Silikone bækkenbundskugler i pink

DKK 100,00 DKK 50,00

 • Bækkenbundskugler i silikone
 • Pink farve
 • Træn din bækkenbund og få bedre sex
 • Lette at bruge for begynderen
 • Brug dem med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E01Z Kategorier: , , , , , GTIN: E01Z

Silikone bækkenbundskugler i pink

Som kvinde kan det være en god idé at træne sin bækkenbund, for ligesom alle andre muskler kan musklerne i bækkenbunden trænes, hvilket kan lede både til nogle sundhedsmæssige og sexuelle fordele. For det første kan det hjælpe mod problemer med vandladningen og med en følelse af nedsunkenhed i skeden. For mange er dette i fokus og kan være nok argument for at prøve en bækkenbundskugle. Dertil giver det mere følsomhed vaginalt, hvilket kan lede til nogle længere, bedre og mere intense orgasmer. Alt i alt kan du opnår et bedre sexliv, og at træne med disse silikone bækkenbundskugler i pink har for mange netop denne effekt.

Få bedre sex med bækkenbundskugler

Det er ikke mange der har indvendinger mod, at sex skal være så godt som overhovedet muligt, og det er værd at arbejde lidt for. Derfor anbefaler vi disse yderst fine bækkenbundskugler i pink. Vil du læse mere om bækkenbundsugler og deres effekt, så har vi her skrevet lidt om det: Bækkenbundskugler – er de nødvendige? Hvis du gerne vil prøve andre ting, ved siden af at du træner din bækkenbund, så kan du med fordel se på vores udvalg af tilbehør til bedre orgasmer lige her: Bedre orgasmer.

Bækkenbundskugler til begynderen

Det rigtige træningsudstyr kan være super motiverende for at få trænet, det gælder også disse silikone bækkenbundskugler i pink. Du kan træne din bækkenbund siddende, og når du har vænnet dig til det kan du også gøre det mens du har gang i alt muligt andet stående. Du træner ved at lave knibeøvelser og din bækkenbund er stærk, når du kan gå rundt og lave øvelserne, uden det føles som om at bækkenbundskuglerne er ved at falde ud.

Sådan bruger du bækkenbundskuglerne

Du kan med fordel vaske dine silikone bækkenbundskugler i pink inden du bruger dem, gerne i varmt vand. Brug noget vandbaseret glidecreme når du skal sætte dem ind, det skal være vandbaseret, da det er bedst for deres overflade. Sørg for at kuglerne sidder behageligt og øv dig nu i at knibe og pause i intervaller af fx 20 sekunder. Når du vænner dig til at træne kan det blive en del af din rutine, og du kan gøre det mens du står op og smører madpakken, eller andet praktisk arbejde.

Vægt 70 g
Længde

15,5 cm

Materiale

Silikone

Farve

Pink

Oversigt

 • Bækkenbundskugler i silikone
 • Pink farve
 • Træn din bækkenbund og få bedre sex
 • Lette at bruge for begynderen
 • Brug dem med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på bækkenbundskuglerne
 2. Læg dig ned og før op i skeden
 3. Knib i 20 sek. og slap af i 20 sek. – gentag 4-5 min

Efter brug:

 1. Træk bækkenbundskuglerne ud via silikoneløkken
 2. Vask med varmt vand
 3. Brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 4. Lad dem tørre
X