Silikone bækkenbundskugler begynder

DKK 100,00 DKK 50,00

 • Silikone bækkenbundskugler begynder
 • Pink farve
 • træn din bækkenbund og få bedre sex
 • Lette at bruge for begynderen

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E01P Kategorier: , , , , , GTIN: E01P

Silikone bækkenbundskugler begynder

Som kvinde kan det være en god idé at træne din bækkenbund. Ligesom alle andre muskler kan musklerne i bækkenbunden trænes, hvilket kan lede både til nogle sundhedsmæssige og sexuelle fordele. For det første kan det hjælpe mod problemer med vandladningen og med en følelse af nedsunkenhed i skeden, det i sig selv kan for mange være nok argument for at prøve disse kugler. Dertil giver det mere følsomhed i skeden, hvilket kan lede til nogle bedre orgasmer. Alt i alt kan du opnår et bedre sexliv, og at træne med disse ‘Silikone bækkenbundskugler begynder’ har for mange netop denne effekt.

Bedre sex

Hos AltErTysTys.dk elsker vi god sex, og selvfølgelig skal det være så godt som overhovedet muligt. Derfor anbefaler vi disse kugler. Vil du læse mere om bækkenbundsugler og deres effekt, så har vi her skrevet lidt om det: Bækkenbundskugler – er de nødvendige? Hvis du helt generelt er ude efter noget, som kan hjælpe dit sexliv (eller dine orgasmer) i den rigtige retning, så har vi et udvalg af nogle lækre stimulerende produkter til netop det formål: Bedre orgasmer.

God til begynderen

‘Silikone bækkenbundskugler begynder’ kan være med til, at du husker at få trænet. Når du først er kommet godt i gang, så træn din bækkenbund imens du laver et eller andet, fx smører madpakke eller noget andet stående. Din bækkenbund er stærk, når du kan gå rundt og lave dine øvelser uden, at det føles som om, at den ryger ud. Brug en vandbaseret glidecreme til at indføre bækkenbundskuglen, det er bedst både for dig og for kuglens silikone-overflade. De to kugler er lavet i et lækkert design og da de er lavet af silikone er de fleksible. Du behøver ikke at have trænet i lang tid, før du kan mærke, at du er blevet stærkere.

Vægt 85 g
Farve

Pink

Materiale

Silikone

Længde

15,5 cm

Oversigt

 • Silikone bækkenbundskugler begynder
 • Pink farve
 • træn din bækkenbund og få bedre sex
 • Lette at bruge for begynderen

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på bækkenbundskuglerne
 2. Læg dig ned og før op i skeden
 3. Knib i 20 sek. og slap af i 20 sek. – gentag 4-5 min

Efter brug:

 1. Træk bækkenbundskuglerne ud via silikoneløkken
 2. Vask med varmt vand
 3. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj
 4. Lad dem tørre
X