Silikone anal plug vibrator med 2 ringe

DKK 200,00 DKK 70,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Anal plug med vibrator
 • Med to ringe til pung og penis
 • Blød sort silikone-materiale
 • 1 styrke vibration
 • Stimulerer både dig og din partner

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): GS-024 Kategorier: , , , , , GTIN: GS-024

Silikone anal plug vibrator med 2 ringe

Har du lyst til at blive stimuleret analt samtidig med, at du penetrerer din partner med en lækker hård penis, så er denne anal plug vibrator med ringe lige noget for dig. Lad dig ikke afskrække af dens udseende, den er meget mere simpel, end den først lige giver udtryk for. Denne anal plug vibrator giver en fantastisk stimulering og vibrationerne vil ramme dit G-punkt, mens du med ringenes strammende effekt får en intens og længerevarende rejsning, som du kan dele med din partner.

Hvilke ringe skal om hvad?

Vi ved godt denne sag ser lidt speciel ud, men den er ret ligetil at bruge, hvis du gør det rigtigt. Brug vandbaseret glidecreme når du skal bruge denne anal plug vibrator med ringe, og tænd den efter den er indført, det er lettest. Først indfører du selve anal pluggen. Når anal pluggen sidder i anus, tager du det nederste store hul og putter kuglerne ned i. Du vil straks mærke, at det strammer dejligt om kuglerne. Herefter tage du den lille ring eller løkke rundt om penis. Nu sidder din anal plug vibrator så den stimulerer prostata, ved mellemkødet, og strammer dejligt om din pung og penis.

SÅ meget stimulering

Denne anal plug med ringe vibrerer, men det er ikke kun i selve anal pluggen at du kan mærke vibrationerne, du kan også mærke dem i ringene, så når du har taget pluggen i og ringene på, så får du en gennemgribende vibration, som kan mærkes både analt og på penis. Denne vibration kan din partner selvfølgelig også få glæde af, når du penetrerer dem, så der er virkelig meget dejlig stimulering at få med denne anal plug vibrator.

Dejlig silikone

Denne anal plug vibrator med ringe er lavet i silikone. Det er et rart materiale med en blød overflade, som let glider over huden, og som er fleksibelt, så det kan tilpasse sig din krop. Ringene er lidt smidige, så de kan strækkes, men de sidder også stramt om pung og penis. Sexlegetøj af silikone skal bruges med en vandbaseret glidecreme, som er bedst for silikonens overflade, og gør at den holder længst muligt.

Vægt 85 g
Materiale

Silikone

Vibration

1 hastighed

Diameter

Diameter: 3,5 cm. Stor ring diameter: 4 cm. Lille ring diameter: 3,2 cm

Indsætbar længde

7,5 cm

Batteri

1x AAA (inkl)

Farve

Sort

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Anal plug med vibrator
 • Med to ringe til pung og penis
 • Blød sort silikone-materiale
 • 1 styrke vibration
 • Stimulerer både dig og din partner

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Indsæt batteriet ved at åbne bunden af vibratoren. Sidder der et lag beskyttelsesplastik tages det af og det medførende 1x AAA batteri sættes i
 2. Brug vandbaseret glidecreme med din anal plug vibrator
 3. Indfør analpluggen
 4. Tag den nederste store ring om pungen
 5. Tag den mindre ring om penis
 6. Tænd for vibrationerne for enden af anal pluggen

Efter brug:

 1. Sluk for vibrationerne for enden af anal pluggen
 2. Tag ringen af penis og derefter af pungen
 3. Rengør anal pluggen med varmt vand
 4. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj
 5. Lad den tørre inden du lægger den væk
X