SM bondage er ideelt for dig, der tænder på frække lege med magtspil, kinky legetøj og at overlade kontrollen komplet til din partner – eller måske selv være den der tager magten. AltErTysTys.dk er eksperter i feticher som SM bondage, og derfor kan du finde masser af legetøj, tilbehør og inspiration til dit næste møde med din yndlingsfetich.

Det bedste ved SM bondage er, at det er en bred kategori, der kan tilpasses din og din partners lyst, fantasier og tidligere erfaringer, så I får den bedst mulige oplevelse med den frække fetich. Hvis du har våde drømme om at dominere eller lade dig blive domineret, mens du er spændt fast og ude at stand til at modsætte dig de fantastiske, pirrende lege, din partner udsætter dig for, synes vi, at du skal udforske det store SM bondage-univers og finde frem til din plads i fetichen. Læs mere

SM SÆT - ALT I ÉT

BONDAGE MANCHETTER

BLINDFOLD

Er SM bondage BDSM?

Det kan være en udfordring at holde styr på alle akronymerne og huske, hvad de betyder, og hvordan de hænger sammen. Den nemmeste måde at forklare det på er ved at starte helt generelt med BDSM, som overlapper i forkortelserne. BDSM står for Bondage/Disciplin, Dominans/Submission og Sadisme/Masochisme. SM bondage tager derfor fat i akronymerne B, S og M og sammensætter den på en ny måde.

Det er netop denne blanding af akronymer og derved kategorier, der er kendetegnet ved BDSM: man behøver ikke kunne lide det hele, men kan vælge og sammensætte frit de fantasier og lyster, der passer til en selv. På samme måde er det ikke en fetich, der kun er til de mest kinky og eksperimenterende sexpartnere – den er så fleksibel, at nybegyndere kan være med på alle akronymerne, hvis de starter blidt ud.

Hvad er SM bondage?

SM bondage er en blanding af BSDM med sadisme, masochisme og bondage. Bondage er alt, der har med at gøre med det at blive bundet, fikseret eller på anden måde fastholdt af sin partner. Sadomasochisme handler som det meste andet BDSM om at overlade kontrollen til sin partner og tage imod den nydelse, han eller hun giver – i dette tilfælde den nydelsesfulde og gode form for smerte.

Sadisten får nydelse ved at påføre masochisten smerte, ydmyge eller på andre måder demonstrere den magt, han eller hun har over sin partner. Masochisten tænder ikke nødvendigvis på smerten i sig selv, men nærmere på at modtage og være underlagt magten fra sin partner. Mange masochister tænder dog selvfølgelig på smerten i sig selv også, men det handler for begge typer mest om den nydelse, der følger med.

Nybegynderguide til SM bondage

Har du fået din partner med på at prøve SM bondage, er det bare at komme i gang – men på den rigtige måde. Selv hvis I begge har fantaseret om fetichen, er den så bred, at I alligevel måske ikke er ude efter det samme, og derfor er det virkelig vigtigt, at I ikke bare går hårdt til den fra starten. Når først I har lagt en plan for, hvad der skal ske og hvordan, kan I gå rigtigt i gang.

Og det er ikke kun, fordi det kan medføre skader, hvis I går all-in på kinky bondage og BDSM-udstyr uden at være helt med på, hvordan det rigtigt gøres, men også fordi det kan føles utrygt for masochisten, der skal ”modtage” noget, som han eller hun måske ikke er helt med på. For at begge får en god oplevelse med SM bondage, har Alt er tys tys lavet en kort nybegynderguide, som I kan bruge til at komme godt fra start.

Research, sæt grænser og lav stopord

Først og fremmest bør I sætte jer sammen og lave en grundig research, så I kender forskellen mellem de forskellige discipliner og kan tale om, hvad I tror vil fungere. En grundig indsigt gør det nemmere for jer at sætte de grænser, der er absolut nødvendige, inden I går i gang, så I sikrer, at begge parter er med på det hele. Intet inden for BDSM gøres spontant – der vil altid være regler og en gameplan, som sadisten går efter.

I forbindelse med at sætte grænser, er det en god idé at finde på et stopord. Stopordet bruges under legen, hvis det går for vildt for sig, ikke føles godt eller en af parterne bliver utrygge i situationen. Grænserne sættes netop for at stopordet ikke bliver nødvendigt, men det er alligevel en rigtig god idé at have det klar. Det skal ikke være for svært at huske, men heller ikke være en del af jeres leg, så I bruger det uden at ville det.

Uddel roller

Stemmer jeres fantasier overens med de to roller, der skal uddeles i SM bondage? Hvem er sadisten, og hvem er masochisten, der skal bindes eller fikseres? Eller er I tilfældigvis begge en switch, som betyder, at I kan skifte mellem rollerne, som det passer jer? Det er også her, at I virkelig kan udnytte jeres research, så det står klart for jer begge, hvad rollerne indeholder.

I kan også definere jeres egne roller – hvis ikke jeres drøm om SM bondage involverer alt det, I kan læse jer til, eller hvis I for eksempel gerne vil bringe noget fra et dominans-/submissiv-forhold ind i det, så gør I bare det! Der er ingen regler for, at I skal gøre noget, der ikke føles naturligt eller godt for jer. Det er fordelen ved BDSM, hvor der er så meget at vælge imellem.

Husk: lidt har også ret

Når du og din partner har styr på grænser, stopord og roller, er det tid til at gå i gang med jeres nye, spændende leg. Sengen er klar med håndjern, blindfold og en fræk parvibrator, kalenderen er ryddet for planer resten af dagen, og stemningen er sat. Måske har I varmet op med et sensuelt bad sammen og drukket et glas vin for at slippe hæmningerne lidt. Men er I egentlig klar?

Mange tager munden for fuld, når de starter på SM bondage eller andre BDSM-discipliner. Det skyldes blandt andet, at mange sætter lighedstegn mellem kinky sex og SM bondage – men det behøver ikke være tilfældet. Start, hvor det føles rart for jer. Hvis det betyder en fjer og en lille klitorisvibrator, er det helt perfekt, og hvis det betyder piske og paddles, gag balls og fuld fart på med det samme, så er det det, I gør.

Sexlegetøj til SM bondage

Alt er tys tys har masser af sexlegetøj, der kan bruges til SM bondage. Hvis I har et åbent sind og er kreative, er der ingen grænser for, hvad I kan få med I jeres leg. Især når I leger med bondage, er pirrende vibratorer næsten ikke til at komme udenom. For en endnu vildere følelse kan du og din partner også eksperimentere med anal sexlegetøj, som giver en langt mere intens stimulation og orgasme.

Nu skal det hele ikke kun handle om dildoer og rekvisitter til blid bondage – der er meget andet at hive med i sengen til frække dominanslege! Mange par har nemmere ved at indtage roller og skifte fra hverdagstanker til fræk sex, hvis de har fetichtøj til at sætte stemningen. I kan shoppe lige det tøj, der passer ind i jeres leg med SM bondage, og sammen nyde den frække og lystne stemning, der kommer af lidt lak og læder.

Giv dit sexliv et løft med SM bondage

Er det blevet lidt kedeligt derhjemme i dobbeltsengen, og kører sexlivet lidt i samme rille, er SM bondage en genial måde at pifte det hele lidt op. Nye sexlege helt generelt kan være et kæmpe boost til jeres sexliv, men nogle gange skal der lige mere til. Og hvorfor så ikke den fetich, der nu efterhånden er kendt som en for de fleste helt almindelig del af sexlivet?

Opskriften til et godt parforhold er ikke nødvendigvis mere sex. I stedet er nærhed og intimitet vigtigt – og det kan også sagtens opnås med SM bondage, fordi man gennem de magtdominerede lege kommer rigtig tæt på hinanden og opbygger en helt ny form for tillid. Når først den følelsesmæssige forbindelse er på plads mellem jer igen, kommer det fantastiske sexliv næsten automatisk. Især når I har fundet på en ny, sexet leg!

Kast jer ud i legen

Hvis du og din partner har været sammen længe, er det måske en udfordring at give slip på jeres tryghedssex, smide hæmningerne og bruge bondage og magtlege sammen. Men det kan være nødvendigt, og samtidig måske det bedste I nogensinde har gjort for jeres sexliv. SM bondage er også en måde at udfordre nogle af de magtroller, I uden at vide det går rundt med i hverdagen og slippe kontrollen.

I SM bondage handler det netop for masochisten om at overlade kontrollen til sin partner og overgive sig helt til sensationerne i kroppen, der kommer af partnerens forkælende lege, og for sadisten at tage magten, sætte sig i en kontrollerende position og føle sig magtfuld og ovenpå. Det er en stor fordel for mange parforhold at slippe hverdagsrollerne lidt og prøve noget nyt, så kast jer ud i det!