Altertystys.dk er også kendt blandt mange som en SM shop. Vi har nemlig arbejdet hårdt for at udarbejde et sortiment inden for SM og BDSM, der gør, at vi er leveringsdygtige i stort set alt slags sexlegetøj, udstyr og tilbehør til SM. Uanset om du kalder det bondageleg, BDSM eller SM, er der tale om en bred kategori, der dækker over en mange forskellige aktiviteter, lyster og feticher. Der er altså plads til alle under den brede kategori, og du finder ligeledes også et utal af produkter, der kan bruges til den kinky leg.

Når vi siger, at alle kan være med og handle i vores SM shop, så mener vi det. SM behøver nemlig ikke at være hårdtslående, vildt eller ekstremt på nogen måder. Det kan dyrkes helt blidt eller helt vildt, alt efter hvad I har lyst til. Derfor har vi også et sortiment, der dækker de fleste lyster og præferencer. Så kan alle nemlig være med. Du kan finde vores SM shop online og købe produkter via vores webshop. Eller du kan komme ned i vores fysiske butik i Aarhus. Her har vi alt, hvad du skal bruge inden for SM, bondage og dominansleg. Læs mere

SM SÆT

PISKE OG PADDLES

GAG BALLS

En SM shop med det hele

Altertystys.dk er en SM shop med det hele. Det betyder, at vi er leveringsdygtige i stort set alt, hvad du har brug for, når det kommer til SM. Vi har sexlegetøj, der kan gøre jeres aftener ekstra stimulerende samt alt det udstyr I kunne drømme om.

I går hverken ned på udstyr eller inspiration, når I handler hos os. Vi har nemlig et stort sortiment af produkter, og kan imødekomme stort set enhver lyst og ethvert behov. Du kan med fordel tjekke flere af vores kategorier ud og se, om der ikke skulle være noget, der fangede din interesse.

Vi har sexlegetøj til mænd, kvinder og par og derfor også noget til dig. Vores kategori med BDSM udstyr er meget varieret, og indeholder derfor også en række produkter, som du helt sikkert kan få stor glæde af. Vi opdaterer hele tiden vores produkter, så du kan komme igen og blive glædeligt overrasket hver gang.

Hvad er SM?

SM er den ofte brugte forkortelse for sadomaochisme. Sadisme er en betegnelse der dækker over den seksuelle lyst nogle oplevelser ved at påføre nogen smerte eller anden form for ydmygelse. Der kan være tale om en både fysisk og verbal ydmygelse.

Masochisme er omvendt en person, der nyder eller tænder på at blive påført smerte. Ofte forgår SM sex dermed ved, at den ende part har en dominerende rolle, mens den anden har en submissiv rolle. Der opstår derfor også en leg med dominans og magt, hvor den ene har kontrollen og den anden underkastes.

Det er naturligvis vigtigt, at man som partnere aftaler på forhånd, hvem der har hvilken rolle. Det kan være den ene, altid har haft en fantasi om at blive domineret eller dominere den anden. Hvis ikke rollerne giver sig selv, kan I altid eksperimentere og afprøve de forskellige roller hver især.

Kan alle eksperimenter med SM?

Det korte svar er ja. Uanset alder eller køn kan du og din partner eksperimentere med SM. Derfor har vi også et bredt udvalg af produkter i vores SM-shop. Der skal nemlig være noget for alle, uanset hvor erfarne I er, og hvordan I ønsker at udøve jeres SM leg.

I kan starte helt blidt ud med et blindfold. Herefter er det blot fantasien, der sætter grænser, for der er nemlig et utal af muligheder. Det er nok også derfor, SM er så populært blandt par. Når først I er startet, er det svært at stoppe igen.

Der er mange måder, hvorpå I kan blive ved med at gøre legen spændende og varieret. I kan skrue op for intensiteten med diverse redskaber. En pisk, et pleasure wheel eller en gag-ball er blot nogle af de produkter, der løbende kan introduceres i jeres SM leg.

En dominerende og submissiv partner

Når det gælder SM leg, er der ofte en dominerende og en submissiv partner. Dette betyder ikke, at der i hverdagen er et ulige forhold mellem de to partnere, men at der i legen er et klart magtforhold, som begge har sagt ja til.

Det handler nemlig om at få seksuel nydelse ud af at dominere et andet menneske eller at blive domineret. Hvor intens og vild denne dominering skal være, er op til jer. Det kan være så simpel som en let sanseberøvelse med et blindfold. Men det kan samtidig også være meget hardcore, hvor der er tale om en komplet fiksering.

Om smerte og afstraffelse skal være en del af jeres SM leg, er også noget, I selv skal vurdere. Det er nemlig ikke en nødvendighed. Det skal kun introduceres i legen, hvis det er noget, I har lyst til, og som I begge tænder på.

Start med et smart SM-sæt

Skal I for første gang eksperimentere med SM, har vi i vores SM shop et godt bud på, hvor I kan starte. Vi har nemlig flere forskellige slags SM-sæt, der giver jer alt det, I har brug for, når I for første gang prøver SM. Disse sæt er lavet til begyndere, og indeholder derfor også kun det, I skal bruge til blid bondage samt let spanking.

Sættet vil som oftest indeholde både blindfold, redskaber til bondage samt en lille pisk eller fjer. Disse redskaber er det mest basale, når det kommer til SM leg. Med disse kan I udforske fiksering, sanseberøvelse samt leg med pirring.

I kan også få større SM sæt i vores SM shop. Disse har lidt flere produkter, og kan derfor også udvide jeres leg yderligere. Her kan der blandt andet være en gag-ball med. Det er et godt redskab, hvis I skal udforske leg med afstraffelse eller ydmygelse mere.

Eksperimenter med afstraffelse

Måske synes du en pisk eller paddle, virker lidt voldsomt. Men det behøver det faktisk ikke at være. En pisk kommer i mange forskellige designs, og alt efter materiale og udformning er det forskelligt, hvor hårdt den slår. Derudover bestemmer du jo også meget i forhold til, hvor mange kræfter du lægger i slaget.

Hvis du for eksempel vælger en flogger, får du mange anvendelsesmuligheder. En flogger er en pisk med flere læder eller plastik haler. De kan alt efter materialet slå rigtig hårdt. Men den kan også bruges til meget blide slag. De mange haler kan også bruges som pirrende strejf over den bare hud.

Det er selvfølgelig vigtigt, at I er blevet enige om at bruge en pisk eller paddle i soveværelset, inden den kommer frem. Det kan også være en god ide, at giveren prøver pisken på sig selv, inden den anvendes på modtageren. Så har du en bedre fornemmelse af, hvor hårdt den kan slå.

En pirrende ydmygelse

En del der leger med SM, nyder også den ydmygelse, der kan komme af at underkaste sig en anden. Hvordan denne ydmygelse helt specifikt skal udarte sig, kan være meget forskelligt fra person til person. Derfor har vi også et bredt udvalg af produkter i vores SM shop.

En pirrende ydmygelse kan for eksempel opnås ved at bruge en gag-ball. Alt efter produktets størrelse kan det være umuligt at snakke med den i munden. Og det kan også gøre, at du begynder at savle. Du vil derfor være helt i din partners hænder.

Også ved sanseberøvelse og fiksering kan der eksperimenteres med underkastelse og ydmygelse. Når du dominerer den anden person, er deres nydelse totalt i din kontrol. Det er naturligvis vigtigt, at de grænser og regler man sammen har aftalt overholdes.

Blid bondage til par

Mange par er vilde med at starte deres SM leg ud med lidt blid bondage. Derfor kan du også finde en helt kategori med denne titel i vores SM shop. Den har vi skabt for at gøre det nemt for dig at finde alt, det du skal bruge samlet et sted.

Blid bondage er stadig en ret bred kategori, og kan udvikle sig på mange forskellige måder. I vores SM shop finder du både manchetter, piske, blindfolds samt håndjern, I kan bruge til jeres kinky leg. Det hele er lavet, så det kan bruges af nybegyndere.

Denne form for SM er perfekte til par, der blot er nysgerrige, omkring hvad den blide form for bondage kan byde på. Du får lov til at snuse lidt til dominansleg, uden at det bliver for vildt fra start af. I kan jo altid afprøve mere og andet udstyr, hvis I får smag for det.

Husk det rette outfit

Når I har styr på alt det udstyr I nu, har brug for til jeres SM leg, er det tid til at overveje outfittet. I kan naturligvis gøre det, i præcis det tøj I ønsker. Eller helt droppe beklædningsgenstande. Men frækt lingeri kan være prikken over i’et, når det kommer til en forførende aften med bondageleg.

Derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af lingeri og fetich tøj i vores SM shop. Her kan du finde frække kostumer, pirrende bodystockings samt erotiske kjoler. Du kan derfor sammensætte, præcis det du har brug for til en vild aften med kæresten.

Det rette tøj til anledningen kan give den rette stemning, og kan også hjælpe dig i det rette humør. Uanset om du skal være den dominerende eller den submissive partner, kan du finde et look, der matcher dette. Bliv inspireret af udvalget og du vil føle dig mere sexet, end du nogensinde har gjort det før.

En SM shop med sexlegetøj

Vores SM shop har ikke blot udstyr til SM leg. Vi har naturligvis også alt inden for sexlegetøj til mænd, kvinder og par. Du kan derfor finde alt, hvad du har brug for lige her. En fræk aften med SM og bondage kan kun gøres bedre med et stykke stimulerende legetøj.

Vi behøver nok ikke at fortælle dig, at der findes meget sexlegetøj, og at du derfor kan finde lige præcis noget for dig. Det er ikke bare dildoer det hele. Det er også vibratorer, penisringe, butt-plugs samt meget meget mere.

Du kan godt vove dig ud i verden af sexlegetøj, uanset om du har prøvet det før eller ej. Der er nemlig sexlegetøj i vores SM shop til alle. Du kan finde små såvel som store størrelser. Derudover er der også stor forskel på, hvor avanceret sexlegetøjet er, og hvor nemt det er at bruge.

Glidecreme og andet tilbehør

Vi kan lige så godt sige det. Du kommer ikke langt uden glidecreme. Det er faktisk ligegyldigt, hvilket stykke sexlegetøj du vælger, så kan glidecreme kun gøre det bedre. Bruger du glidecreme sammen med dit sexlegetøj, skal du bruge en vandbaseret glidecreme.

Meget sexlegetøj er nemlig lavet af silikone, og kan ikke tåle at blive brugt sammen med en silikonebaseret glidecreme. Silikone glidecremen er derimod utrolig lækker til en erotisk intim massage, der vil være helt genialt at give din fikseret partner.

Du finder naturligvis både vandbaseret og silikonebaseret glidecreme i vores SM shop. Derudover kan du også gøre dine intime stunder særlig stimulerende med en orgasme gel til enten ham eller hende. Vi har altså nok nydelse til enhver.

Altertystys.dk – meget mere end en SM shop

Som du nok efterhånden har fundet ud af, er Altertystys.dk meget mere end en SM shop. Vi har alt, hvad du skal bruge til SM, bondage og BDSM, men vi har også alt muligt andet. Du behøver altså ikke at være interesseret i SM for at handle dit sexlegetøj hos os.

Du kan med fordel kigge vores udvalg igennem på vores webshop. Så vil du hurtigt opdage, at vi har sexlegetøj og andet udstyr til lige præcis dine behov. Der er noget for enhver, da vi går højt op i, at alle kan få et bedre og mere spændende sexliv.

Sex skal nemlig være sjovt og stimulerende, uanset om du dyrker den alene eller sammen med en partner. Derfor kan du altid komme til os, når du har brug for ny inspiration eller variation til dine erotiske stunder. Besøg os i vores butik i Aarhus eller bestil dine varer allerede i dag på vores webshop.