Silikone anal beads i sort

DKK 50,00

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Anal beads i silikone
 • Blød og fleksibel kæde
 • Kan anvendes af alle
 • Husk vandbaseret glidecreme før brug
 • Kan bruges af både mænd og kvinder

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): QA003 Kategorier: , , , , , , , , GTIN: QA003

Silikone anal beads i sort

De her lækre anal beads i sort er virkelig en skøn tilføjelse til en legetøj-kasse. Hvis du har tænkt, at det der med anal, det er egentligt noget, du gerne vil prøve, så er det her et rigtig godt sted at starte.

Den frække anal kæde med perler er fremstillet i medicinsk silikone, som er skånsomt for din hud og føles rigtig rart. Det er bare med at komme i gang med legen.

Helt fleksibel

Fordi de smarte anal beads er lavet i blødt silikone, er kæden helt fleksibel, og den er derfor nem at indføre. Det betyder også, at den tilpasser sig din krop, hvilket føles super lækkert.

Du mærker hurtigt, hvor lækkert det føles, når den indføres langsomt.

Trin for trin

Det smarte design gør, at disse anal beads egner sig godt til alle fra begynderen til den meget erfarne. Du kan indføre så mange eller få perler, som du ønsker, og da de bliver større, jo flere du indsætter, så er det super nemt at tilpasse den til dine lyster.

Du kan nemt få dem ud igen, ved at trække forsigtigt i de to huller i enden. De er også udformet, så de forhindrer kæden i at forsvinde i dig.

Med kæden kan du trin for trin træne dig op til de større kugler, mens du mærker, hvordan du bliver fyldt mere og mere ud.

Til mænd og kvinder

Anal leg er både for mænd og kvinder. Kvinder vil mærke, hvordan det føles pirrende at have noget i anus. Det hjælper også, at perlerne trykker let på bagsiden af skedevæggen, hvilket øger følsomhed og stimulation – især hvis du har dem i, mens du bliver penetreret.

Mænd vil mærke, hvordan perlerne stimulerer deres prostata, når de indføres, og det føles helt fantastisk. Hvis du som mand ikke har leget med anal før, så er det her en virkelig simpel måde at starte på. Det kan være utroligt stimulerende at have perlerne i, mens du penetrerer din partner. Han eller hun kan jo få lov til at indføre dem.

Tid til bedre orgasmer

Både mænd og kvinder vil opleve, hvordan den anale stimulering giver dem bedre og længere orgasmer, og det er jo noget, de fleste gerne vil opleve.

Glidecreme

Med analt legetøj er det ekstra vigtigt at huske glidecreme. Man producerer nemlig ikke naturlig smørelse analt. Generelt anbefaler man silikone glidecreme til anal leg, men når legetøjet er lavet af silikone, som disse anal beads er, så er det meget vigtigt at bruge en en vandbaseret glidecreme, da silikone på silikone ødelægger legetøjet.

Rengøring

Det er selvfølgelig vigtigt at rengøre legetøj efter brug. Hver gang! Det er heldigvis meget nemt at rengøre kæden. Man skyller den blot under varmt vand, gerne med lidt mild sæbe, og så bruger man en rengørings spray, så man er sikker på, at den er helt ren.

Vægt65 g
Farve

Sort

Længde

34 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

Medicinsk silikone

Diameter

Max diameter: 2 cm

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 200 KR

 • Anal beads i silikone
 • Blød og fleksibel kæde
 • Kan anvendes af alle
 • Husk vandbaseret glidecreme før brug
 • Kan bruges af både mænd og kvinder

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din analkæde
 2. Indsæt din analkæde og nyd dens stimulerende perler
 3. Prøv de 10 forskellige størrelser

Efter brug:

 1. Efter brug skal du rense dine analkæde i varmt vand
 2. Brug en rensespray for at desinficere din analkæde helt

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Silikone anal beads i sort”