Sommerudsalg med vanvittige rabatter

Solen bager vores nøgne hud, vi længes efter en afkølende og næsten pinefuldt dejlig dukkert i havet og de lyse sommeraftener får os til at drømme om endeløse nætter med sensuel, intens sex og skønne orgasmer. Det er med andre ord ikke til at komme udenom, at sommeren er over os. Vi føler os kåde og fyldt med seksuel energi, som vi ikke kan vente med at få udløst i de hede sommerdage.

Alt er tys tys har alt til sommerens liderlighed, og med det rette sexlegetøj kommer du nemt og lystigt gennem de varme dages kådhed. Du kan fylde din sommer med erotik og frække lege alene eller med din partner, og hvis du overgiver dig til den frisindede og opstemte følelse omkring dig, er du sikker på at få den vådeste og mest stimulerende sommer, du nogensinde har haft. Læs mere

-63%

Glas Dildo

Blå glas dildo

DKK 150,00
-66%
DKK 169,00
-40%
-64%
-34%
DKK 129,00

sommerudsalg til mænd

-67%
DKK 50,00
-50%
DKK 35,00
-57%

Sexdukker

Roxana sexdukke

DKK 130,00
-50%
-57%
-42%
-75%
DKK 50,00
-56%
DKK 40,00

sommerudsalg til par

-38%
DKK 40,00
-63%
DKK 259,00

Håndjern og Manchetter

Håndledsmanchetter i rød

DKK 189,00
-85%

Blindfold og masker

Pink satin blindfold

DKK 15,00
-49%
DKK 50,00
-40%
-13%
DKK 175,00
-47%

frækt lingeri på sommerudsalg

Derfor er vi mere liderlige om sommeren

Føler du dig også mere opstemt og opfyldt af våde drømme om sommeren? Det er der en god grund til! Helt grundlæggende handler det netop om de dejlige, lyse sommerdage, som vi glæder os så meget til. Lys og lyst hører nemlig sammen, så vi får mere energi og er gladere, når det er lyst og varmt – og det har en direkte effekt på vores sexlyst, der skyder i vejret i den varme periode.

Når det er lyst til langt ud på aftenen, er det også nemmere at glemme tid og rum og bare lade os ride med på bølgen af lun sommersex det meste af natten, fordi alt er gennemsyret af en afslappet, løs feriestemning. Og så handler vores forhøjede liderlighed om sommeren selvfølgelig også i høj grad om den visuelle stimulation, som vi får af korte sommerkjoler og brune, svedglinsende overkroppe på stranden.

Køl af i sommervarmen med et frækt bad

Når varmen hamrer ned over os og gør os både liderlige og overophedede på samme tid, er den perfekte løsning et frækt, køligt bad. Der er næsten ikke noget frækkere end at tage et bad sammen og kaste jer ud i stimulerende sexstillinger under bruserens stråler, der køler jer ned efter en varm dag i sommersolen.

Du kan også onanere dig til en dyb, varm sommerorgasme med den populære Magic Wand vibrator, der giver dig så hede og voldsomme orgasmer, at selv det koldeste bad ikke kan slukke din indre ild bagefter, eller sætte en fleshlight med sugekop fast på badeværelsesvæggen og penetrere den under badets kølende stråler, som står i skarp kontrast til sommerheden uden for badeværelset.

Frækt sexlegetøj du kan tage med på stranden

Sommeren er ensbetydende med strandture, og det udelukker bestemt ikke lidt fræk leg. Hos Alt er tys tys finder du masser af sexlegetøj, der er perfekt til det formål. Tricket er at vælge legetøj, der ikke fylder for meget, og som ikke kræver de store bevægelser – de andre badegæster skal jo helst ikke kunne se den orgastiske leg, du har gang i ved siden af dem, selvom det kan være svært at skjule klimaks, når du når dertil!

Lige meget om du er alene eller sammen med din partner på stranden, er en lille klitorisvibrator helt perfekt til diskret leg. Den er nem at gemme inde i trussen, og du kan nemt vinkle den, så den rammer helt perfekt. Du får den bedste effekt, hvis du lægger dig på maven, og ellers kan du gå en tur i havet og styre den selv. Du skal bare altid huske at tjekke, om dit sexlegetøj er vandtæt, inden du hiver det med ud i bølgerne.

Få din partner i ekstase med sexlegetøj på stranden

Er du på stranden med din partner til en lummer stund i solen, kan I få den frækkeste oplevelse med et vibratoræg. Du skal blot placere ægget vaginalt inden I begiver jer afsted til stranden og give fjernbetjeningen – og kontrollen – til din partner. Halvdelen af oplevelsen ligger også i turen til stranden, hvor du har ægget i og I begge kan fantasere om den frække leg, I er på vej til at have.

Når håndklæderne er lagt, solcremen påsmurt og strandturen officielt er begyndt, er der bare tilbage at vente på, at vibrationerne begynder. Når din partner bestemmer sig for, at det er tid til at pirre og forkæle dig, kan du bare læne dig tilbage og lade dig rive med af den sexede rejse, din partner tager dig på med din vibrerende, nydelsesfulde hemmelighed.

Endnu mere frækt sexlegetøj til par

Hvis det skal være endnu mere intenst end det lille, pirrende vibratoræg, kan I blandt vores parvibratorer også vælge andre fjernstyrede muligheder. Du kan for eksempel lade dig blive forkælet af en G-punktsvibrator med klitorisstimulering, så du både bliver stimuleret udvendigt og indvendigt. Så er der i hvert fald garanti for en skælvende og vild orgasme på jeres sexede strandtur.

Du kan også blive forkælet med en fjernstyret trussevibrator, som har så lille og diskret en størrelse, at du sagtens kan gå en tur langs stranden med den i, uden nogen opdager din lille hemmelighed. Og det gør det lidt frækkere ikke at vide, hvornår din partner tænder for den – måske når du stadig er et stykke fra jeres håndklæder og skal krydse en fyldt strand i ren ekstase på kanten af klimaks?

Få sommerens bedste orgasme med sex på stranden

Vil du gerne nyde den lune sommerluft sidst på aftenen, er stranden et perfekt sted at nyde en anderledes og fræk stund med din partner. Sæt stemningen med lidt kold vin og duften af det salte vand i næserne, og nyd hinanden under aftenhimlen. I kan også hoppe i vandet og nyde vægtløsheden og de pirrende, afkølende bølger – her er det også nemt at tage legetøjet med og gøre orgasmerne endnu bedre.

Lige meget om I gør det på stranden eller i vandet, skal I bare huske at finde et sted, der ikke er befærdet, så I ikke kommer i problemer. Led efter et afsides sted, for eksempel mellem klitterne, sørg for nogle store, bløde tæpper, så I ikke skal ligge direkte på sandet, og husk nogle vådservietter eller lignende til at fjerne det sand, der alligevel sniger sig ind på tæppet i kampens hede.