Nogle gange er det bare det rette udstyr, der gør den store forskel. Derfor kan du også finde et varieret udvalg af sexudstyr hos Altertystys.dk. Vi ved nemlig, at udstyret kan skabe den frække leg, I har bestemt jer for at udøve. Om det skal handle om bondage, afstraffelse eller rollespil, er op til jer. Men uanset hvad finder I alt det sexudstyr, I kan have brug for til legen lige her. Sexudstyr er selvfølgelig i sig selv en bred kategori, og den kan da også dække over en del forskellige produkter.

Oftest er det alt det andet der kan bruges til stimulering som ikke direkte kan kaldes for sexlegetøj. Det kan for eksempel være et blindfold til fræk sanseberøvelse eller et par lædermanchetter til bondage leg. Udstyret kan gøre det muligt for jer at udleve den fantasi I har drømt om. Det kan være med til at gøre det I har tænkt jer muligt. Men det kan også være med til at skabe en bestemt stemning omkring den intime stund. Lige meget hvilken fræk fantasi I ønsker at udleve har vi udstyret til det. Har du problemer med at finde det du har brug for, er du altid velkommen til at kontakte os. Læs mere

SM SÆT

BONDAGE MANCHETTER

PISKE OG PADDLES

Gør legen komplet med sexudstyr

Sexudstyr kan være det sidste, der mangler for at gøre jeres pirrende leg komplet. I kommer helt sikkert langt med jeres egen fantasi og en vibrator eller to. Men nogle gange har man bare brug for lidt ekstra assistance for at nå helt i mål.

Her kommer det rette sexudstyr ind. Det giver nemlig jer mulighed for at skabe den helt rigtige stemning, samt realisere de præcise erotiske aktiviteter I altid har drømt om. Manglende udstyr må aldrig holde jer fra at opnå den nydelse I drømmer om.

I kan med fordel bruge lidt ekstra tid på Altertystys.dk for at se alt det udstyr til erotik og nydelse, som vi har. Der er nemlig nok at vælge imellem. Vi har nøje udvalgt vores produkter, så de varierer i både udseende, pris og funktion.

Alt inden for sexudstyr

Når vi siger alt inden for sexudstyr, så mener vi det faktisk også. Vi har nemlig samlet alt, hvad du skal bruge et sted. Du kan ikke bare finde det rette udstyr til den pirrende leg. Du kan også finde sexlegetøj og alt det tilbehør, der her hører til.

Det kunne for eksempel være den rette glidecreme, en orgasme gel der får dig helt op og ringe, og et frækt lingeri sæt. Der er altså alt til en aften i erotikkens tegn, hvor du og din partner bare skal nyde hinanden og de mange lækre produkter.

Særlig inden for leg med bondage og dominans er udstyr en stor del af universet. Det er nemlig en erotisk leg, der kræver, at du har det helt rigtige tilbehør og udstyr til at føre fantasien ud i livet. Du kan derfor også kigge vores produkter under BDSM kategorien ud.

Eksperimenter med et SM sæt

Skal du for første gang lege med SM, bondage eller bare den brede betegnelse BDSM, så er et SM-sæt måske et godt sted at starte. Det smarte sæt indeholder alt, hvad du har brug for til at udforske den pirrende leg. Om I vil bruge det hele på én gang, eller prøve lidt ad gangen er op til jer.

Et sæt har alt det sexudstyr, I har brug for til en leg med bondage og dominans. Det kunne for eksempel være et blindfold, manchetter til fiksering og en lille pisk. Du kan også få lidt større sæt, der giver jer mulighed for at udforske endnu mere.

Her kan I få både manchetter og reb med samt gag-ball og paddle. Så er der altså mulighed for at dyrke en mere hårdtslående form for bondage. Det er naturligvis vigtigt, at I tager tingene i jeres eget tempo, og ikke overskrider jeres egne grænser.

Afstraffelse med piske og paddles

En del af legen med BDSM omhandler også afstraffelse. Om I ønsker at introducere dette i jeres leg, er helt op til jer. Det er altså ikke en nødvendighed. Som alt andet med BDSM og bondage kan I udøve det, præcis som I ønsker det. Der er altså ikke noget, I skal gøre.

Men tænder du eller din partner på lette slag bag i eller måske mere kraftige slag med pisk, så har vi naturligvis også det rette sexudstyr til dette. Der findes både piske og paddles. Om du er til det ene eller det andet, kan komme an på en tester.

Det kan derfor godt betale sig at prøve begge dele. Det smarte med en pisk eller paddle er, at I helt selv kan bestemme intensiteten. I kan starte med lette og pirrende strejf og løbende skrue op for kraften bag slagene.

Har I prøvet rollespil?

Er I nysgerrige omkring rollespil og generelt legen med en dominant og en submissiv partner? Så er I kommet til det helt rigtige sted. Hos Altertystys.dk er vi selv ret så vilde med den sensuelle leg, hvor der byttes om på hverdagens roller, eller hvor man får lov til at være en helt anden.

Derfor har vi også sørget for, at du kan finde alt det sexudstyr, du har brug for til at eksperimentere med rollespil. Det kan for eksempel være, at tøjet skal være det helt rigtige til netop jeres rollespil. Her kan du finde både frække kostumer samt kinky fetich tøj.

Dertil kommer der naturligvis alle de redskaber, der kan gøre legen ekstra spicy og stimulerende. Det kan både være udstyr som blindfolds, masker eller håndjern. Men der er naturligvis også en verden af sexlegetøj til par, der kan være lige det jeres rollespil mangler.

Fetich legetøj og udstyr

Sexlegetøj er selvfølgelig et must, når det kommer til en ekstra pirrende aften sammen med den partner. Det er naturligvis det ultimative sexudstyr, og kan findes i et utal af variationer. Det betyder også, at I altid kan finde noget, der matcher jeres behov og smag.

Der er fetich legetøj, som ofte er det lidt mere udfordrende sexlegetøj. Det kan for eksempel være en ekstra stor dildo, særligt stimulerende anal legetøj eller en kraftig vibrator. Der er altså nok muligheder for jer, der ønsker at skrue op for intensiteten på jeres stimulerende leg.

Fetich udstyr eller tilbehør er naturligvis også en stor kategori for sig. Her har du alt det ekstra sexudstyr, som kan være lige det, I har stået og manglet. Måske skal I eksperimentere med en nydelsesfuld smerte. Her er der mange muligheder med både kyskhedslegetøj, brystklemmer og sensations wheel.

Hvad med lidt sanseberøvelse?

Hvis kyskhedslegetøj og brystklemmer virker lidt for voldsomt til en start, er der naturligvis også meget andet sexudstyr, der kan give jer en mere blid start. Mange par starter med simpel sanseberøvelse, når det kommer til leg med bondage eller dominans.

Sanseberøvelse kan nemt udøves ved at bruge et blindfold. Du kan få forskellige blindfolds, der alt efter materiale og design dækker helt eller til dels for dit syn. Det gør, at hver enkel berøring bliver mere intens og ekstra pirrende. Det er særlig godt at bruge på din partner, mens han eller hun også er bundet op.

Du kan også intensivere sanseberøvelsen ved at bruge en fetich maske. De tages over hele hovedet, og kan alt efter model dække både øjne, mund og næse. Det kan give en særlig stimulerende oplevelse for den, der bærer masken, da det også gør det svært at tale og høre.

Blid bondage eller hårdtslående SM

Du må endelig ikke lade dig afskrække af hverken bondage, SM eller BDSM. Det er nemlig forskellige feticher, der overlapper hinanden, og som kan dyrkes af både nybegyndere og mere erfarne. Det er nemlig også en verden af sexudstyr og oplevelse, der kan udøves, præcis som du ønsker det.

Der er ingen, der siger, at bondage skal være hardcore og kinky. Det kan være blidt, sensuelt og erotisk, eller præcis som du ønsker, det skal være. Derfor er der også en lang række forskellige redskaber, du kan bruge og introducere i soveværelset.

Det giver nemlig dig mulighed for at skrue op for intensiteten, når du er klar til det. Og så er det også en god måde at holde dig og din partners intime stunder interessante og varieret. Start med blid bondage og se hvor legen fører jer hen

Udlev jeres frækkeste fantasier

Det kan være svært at tale om seksuelle fantasier. Men faktisk er det utrolig sundt for forholdet at tale åbent om, hvad I tænder på, har lyst til, og går og fantaserer om. Det kan skabe en tæt intimitet mellem jer og samtidig sørge for, at I bliver ved med at være seksuelt tilfredsstillet i jeres parforhold.

Når I har delt jeres fantasier, er der nemlig også større chance for, at I kan føre dem ud i livet sammen. Det kan være spændende nok i sig selv at tale om det. Men at udleve det er selvfølgelig det næste skridt. Hvis I har brug for sexudstyr til at gøre det, har vi det helt sikkert.

Det kan være, I har brug for det hele på én gang. Men som oftest vil man starte med en eller to ting. Det kan nemlig også blive for meget lir og udstyr til, at I faktisk ved, hvad I skal gøre med det. Lad derfor være med at være for utålmodige. I skal nok få udforsket alt det frække udstyr og legetøj, der findes.

Leg med dominans, magt og afstraffelse

Når det kommer til sexudstyr, omhandler meget af det en leg med dominans, magt og afstraffelse. Disse elementer hænger tæt sammen, men behøver samtidig heller ikke alle at være til stede, når det kommer til bondage eller BDSM.

Det handler mere om, at I udforsker netop jeres lyster, og se hvor legen tager jer hen. Brug derfor tid på at eksperimentere og mærk efter, hvad der fungerer, og hvad der ikke gør. Det kan være, I bliver overrasket over, hvad der faktisk tænder jer, og hvad der ikke gør.

Her er sexudstyr også jeres bedste ven. Der er nemlig en stor variation i de forskellige produkter, der gør, at I kan prøve forskellige former for stimulering af. Skal det være en smule smertefuldt? Eller skal det være pirrende og blidt? Der er helt klart udstyr til det hele lige her.

Gå aldrig ned på sexudstyr

I må endelig aldrig gå ned på sexudstyr. Det kan nemlig gøre hele forskellen for jeres seksuelle oplevelser sammen. Det kan introducere nye former for nydelse, skrue op for intensiteten eller gøre det hele mere frækt og sensuelt.

Der er så meget forskelligt slags udstyr, at I også uden tvivl kan finde noget, der matcher jeres smag og lyster. I kan med fordel kigge rundt på vores webshop og blive inspireret af udvalget. Det kan også være, der er noget specifikt, du søger.

Så kan du enten finde det under en af vores kategorier eller bruge søgefeltet på hjemmesiden. Så finder du hurtigt frem til de produkter, vi har, der matcher din søgning. Har du spørgsmål til et produkt kan du læse mere om det ved at klikke på det. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon med spørgsmål.

Sexudstyr og frækt legetøj fra Altertystys.dk

Når du handler hos Altertystys.dk, kan du finde alt inden for sexudstyr og frækt legetøj. Vi har noget til både mænd, kvinder og par, og vores udvalg er både målrettet nybegynderen såvel som den erfarne. Der er altså noget for enhver.

Du kan trygt bestille dine vare fra vores online shop. Vi sender nemlig din ordre helt diskret. Det betyder, at det ikke fremgår på pakken, hvor den er fra, eller hvad den indeholder. Der er altså ikke nogen, der kan gætte, hvad du netop har fået hjem.

Vi har også en butik beliggende i Aarhus. Her finder du ligeledes et stort udvalg af sexlegetøj samt udstyr og tilbehør til dine frække nætter. Her får de en personlig betjening og vejledning, så du altid kommer hjem med det helt rigtige produkt.