Sexy wings maske

DKK 30,00

  • Fræk maske
  • cat eye/vinge-look
  • Rød farve
  • Perfekt til parleg med et pift

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): Y61002 Kategorier: , , , Tag: GTIN: Y61002

Sexy wings maske til frækt rollespil

Kan I lide at lave rollespil i sengen, så er en fræk maske som denne helt perfekt. Når man dyrker rollespil og især frække rollespil, så kan man få lov til at være en anden for en stund. Måske er du genert, men har en kinky side? Så kan du få lov til for alvor at folde dig ud i et rollespil i sengen.

Dominatrix eller genert?

Start gerne med en maske som denne og leg en fræk dominatrix overfor din partner. Brug gerne andet frækt tilbehør, som  for eksempel et par håndjern og lev dig helt ind i rollen. Et rollespil kan være en god måde at blive mere modig i sengen på. For selvom du er dig selv, så er det også lidt et skuespil, som du spiller og der er altså lidt distance. Det kan være godt for jeres sexliv, men også rigtig godt for din selvtillid, hvis du måske er lidt genert.

Fantasien sætter grænserne

Når I er kommet godt i gang med jeres rollespil, så kunne næste skridt måske være et frækt samlet kostume af en art. Klæd dig for eksempel ud som en skolepige og vær den uartige elev, som trænger til at blive straffet. Mulighederne er uendelige og det er jeres lyster og fantasier, som sætter grænserne. Legen starter med denne sexy wings maske, så sæt igang!

Sexy wings masken

Denne sexy wings maske er behagelig at have på og den tykke elastiksnor gør at den ikke ryger af midt i jeres leg. Den kommer i en one-size størrelse, men passer de fleste. Du kan med fordel bruge denne maske som begynder indenfor rollespil, hvor mystikken er mere vigtig end karaktererne, eller som et ekstra element hvis du leger med bondage og BDSM, hvor en maske eller et helt kostume også gør det godt.

Vægt35 g
Materiale

PVC

Farve

Rød

Størrelse

One size

Oversigt

  • Fræk maske
  • cat eye/vinge-look
  • Rød farve
  • Perfekt til parleg med et pift

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sexy wings maske”