Altertystys.dk er et stort nydelsesfuldt univers af voksen legetøj til enhver smag. Vi har noget til den frække single kvinde, det eksperimenterende par, eller den mandlige nybegynder. Uanset hvem du er, og hvad du søger, kan du finde det lige her. Vi har nemlig gjort det nemt og overskueligt for dig at finde det helt rigtige voksen legetøj. Du kan vælge at blive inspireret af det brede udvalg af frækt legetøj, eller du kan søge efter et bestemt produkt eller mærke. Så vil du hurtigt kunne se de produkter, vi har, som matcher din søgning. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du søger noget bestemt. Eller ikke kan finde det, du leder efter på vores hjemmeside.

Vi arbejder hele tiden på at udvide og forbedre vores sortiment af voksen legetøj, så vi kan imødekomme lige præcis dine lyster. Derfor vil vi også mere en gerne høre fra dig, hvis der er noget, du synes mangler. Du kan også altid komme forbi vores butik beliggende i Aarhus. Uanset om du handler ved os på vores webshop eller i vores butik, kan du være sikker på en både personlig og diskret betjening. Vi behandler din ordre eller din efterspørgsel helt diskret, og sender naturligvis også dine produkter i en anonym indpakning. Læs mere

VIBRATORER

FLESHLIGHT

BLID BONDAGE

Altertystys.dk – alt i voksen legetøj

Når du handler dit voksen legetøj hos Altertystys.dk, kan du finde alt, hvad du har brug for samlet på et sted. Vi har nemlig alt til at gøre dine intime stunder en smule mere pirrende. Voksen legetøj kan være den helt rigtige tilføjelse til dit soveværelse.

Det findes nemlig i et utal af designs og med mange forskellige funktioner. Vi har naturligvis et bredt udvalg til både single mænd og kvinder såvel som par. Det frække legetøj er altså til alle, der ønsker mere stimulering og måske en mere varieret oplevelse, når de skal forkæle sig selv eller deres partner.

Du kan med fordel købe dit sexlegetøj online på vores webshop. Her har du god tid, og kan i ro og mag finde frem til de helt rigtige produkter. Det kan være, du synes, det er lidt grænseoverskridende, første gang du skal købe sex legetøj. Så er vores online webshop det helt rigtige for dig.

Hvad er voksen legetøj?

Voksen legetøj er en bred kategori. Det kan både være onaniprodukter til mænd, anal sexlegetøj til mænd eller kvinder, eller en vibrator til par. Og det er endda blot nogle eksempler. Det frække legetøj til voksne kan være så meget mere end dette.

Du kan derfor helt sikkert også finde noget, der kan give dig en større nydelse. Legetøjet for voksne er lavet, så du kan få, præcis den oplevelse du søger. Der er altså ingen grund til at holde sig tilbage. På vores webshop kan du nemt blive inspireret og finde ud af hvad der findes inden for voksen legetøj til dig.

Det kan være, du skal udforske, hvad en dildo kan gøre for dig. Eller måske er det et analt sexlegetøj, du skal have fat i. Uanset hvad kan du altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til et konkret produkt. Så hjælper vi dig. Vi er interesseret i, at du finder det perfekte produkt til netop dine behov.

Hvem kan bruge voksen legetøj

Det korte svar er naturligvis alle voksne mennesker. Voksen legetøj er som sagt frækt legetøj, der er skabt til at give dig større nydelse i dine seksuelle aktiviteter – uanset om du er alene eller sammen med din partner. Det kan være, du ønsker nye erotiske oplevelse, eller måske er du på jagt efter nye former for nydelse.

Et legetøj kan være den helt rigtige vej til din sensuelle lykke. Der er nemlig et sexlegetøj til enhver. Lige meget hvilken form for stimulering du søger, findes der helt sikkert et produkt, der kan opfylde dine ønsker. Ved du ikke helt hvad du leder efter, er det også helt okay.

Du kan med fordel bruge vores webshop til at finde inspiration til, hvad du har brug for. Det kan være, du falder over noget, du slet ikke vidste eksisterede. Eller måske opdager du det helt rigtige voksen legetøj, som du slet ikke havde tænkt på før.

Voksen legetøj til par

Er I som par på jagt efter noget nyt og spændende til soveværelset? Så er I kommet til det helt rigtige sted. Hos Altertystys.dk kan I finde et bredt udvalg af voksen legetøj til par. Der er nemlig mange muligheder, når det kommer til at skabe nye oplevelser og variation i jeres sexliv.

Mange par bruger sexlegetøj, og det er ofte en velkommen tilføjelse til de mere rutinepræget intime stunder. Med det rette legetøj kan I nemlig genfinde gnisten og opnå nye højder, når det kommer til nydelse. I kan bruge voksen legetøj både under samleje men også til at skabe et ekstra pirrende forspil.

Sexlegetøj er dog ikke kun dildoer og vibrerende instrumenter. Det er også bondage udstyr, frækt lingeri eller stimulerende gels og cremer. Der er altså nok at lege med, og I løber ikke tør for stimulerende produkter lige foreløbig.

Eksperimenter med blid bondage

Blid bondage er en stor succes blandt mange par. Det er en relativ nem og simpel måde at bringe lidt ekstra spænding ind i jeres intime stunder sammen. Det kan nemlig gøres så enkelt og blidt, som I ønsker det. I kan for eksempel starte med et blindfold eller nogle håndjern med plys.

I kan også introducere en let og pirrende fjerpind. Er I mere modige, kan I også bruge fetich maske, gag-ball eller pisk. Det er ikke udstyr I går ned på, når det kommer til bondage og BDSM. Der er derfor nok at give sig i kast med, og I kan hele tiden selv styre tempo og intensitet.

Legen med bondage og dominans kan selvfølgelig også kombineres med voksen legetøj som dildoer og anal sexlegetøj. Det er kort sagt bare jeres fantasi, der sætter grænserne. Hos Altertystys.dk hjælper vi jer blot med at udleve, de frække ideer I har.

Frækt legetøj til kvinder

Som kvinde har du et utal af muligheder, når det kommer til voksen legetøj. Der er naturligvis en masse produkter, du kan bruge til at tilfredsstille dig selv, eller som din partner kan bruge på dig. Dertil kommer der også produkter som frækt lingeri, bækkenbundskugler og meget mere.

Du kan med fordel købe frækt legetøj til både sololeg såvel som en ekstra stimulerende omgang par leg. Der er nemlig en masse ekstra lækker nydelse for dig. Der er naturligvis også legetøj til dig, der er nybegynder. Disse er ofte nemme at bruge, og kræver ikke den store erfaring.

Du kan tjekke udvalget af produkter til kvinder ud ved at kigge under kategorien kvinder. Her har vi samlet, alt hvad du skal bruge på et sted. Så kan du finde inspiration og kigge nærmere på de produkter, der vækker din nysgerrighed.

Solo leg med en vibrator

En klassiker når det kommer til voksen legetøj til kvinder, er naturligvis vibratoren. Der er også en grund til at dette produkt år efter år er, og bliver vores bedst sælgende. Det er nemlig ofte et utrolig alsidigt stykke legetøj, der kan bruges alene eller sammen med en partner.

Du kan ofte også bruge den til indvendig og udvendig stimulering samt til både vagina og anus. Du kommer derfor aldrig til at kede dig, når du har en vibrator. De findes i en masse forskellige modeller og designs, så du kan finde den, der matcher det, du søger.

Det kan være, den skal have en masse forskellige vibrationsmønstre og -hastigheder. Det kan også være, at du vil have en, der er udformet som en realistisk dildo, eller måske skal den være til g-punkts stimulering. Muligheder er der hvert fald nok af.

Stimulerende legetøj til mænd

Der er naturligvis også en masse sjov for mændene, når det kommer til voksen legetøj. Vi indrømmer dog gerne, at mændene er blevet overset i mange år, når det kommer til udviklingen af nyt sexlegetøj. Producenterne er dog ved at komme efter denne overseelse.

Der er nemlig meget godt for mænd, når det kommer til sexlegetøj. Der kan både hjælpe i forhold til problemer med rejsning samt for tidlig udløsning. Men legetøjet til voksne kan også bare øge mænds nydelse både ved onani, forspil og samleje.

Som mand kan du altså med god grund undersøge markedet af voksen legetøj på Altertystys.dk. Vi har gjort vores bedste for at give dig et bredt udvalg, så der er noget for enhver. Derfor kan du også finde fleshlights, penisringe samt anal sexlegetøj til mænd både på webshoppen og i vores butik.

Fræk leg med en fleshlight

Du har uden tvivl hørt om den. Fleshlighten er nemlig blevet verdenskendt som det ultimative onaniprodukt til mænd. Og det kan vi egentlig godt forstå. Du får nemlig et produkt med stor variation, realistisk stimulering og praktiske egenskaber.

En fleshlight, også kendt som en pocket pussy, er et hylster med et blødt, fleksibelt og stimulerende sleeve i. Sleevet har en indre struktur af rille og dupper, som varierer for hvert produkt. Det er helt simpelt at bruge, og giver en utrolig intens følelse.

Mange fleshlights har også en vakuumfunktion, der gør, at du kan justere trykket og dermed intensiteten af oplevelsen. En fleshlight er selvfølgelig oplagt til en ekstra god omgang selvforkælelse, men den kan også sagtens bruges sammen med din partner, hvor han eller hun kan få kontrollen over det stimulerende legetøj.

Er du nybegynder?

Hvis du er ny inden for alt det her med voksen legetøj, så bare rolig. Det er altså ikke forventet, at du skal springe ud i det hele på én gang. Der findes en masse produkter til både kvinder, mænd og par, som er lavet specielt til begynderen.

Det betyder, at produktet er nemt at bruge, og ikke er fyldt med avancerede funktioner. Hvis det er noget, der skal bruges til penetrering af enten vagina eller anus, er der også ofte en nybegynder størrelser, der nemt kan indføres uden problemer.

Du kan med fordel læse vores mange guides. Så kan du nemlig blive klogere på forskellige produkter, samt hvordan du får mest nydelse i soveværelset. Har du spørgsmål til et konkret produkt, er du også altid velkommen til at kontakte os på enten mail eller telefon.

Voksen legetøj til den erfarne

Er du det præcis modsatte af en nybegynder, har vi naturligvis også noget for dig. En af de helt store fordele ved voksen legetøj er, at du aldrig løber tør for nye former for leg, nydelse og stimulering. Ikke nok med at markedet er kæmpe, og at der er utrolig mange forskellige produkter.

Så er det også et marked i rivende udvikling. Der bliver hele tiden udviklet nyt voksen legetøj til både mænd, kvinder og par. Derfor kan du også hele tiden finde noget nyt af prøve. Det er nemlig ikke meningen, at sex skal være kedeligt og rutinepræget.

Det rette udstyr og legetøj sørger for, at du hele tiden kan forny oplevelsen og udfordre dine egne og din partners grænser. Så længe du husker at respektere på dine egne og din partners regler og fastsatte grænser, kan du eksperimentere og udforske, lige så tosset som du vil.

Husk glidecremen!

Når du har fundet frem til det helt perfekte stykke voksen legetøj, er der lige en ting til, du skal huske. Og det er glidecremen! Det er faktisk ligegyldigt, hvilket slags legetøj du har fundet frem til, og om du er mand, kvinde eller et par, der skal bruge det.

Glidecreme og voksen legetøj er bare et match, der ikke kan undvære hinanden. Det hele glider bare lidt lettere med den rigtige glidecreme. Det vil derfor gøre din oplevelse endnu mere stimulerende, pirrende og nydelsesfuld.

Du skal dog også lige huske at få fat i den rigtige glidecreme. Meget sexlegetøj er lavet af silikone. Derfor er det vigtigt, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj, da du ellers risikerer at ødelægge det. Heldigvis findes der en masse forskellige vandbaseret glidecreme, så du stadig kan vælge præcis det produkt, du synes bedst om.