Her kan du få alt det, du har brug for til at stille trangen, der pludselig overvælder hele dit nydelsescenter. Sexshops er enten fysiske eller online butikker, hvor du kan udforske et vidt univers af nydelse og lyst, udvide din horisont og rykke grænserne for, hvad din krop kan føle, samtidig med at du kan få kyndig vejledning og blive guidet til det, der fungerer for lige præcis dig.

Alt er tys tys er Danmarks ældste sexshop med en fysisk butik i Aarhus midtby på Paradisgade 11 og en webshop med utallige produkter til mænd, kvinder og par. Sexshops som Alt er tys tys er for alle seksuelle, nysgerrige og eksperimenterende personer, der har taget valget om at gøre noget godt for deres sexliv, orgasmer og lyster ved at købe produkter til ren nydelse. Læs mere

sexlegetøj til kvinder

sexlegetøj til mænd

glidecreme er et must

Sexshops – Der skal være plads til alle

Der er noget for enhver smag, fetich og nysgerrighed, og du kan derfor være sikker på at finde noget, som er perfekt for din sexsmag – eller måske endda blive introduceret for noget nyt, som du ellers ikke ville have kastet dig ud i.

En vigtig del af sexshops er nemlig at kunne guide dig til den nydelse, som du får mest ud af, og få dig nærmere den ultimative orgasme og seksuelle oplevelse, som vi alle har mulighed for at få. Alt er tys tys hører til nogle af de bedste sexshops, fordi der er fokus på kvalitet over alt andet, både når det kommer til de enkelte produkter og den oplevelse, som alle skal have efter et besøg i den fysiske butik eller på webshoppen. Du kan også nemt følge de forskellige trends for sexlegetøj, som når fleshlights pludselig trender mere end noget andet legetøj, eller når højtider som Valentinsdag nærmer sig og skruer op for erotikken rundt omkring i landet.

Mål om at blive en af de bedste sexshops i Danmark

Alt er tys tys har masser af ambitioner, og den største af dem er at blive den bedste sexshop i Danmark med legetøj, tilbehør og alt, hvad der hører til i sexshops til lave priser uden at gå på kompromis med den høje kvalitet, der er gennemgående for alle produkter. Ambitionen kom et stykke nærmere målet, da den fysiske butik blev udvidet med en webshop for at følge med tiderne og kundernes behov.

Det er også en ideel måde at nå de mange kunder uden for Aarhus, der vil tilføje lidt ekstra til deres sexliv og drage fordel af Alt er tys tys’ produkter i høj kvalitet og store viden om hvad der rører sig på markedet. At have fingeren på pulsen er nemlig et af de steder, hvor sexshoppen virkelig udmærker sig – det er nemlig en vigtig del af at drive en succesfuld sexshop, hvor kunderne forventer det nyeste og smarteste på markedet.

Ny webshop med stort udvalg

Som nævnt har Alt er tys tys valgt at lave en webshop, hvor vi nu meget bedre kan imødekomme den store efterspørgsel på frækt legetøj, sexede kostumer og alverdens kondomer til sikker sex. Vi har et stort udvalg både i webshoppen og den fysiske butik, så hvis du har forelsket dig i noget på nettet, men lige vil se det i virkeligheden, inden du køber, kan du tage et smut forbi butikken i Aarhus og finde produktet.

En webshop er desuden især en fordel for dem, der ikke er komfortable ved at besøge fysiske sexshops og på den måde åbent vise deres hemmelige og private lyster. Sexshops med en webshop som vores gør det derfor nemt for kunderne at vælge den løsning, der passer dem bedst. Det er også en god løsning, hvis du ikke bor tæt på vores fysiske butik og foretrækker at få dine nye godter leveret lige til døren.

Find dit nye legetøj i vores fysiske og online sexshops

Både singler og par har masser af glæde af at besøge vores sexshops på nettet eller i butikken i Aarhus og finde deres nye legetøj til nogle frække stunder. Der kan være flere grunde til, at du kigger efter nyt legetøj – måske er du træt af det, du har i forvejen, eller måske skal der ske noget nyt, når du onanerer, tilføjes lidt ekstra til sengen med din partner eller eksperimenteres med noget ukendt og spændende.

Hvis du i dit sexliv holder meget øje med nye tendenser og frække nyheder, er der også garanti for, at du bliver tilfreds efter et besøg i en af vores sexshops, lige meget om du besøger den fysiske eller webshoppen. Vi har altid fingeren på pulsen og er konstant på udkig efter nye sexlegetøjsprodukter, udstyr til feticher, effektive glidecremer og gode råd og guides, som du kan læse om i vores blog.

I vores sexshops er dine lyster vores prioritet

Intet er vigtigere for os, end at du får opfyldt dine seksuelle behov efter et besøg i en af vores sexshops, online eller i Aarhus. Derfor er det hos Alt er tys tys essentielt, at vi kan svare på dine spørgsmål, komme med gode råd og vejlede dig i den korrekte brug af dit sexlegetøj, så du får mest muligt ud af det – dine orgasmer kan altid blive vildere og mere intense, det handler blot om at udnytte din krops gaver bedst muligt!

Ligesom udvalget af legetøj konstant udvikler sig, gør vores lyster og behov også – og det er vigtigt, at vi følger med, når der sker noget nyt i vores krop. Derfor opfordrer vi altid til, at du i ny og næ prøver noget nyt. Har du i lang tid brugt den samme klitorisvibrator? Hvad med at prøve en vibrerende dildo og udforske din krops talent for dybe, skælvende g-punktsorgasmer? Måske kan din krop noget, du slet ikke troede muligt!

Onani kan give dig et bedre sexliv

Det er ikke kun for den umiddelbare nydelses skyld, at vi opfordrer til ofte at kaste dig ud i at bruge legetøj og give dig selv eller din partner intense orgasmer. Onani kan nemlig mere end blot at føre dig til den syvende himmel med et overvældende klimaks. Det er nemlig sundt både fysisk og mentalt for dig at komme – og gerne ofte.

For det første kan det give dig mere kropslig selvtillid, fordi du kommer så meget tættere på dig selv og i bedre kontakt med din krop og derfor også den opfattelse af din krop, som du har. Det kan faktisk også have en direkte indflydelse på dit sexliv, fordi sex bare er bedre med en partner, der ved, hvad der fungerer, og hvordan kroppen reagerer på forskellige stimulationer.

Stort udvalg af sexlegetøj til kvinder

Der er stort set ikke noget, du ikke kan finde i vores sexshops. Der er masser af frækt sexlegetøj og tilbehør til kvinder, både lækkert legetøj til anal stimulation, intens klitorisleg, der vil sende dig i raketfart til skyerne på den ene orgasme efter den anden og flot lingeri, der kan sætte krydderi på ethvert parforhold. Det er kun fantasien, der sætter grænser, når du kigger gennem vores store udvalg.

Alle kvinder er forskellige, og hvor det måske for dig er den bedste følelse i verden at blive fyldt ud af en stor dildo, er det måske nærmere et frækt og pirrende vibratoræg, der fungerer for en anden. Du finder både legetøj til dig selv og som du kan bruge med en partner, og masser der passer til alle niveauer, så du kan både shoppe løs som nybegynder og erfaren bruger af sexlegetøj og andet erotisk tilbehør.

Kast dig ud i det, mand

Det er en fejlagtig antagelse, at det kun er kvinder, der får noget ud af sexlegetøj. Selvom markedet for legetøj til kvinder er utroligt stort, er sexlegetøj til mænd faktisk næsten lige så stort, og ganske overset ovenikøbet. Der er både produkter til sololeg og legetøj, der gavner din partner i sengen næsten lige som meget, som det gavner dig. Det er blot at komme ud af skallen og udforske det store udvalg.

Nogle af de mest populære og bedst solgte produkter til mænd er onaniprodukter. Hvem elsker ikke et godt blowjob eller handjob? Nu kan du nyde følelsen af lige netop dette – og endda også sex – derhjemme helt alene, når du går på opdagelse i de mange, frække produkter. Du kan også finde stimulerende penisringe til pirrende sex med din partner og masser af andre godter til den nysgerrige mand.

Her er intet et tabu

En af de vigtigste værdier hos Alt er tys tys er, at intet er et tabu. Der findes mange feticher derude og mange forskellige lyster, og det skal der være plads til, synes vi. Vi hylder vores kunder, der tør udforske, eksperimentere og udvide deres horisont, når det kommer til deres sexliv. Det er blandt andet derfor, vi har et så bredt udvalg af legetøj, tilbehør og andre erotiske lækkerier – der skal være noget for alle.

Et godt sexliv og et sundt forhold til ens egen krop er lige så vigtigt som at være glad og have en velfungerende hverdag – og faktisk hænger dette også i mange tilfælde sammen. Netop derfor føler vi ikke, at der skal gå nogen derude og føle det som et tabu, at de har lyst til noget andet, end de kære Hr. og Fru Danmark har lyst til – du bliver taget imod med åbne arme både i den fysiske butik og i webshoppen.

Mere fleksibilitet med online sexshops

Det bliver mere og mere populært at besøge online sexshops som AltErTysTys.dk, fordi det er muligt at shoppe i ro og mag, når du har lyst og tid til det, og lige meget om du gør det hjemme fra sofaen eller på vej hjem fra arbejde i toget. Mange sexshops med onlinesalg har også et rigtig stort udvalg, men du kan være sikker på at finde alle de samme produkter i vores sexshop i Aarhus, som du kan finde på vores webshop.

Sexshops som vores med en webshop er også rigtig praktisk til store indkøb, der vejer og fylder meget, og du ikke lige har mulighed for at fragte det hjem på cyklen gennem Aarhus, hvis du køber det i Alt, er tys tys på Paradisgade. Hvis du for eksempel skal købe en større pakke, som et SM-sæt med flere dele, kan det være rart bare at få det leveret til døren i stedet for at skulle slæbe det med hjem med stort besvær.

Sexshops med anonymitet og diskretion

En vigtig del af sexshops er at gøre det rart og trygt at handle for kunden, og netop derfor kan du shoppe løs hos Alt er tys tys med ro i sindet. Hvis du handler i den fysiske butik, vil der ikke stå butikkens navn på bonen, så du behøver ikke være bange for, at folk lige får kigget dig over skulderen og set, at du har været inde og shoppe i en sexshop.

Hvis du shopper online, sendes alle pakker i diskret indpakning, så det ikke er til at se, hvad der gemmer sig af godter i den. Det betyder også, at der ikke vil stå sexshoppens navn på, være billeder eller anden tekst, der kan indikere, hvad der er i pakken. Derudover får du også altid lynhurtig levering, fordi vi ved, hvor vigtigt det er at kunne kaste sig ud i sit nye legetøj, når det først er bestilt.

Gode priser og altid prismatch

Når du er ude for at finde nyt legetøj, enten som nybegynder eller erfaren, er et af de vigtigste parametre kvaliteten. Når det er noget, der bruges så intimt, er det vigtigt, at du kan stole på materialerne og ingredienserne i cremer, gels, osv. Det vigtigste for os er, at kvaliteten er i højsædet, og at du kan få alt det, du har brug for – selvom du hos os ikke finder det største udvalg, bestræber vi os på kun at have det bedste.

I forbindelse med vores fokus på kvalitetsprodukter går vi også op i altid at have gode og konkurrencedygtige priser. Selvom vi kun har sexlegetøj i højeste kvalitet, finder du ikke markedets dyreste priser hos os, for vi synes, at et sundt sexliv skal være til at betale for. Netop derfor tilbyder vi også 100 % prismatch, så du altid garanteres markedets bedste pris på dit nye legetøj hos Alt er tys tys.

Fordele ved en fysisk butik

Selvom det praktisk set er rigtig nemt at bestille fra sexshops online, og for mange også mere komfortabelt, fordi det er lidt mere anonymt, er der nogle store fordele ved at besøge en rigtig butik. Det kan for mange være nemmere at danne sig et overblik over de forskellige produkter, temaer og valgmuligheder generelt, når man kan gå rundt og kigge stille og roligt.

Det er en stor fordel at kunne se og mærke produkterne i virkeligheden. Kigger du for eksempel efter en vibrator, kan det være vigtigt for dig at mærke, hvor stærke vibrationerne føles, og hvis du kigger efter frække kostumer, er det rart at kunne se modellen rigtigt og finde den rigtige størrelse. Det samme gælder for blandt andet piske, hvor det kan være rigtig godt at føle, hvordan materialet i pisken føles mod huden.

Kyndig og diskret vejledning

Udover muligheden for at kunne se og mærke produkterne, er en af de helt store fordele ved fysiske sexshops, at du kan gå direkte til en medarbejder og blive vejledt til det helt rigtige produkt for dig. I vores butik i Aarhus kan du for eksempel tale med vores dygtige butiksbestyrer, Pernille, som kan guide dig til spændende produkter og hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål til noget i butikken.

På AltErTysTys.dk kan du også nemt få svar på eventuelle spørgsmål, og det kan være, at det er mere komfortabelt for dig ikke at skulle tale med en person ansigt-til-ansigt om dine seksuelle lyster. Derfor kan du altid sende en mail eller ringe direkte til os, og så vil vi gøre vores bedste for at svare på dine spørgsmål, lige meget om det handler om specifikke produkter, levering eller noget helt tredje.

Sexshops med fristelser til enhver lyst

Vores fokus er på, at du får lige præcis det sexlegetøj med hjem, der passer bedst til dine lyster og det, der tænder dig. Har du nogle saftige fantasier eller våde drømme, som du kan få opfyldt ved at gå på opdagelse i vores frække univers? Måske skal du en tur forbi vores afdeling med bondage og BDSM, så du kan lege lidt med den pirrende fornemmelse af at være fastspændt eller måske dominere din partner en smule.

Eller måske skal du kigge lidt på vores massageolie, så du kan forkæle din partner med en erotisk, sensuel helkropsmassage. En blid og langsom massage er perfekt til at skabe en stemning, der næsten automatisk leder videre til en intens stund med din partner. Lige meget om du er til det blide, hårde, de nyeste trends eller måske bare skal have en lille klassisk vibrator, er du sikker på at kunne finde det her i vores store udvalg.