Er du nysgerrig på, hvad verden af SM udstyr og bondage kan bringe til dit forhold? Så er du landet det helt rette sted. På Altertystys.dk har vi et bredt udvalg af SM udstyr. Så kan du altid finde det helt rigtige til din kinky aften. Når det kommer til leg med bondage og dominans, er SM udstyr en vigtig del. Det er nemlig alle de redskaber og legetøj, som du kan bruge til at skrue op eller ned for intensiteten, og som skaber rammerne for hele den frække affære.

SM udstyr er en bred kategori af vare, og indeholder produkter som håndjern, piske, fetich tøj og meget mere. En af de ting par elsker allermest ved SM, er ofte den store verden af udstyr, der følger med. Du vil sjældent løbe tør for muligheder. Har I udforsket, alt hvad I kan med jeres nuværende SM udstyr, kan I altid finde mere hos Altertystys.dk. Vi sender altid dine vare helt diskret, og sørger for, at du har dem så hurtigt som muligt. Du er også altid velkommen til at besøge vores butik i Aarhus. Her kan du se nærmere på alt vores SM udstyr samt få gode råd med på vejen. Læs mere

SM SÆT

BONDAGE MANCHETTER

GAG BALLS

Find alt dit SM udstyr lige her

På Altertystys.dk kan du finde alt dit SM udstyr. Vi arbejder nemlig hårdt på at give dig det bedste udvalg af produkter inden for bondage og SM leg. Vi leder også hele tiden efter de nyeste produkter inden for denne kategori. Du kan derfor altid regne med os, når det kommer til at dit frække bondage eventyr i soveværelset.

Hvis du er bange for, at SM er for vildt for dig, så bare rolig. SM eller BDSM er for alle. Du kan nemlig udleve din SM fantasi, præcis som du ønsker det. Der er ikke nogen rigtig eller forkert tilgang til legen. Det handler om, at du og din partner føler sig trygge.

Derfor kan du også finde meget forskelligt SM udstyr. Noget er til dig, der ønsker, det skal være vildt, intenst og måske endda ekstremt. Men der er også mange muligheder for dig, der hellere vil have det blidt, intimt og pirrende.

Hvad er SM udstyr?

SM udstyr er alle de redskaber og produkter, som du kan bruge til jeres leg med magt, afstraffelse og dominans. SM eller BDSM er en bred kategori for en masse forskellige fetichs, der på forskellige hvis kan indebære fiksering, underkastelse og dominans.

Der er derfor meget, der kan gå ind under den kategori, som vi kalder SM udstyr. Det kan for eksempel være redskaber til bondage. Her kan du både bruge håndjern, reb, lædermanchetter eller noget helt andet. Der er også en masse produkter, der er skabt med det formål at give let eller intens smerte.

Dertil kommer også en række beklædningsgenstande. Rollespil er ofte en del af SM eller BDSM legen. Derfor nyder mange også at iklæde sig det helt rette outfit. Du finder derfor også en masse fetich tøj, lingeri og masker i vores sortiment.

Leg med bondage og dominans

Uanset om du bruger termen SM, eller om du bruger den mere brede term BDSM, kan du bruge SM udstyr. Det hele handler nemlig om en fræk leg med bondage og dominans. Præcis hvordan legen skal forgå, er op til dig. Det kan være, du har en meget præcis fantasi, eller det kan være, du blot er lidt nysgerrig.

Lige meget hvad kan SM udstyr sætte fantasien og ikke mindst lysterne i gang. SM behøver ikke at involvere direkte smerte. Det er vigtigt at understrege, at legen kun skal involvere det, du eller din partner tænder på. Smerten skal også altid kunne nydes. Om du er til mild og pirrende smerte, eller om det skal være mere intenst, er op til dig.

Inden for SM eller BDSM er der ofte en dominerende partner og en submissiv partner. Hvem der er hvem, er helt op til jer. Det er naturligvis vigtigt at blive enige om rollefordelingen inden i starter legen. Det kan også være en god ide at eksperimentere med de forskellige roller.

Er du ny inden for SM?

Hvis du er ny inden for SM, er der stadig en masse SM udstyr, du kan bruge. Der er nemlig lavet mange produkter, der er målrettet dig, som er nybegynder inden for verden af SM eller BDSM. Disse produkter er ofte lavet til enten blid bondage eller let afstraffelse.

Det kunne for eksempel være håndjern med plys, et let blindfold eller en lille fjer. Disse redskaber er meget milde, men lader jer stadig eksperimentere med dominans og afstraffelse. Et blindfold kan for eksempel bruges til sanseberøvelse, og lader den ene partner være i den andens kontrol.

Efter I er blevet bekendte med de mere blide redskaber inden for SM, kan I selv bestemme, om I vil udforske mere. Der er en masse SM udstyr, der lader jer øge intensiteten af jeres leg. Her kan det for eksempel være oplagt af bruge piske eller paddles. Eller måske øge fikseringen med et reb.

Pirrende ydmygelse med SM udstyr

En af de stimulerende lege du kan udforske med SM udstyr, er ydmygelse og underkastelse. Der er som nævnt alt en dominerende partner og en submissiv. Den submissive partner er den, der nyder at underkaste sig og måske blive ydmyget.

Igen er det vigtigt, at du selv sætter grænserne for, hvor intens underkastelsen skal være. Men i bund og grund handler det om, at du vælger, hvor meget du vil være i den andens magt. Det kan blandt andet justeres i forhold til, hvilket SM udstyr du bruger.

Fiksering og redskaber som piske og gag-bals er måder, hvorpå du kan lege med ydmygelse. Din underkastelse kan både være fysisk, men legen kan også indeholde verbal afstraffelse. I kan med fordel diskutere, hvad legen skal indeholde, inden I går i gang.

Fikser din partner og tag kontrollen

Når man siger SM eller BDSM, tænker de fleste nok på bondage eller fiksering. Det er selvfølgelig også en stor del af SM verden, men det er igen op til jer, hvor meget det skal fylde, og hvor vildt det skal være. Særlig fiksering er nemt at justere. Det kan nemlig betyde meget, hvilket SM udstyr I bruger.

Mange par starter med et par plysset håndjern, når det kommer til bondage. Men der er også satin bånd, der kan være milde at starte med. Skal fikseringen være mere intens, kan I bruge reb eller lædermanchetter. I kan også selv vælge, om I bruger fiksering på enten hænder eller fødder eller begge dele.

Der er mange, der tænder på den kontrol, det giver at fiksere sin partner. Omvendt er der også mange, der tænder på at blive fikseret. Det kan være det giver sig selv, hvem der skal være hvem i dette rollespil. Ellers kan I med fordel eksperimentere og hver især prøve begge dele.

Prøv et SM sæt

Hvis du ikke helt ved, hvor du skal starte, når det kommer til SM udstyr, kan et SM sæt være en god ide. De smarte sæt indeholder flere produkter, der er perfekt til jeres SM leg. Et sæt kan blandt andet indeholde blindfold, pisk og håndjern. Du kan også få større sæt, der også har en gag-ball eller andet SM udstyr.

Denne pakkeløsning gør det nemt for dig og din partner at afprøve forskellige produkter. I kan for eksempel starte helt blidt ud ved blot at bruge et blindfold. Bliver I mere modige, kan I også kombinere det med håndjern eller reb.

Med et SM sæt er der masser af muligheder for at eksperimentere og udforske de forskellige produkter inden for SM. Samt jeres egne grænser når det kommer til leg med dominans, bondage og afstraffelse. Har I spørgsmål til et konkret produkt, er I naturligvis altid velkommen til at kontakte os.

Klæd dig på til rollen

Nogle gange gør outfittet meget for din egen følelse af dominans eller af at være submissiv. Derfor kan du også finde en række produkter inden for SM udstyr, der er tøj eller lingeri. Det kan både være frækt undertøj eller et kinky kostume.

Et kostume er for eksempel ideelt, hvis I har en fantasi om rollespil. Måske skal du være den strenge skolærer, eller måske er du den uartige elev. Uanset hvad har vi tøjet til at gøre fantasien helt perfekt. Det kan også være, at der skal noget lak og læder til at gøre jeres leg med dominans helt rigtig.

Du kan derfor også finde bodystockings og catsuits til lige netop jeres SM leg. Du går aldrig galt i byen med et tætsiddende og sort outfit. Hvis du kombinerer det frække look med en flot maske eller en sort pisk, er du helt klar til at udforske din dominerende side.

Pisk din partner på plads

Trænger din partner til at blive sat rigtigt på plads. Med en fræk SM leg kan du udleve dine frækkeste fantasier om at dominere og straffe din partner. Selvfølgelig kun hvis din partner ligeledes har fantasier om at blive domineret og afstraffet.

Mange er glade for at bruge enten en pisk eller paddle, når det kommer til afstraffelse. Det behøver nemlig ikke at være voldsomt eller intenst at bruge en pisk. Alt efter hvilken slags du bruger, kan du langt hen ad vejen selv justere, hvor hårdt slaget skal være.

En pisk med flere læderhaler kan også bruges til at lave pirrende strejf. Det anbefales altid, at du bruger pisken på dig selv, inden du bruger den på din partner. Så får du nemlig en bedre fornemmelse af, hvor hårdt den slår, og hvordan et slag mærkes.

SM udstyr er en verden af nydelse

Når du handler SM udstyr hos Altertystys.dk, præsenterer vi dig for en verden af nydelse. Der er nemlig ikke kun én måde at dyrke SM eller BDSM på. Der er et utal af versioner af den frække leg og med det rette SM udstyr, kan I udleve jeres fantasi, præcis som I ønsker det.

SM udstyr er selvfølgelig ikke kun håndjern og piske. Der findes også en masse sexlegetøj, der med fordel kan inddrages i den frække leg. Det kan både være en lille klitoris vibrator såvel som en imponerende strap-on dildo.

Som med alt andet når det kommer til SM udstyr, kan I helt selv bestemme, hvor vildt det skal gå for sig. I kan bruge det sexlegetøj, I allerede har derhjemme eller købe nyt til lejligheden. Vi har også et godt udvalg af fetich sexlegetøj, så I kan finde alt, hvad I har brug for på et sted.

Sanseberøvelse med et blindfold

Et blindfold er for mange et must, når det kommer til SM leg. Det er et SM udstyr, der er nemt at bruge, og som de fleste kan være med på. Det kan give en særlig pirrende stemning, når du ikke kan se, hvor den næste berøring kommer.

Nogle blindfolds dækker bedre end andre. Derfor kan du også vælge det, der giver dig den sanseberøvelse du søger. Skal der skrues op for intensiteten, kan du også få fetich masker, der er endnu mere tildækkende. En maske kan faktisk dække hele ansigtet.

En hel maske der har en åbning til mund eller næse, giver en mere intens og komplet følelse af sanseberøvelse. Hvis du kombinerer en dækken maske med en gag-ball, vil du hverken kunne se eller tale. Og I nogle tilfælde vil det også være svært at høre, hvad der forgår omkring dig.

Altertystys.dk sender dit SM udstyr helt diskret

Du kan helt uden bekymringer bestille dit SM udstyr online på Altertystys.dk. Vi sørger nemlig for, at din pakke bliver sendt helt anonymt. Den diskrete pakke har hverken logo eller firmanavn uden på. Derfor er der heller ikke nogen, der ved hvilke frække hemmeligheder, der gemmer sig i pakken.

Vi udøver selvfølgelig også samme diskrete betjening, når du besøger vores butik. Butikken er beliggende i Aarhus, og har ligesom vores webshop et bredt udvalg af SM udstyr samt meget andet sexlegetøj og tilbehør til dine erotiske stunder – både alene og sammen med din partner.

Altertystys kan kalde sig Danmarks ældste sexshop. Det er en titel, vi er stolte af. Men det betyder også, at du kan være sikker på kyndig service. Du kan altid kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til et konkret produkt. Vi gør vores bedste for at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.