Silikone Penisring sæt 3 stk

kr. 85,00

Silikone Penisring sæt 3 stk

 • 3 x penisring til penis og testikler
 • Lavet i sort silikone
 • Kan bruges både til solo- og parleg
 • Giver en længerevarende erektion og mere intens orgasme
 • Kan bruges sammen med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Silikone Penisring sæt 3 stk

Leder du efter et stykke legetøj der kan styrke din erektion, få dig til at holde længere og samtidig give dig en intens udløsning? Disse silikone penisring giver dig ekstra stimulation og skaber et pirrende greb om både din penis og din pung. Penisringe giver dig større nydelse og er ideelle til dig, der leder efter en hårdere og længerevarende erektion. Nyd den alene, når du onanerer eller brug den under sex og giv din partner en ekstra skøn oplevelse. I kan sagtens nyde den ekstra stimulering sammen.

Lækker nydelse for begge parter med en penisring

Det kan være en utrolig fræk oplevelse, at kunne give sin partner noget ekstra i soveværelset, og derfor er penisringe bare så super gode. De har et simpelt design og er lette at bruge, og så giver et penisring sæt altså bare lige lidt af den ekstra tid og intensitet, som I måske går og leder efter. Udover at du holder længere kan din erektion også føles hårdere, fordi blodet løber fra din penis langsommere end normalt, har I lyst til en mere intens og hård oplevelse kan dette altså også være en fordel. Dertil har I begge mulighed for at få nogle helt vildt intense orgasmer som følge af dette penisring sæt.

Hvordan virker en penisring egentligt?

Når din penis er erigeret skyldes det, at der strømmer blod til penis. Blodet fylder alle blodkarrene op og derfor bliver penis stiv. Når blodet trækker sig tilbage, bliver penis slap igen. Når du sætter en ring omkring den nederste del af penis, helt nede ved roden, stopper du blodet fra at løbe tilbage. For nogen lyder det en smule skræmmende, men så længe du ikke har ringen på i mere end en times tid, sker der ikke noget. Selv om du har penisring på, kan din penis godt blive slap – den lukker altså ikke helt for blodomløbet. En penisring skal være stram, det er sådan den virker, men den skal ikke gøre ondt.

Sådan bruger du en gummi penisring

Har du ikke brugt en penisring med 3 stk før? Intet problem! Sådan her bruger du en penisring: Start med at sætte den store af de tre ringe omkring pungen. Før derefter de to mindre ringe ned over penis og placer den helt nede ved roden. Det kan være en fordel og give en mere behagelig oplevelse at bruge lidt glidecreme når du tager din penisring af og på. Brug altid vandbaseret glidecreme med dit sexlegetøj, det er både bedre for dig og for sexlegetøjet.

Detaljer
Vægt0,50 g
Materiale

Silikone

Størrelse

3, 4 og 5 cm

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug en smule vandbaseret glidecreme med din penisring
 2. Tag den store ring omkring pungen
 3. Før den lille ring ned over penis og placer den ved roden

Efter brug:

 1. Brug eventuelt vandbaseret glidecreme, når du skal fjerne penisringen
 2. Tag den lille ring af penis
 3. Fjern derefter den store ring fra pungen
 4. Rengør med varmt vand og rensespray til sexlegetøj
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silikone Penisring sæt 3 stk”