Silikone penisringe 3 stk – Sort

DKK 100,00 DKK 80,00

 • Silikone penisringe 3 stk
 • Forskellige størrelser
 • Kan bruges på penis, penisrod og kugler
 • Sort silikone

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): AW010 Kategorier: , , , , GTIN: AW010

Silikone penisringe 3 stk – for den trefoldige stimulering

Dette sæt med 3 penisringe i silikone, i varierende størrelser, giver dig en masse muligheder for noget ekstra stimulering i soveværelset. Dette sæt er nok ikke for nybegynderen, men har du alligevel mod på det, så skal du endelig ikke holde dig tilbage. Dette sæt består af 3 separate ringe der er lavet af silikone og overfladen er derfor blød og lækker. Ringene er lidt fleksible, men alligevel meget faste, så du vil opleve en stram følelse, når du tager dem på.

Hvordan gør man?

Det kan være lettest at få ringene på, hvis du bruger lidt vandbaseret glidecreme, det gælder også, når ringene skal af igen. Den mindste af de tre ringe fungerer som en almindelig penis ring. Du sætter den på penis og den skal placeres helt nede ved roden. Allerede nu bør du kunne mærke hvordan din penis begynder at svulme, da blodet strømmer til den. Ringen i mellemstørrelse sætter du omkring kuglerne nedefra. Den skal nærmest sidde som en lille elastik rundt om. Den sidste og den største ring placerer du omkring både penis og kugler, så den omslutter det hele.

Endnu mere stimulering

Når alle ringene fra ‘Silikone penisringe 3 stk’ sidder og strammer til, vil du mærke og opleve en kraftigere erektion. En kraftigere og længerevarende erektion kan lede til både kraftigere og længere orgasmer. Du kan altså med brug af penisringe, om du bruger dem til sex eller onani, få nogle vildt lækre orgasmer. Du kan dertil bruge penisringene til træning af din stamina, den ekstra stimulering er en ekstra udfordring, som du kan øve dig i at modstå.

Bedre sex

Har du allerede brugt penisringe er ‘Silikone penisringe 3 stk’ perfekt til dig, fordi det giver dig mere stimulering, end du allerede har prøvet, og hvorfor ikke prøve noget mere? Er det stimulering du er ude efter er mere altid bedre. Hvis du til gengæld er ude på at træne din stamina, så du kan holde længere, så er ringene også gode. De stimulerer dig ekstra, hvilket kan være en god udfordring, når du skal øve dig i at holde igen. Ofte trænes stamina fordi man gerne vil holde længere, og er dette dit fokus kan du med fordel se vores produkter til dette formål lige her: Delay spray mm. 

Vægt 50 g
Materiale

Silikone

Specielle Egenskaber

Fri for ftalater

Farve

Sort

Diameter

Stor, indvendig: 5,1 cm – Mellem, indvendig: 3,8 cm – Lille, indvendig: 2,5 cm

Oversigt

 • Silikone penisringe 3 stk
 • Forskellige størrelser
 • Kan bruges på penis, penisrod og kugler
 • Sort silikone

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med ringene
 2. Påfør først den mindste ring på roden af penis
 3. Påfør dernæst den mellemste ring over dine kugler
 4. Påfør til sidst den største ring over både kugler og penis

Efter brug:

 1. Du kan også bruge glidecreme til lettere at fjerne ringene
 2. Rens penisringene med varmt vand
 3. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj for at gøre ringene helt rene
X