Dejlige orgasmer og et godt sexliv er vejen til en gladere hverdag, mere energi og for mange også et bedre parforhold. Men det er ikke altid, at det kommer af sig selv, og her er sexhjælpemidler den perfekte løsning. Husk på, at du sagtens kan have fantastisk sex med din partner – og med dig selv for den sags skyld – selvom du ikke gør brug af diverse sexhjælpemidler, men som alt andet kan du jo altid stile efter mere, for det kan altid føles endnu bedre, end det gør i forvejen!

Alt er tys tys har et stort sortiment af sexhjælpemidler til både mænd, kvinder og par. Med mere end 50 års erfaring garanterer vi, at vi har sexhjælpemidler, der kan hjælpe dig, lige meget om du har problemer i sengen, der kommer af fysiske eller psykiske årsager, eller om du bare har brug for et seksuelt boost i din sololeg eller med din partner. Læs mere

BEDRE ORGASMER

BEDRE EREKTION

BÆKKENBUNDSKUGLER

Hvad betyder sexhjælpemidler?

Sexhjælpemidler kan være rigtig mange ting, og det er ikke begrænset til én definition – helt generelt er det nemlig alt det, der hjælper dig til at få endnu bedre sex, hvad det end betyder for dig. Og ikke kun med en partner, men også når du onanerer. Du har ikke nødvendigvis kun brug for sexhjælpemidler, hvis du oplever deciderede problemer i sengen, for det kan sagtens bare være hjælpemidler til, at alt føles meget bedre.

På Alt er tys tys kan du finde utallige sexhjælpemidler som helt fantastisk sexlegetøj, der lige giver et ekstra pift til sololegen eller sex med din partner, og kan føre dig til de mest intense orgasmer i dit liv, kondomer til sikker sex, gode råd og hjælpemidler til bedre sex for både kvinder og mænd. Gå på opdagelse i det store, erotiske univers på AltErTysTys.dk og se, om ikke du kan finde det helt perfekte sexhjælpemiddel til dig.

Sexhjælpemidler til dig og din partner

Det er normalt, at en eller begge parter i et parforhold på et tidspunkt mister lysten til sex – men det betyder ikke, at jeres sexliv er forbi! Der er mange følelsesmæssige tiltag, I kan for at komme tilbage på rette spor igen, som at give jer mere tid til hinanden i hverdagen og prøve at slippe noget af det pres, der kan ligge i jer begge ved tanken om, at det efterhånden er længe siden, I har været intime sammen.

Ofte hænger et godt sexliv sammen med et godt parforhold, blandt andet fordi god sex og fantastiske orgasmer generelt gør os gladere og fører os tættere sammen. Men måske er jeres mangel på lyst til hinanden et problem, der kræver lidt mere drastiske tiltag end de ovennævnte. Vi mener selvfølgelig sexhjælpemidler, som kan sætte lidt fut i fejemøget igen derhjemme.

Få et bedre sexliv med sexlegetøj

Sexlegetøj til par er et af de bedste sexhjælpemidler, fordi det både giver lidt ny spænding til forholdet og giver jer mulighed for at få endnu bedre orgasmer sammen. Hvis I er ude efter at prøve noget mere spændende, end de vaner I har skabt sammen, kan I med fordel tage et kig på bondagesæt. Her er der et sæt til alle niveauer, så I kan starte blidt ud med pirrende fjer og plyssede håndjern, hvis det er helt nyt for jer.

Nogle af de mest populære sexhjælpemidler til par er parvibratorer, som I kan bruge til at pirre hinanden og skabe nogle endnu vildere orgasmer sammen – eller hver for sig, så I kan øve jer og finde ud af, hvad der fungerer. I kan for eksempel kaste jer ud i fjernstyrede vibratorer, så den ene af jer er helt i den andens vold, eller I kan prøve en penisring med vibrator, som føles fantastisk for jer begge to – især i en fræk cowgirl.

Boost sexlivet ved at finde hinanden igen

Problemer i sexlivet derhjemme kan i bund og grund også handle om, at I er kommet lidt for langt væk fra hinanden følelsesmæssigt, hvilket i høj grad påvirker det fysiske og seksuelle aspekt. Nogle gange flyver dagene bare forbi, og I kan hurtigt komme til at glemme at skabe nærvær og intimitet sammen. Sexhjælpemidler som sexspil til par er en perfekt måde at genfinde hinanden både følelsesmæssigt og seksuelt.

Gennem sexspil kan I finde ud af, hvad der egentlig tænder jer, og på den måde se, om der er noget, der har ændret sig, siden I lærte hinanden at kende. Måske kommer der endda nogle nye fantasier på bordet, som I ikke har turdet dele med hinanden før! Det kan også være med til at pifte sexlivet op, så hvis det ikke er, fordi I har mistet lysten til hinanden, men bare har brug for at prøve noget nyt, er et sexspil også ideelt.

Sexhjælpemidler til kvinder

Kvinder har et helt arsenal af sexlegetøj at vælge imellem, når de er på udkig efter sexhjælpemidler. Noget af det mest populære inden for sexlegetøj til kvinder er vibratorer, der giver en fantastisk stimulering de helt rigtige steder. Du kan vælge mellem legetøj, der stimulerer specifikt lige dér, du har lyst til, så du kan få en klitorisorgasme eller måske en våd G-punktsorgasme, lige når du har lyst til det.

Et af de vigtigste sexhjælpemidler til kvinder er bækkenbundskugler til effektiv træning af din bækkenbund, og her finder du også et stort udvalg hos Alt er tys tys. En stærk bækkenbund er vigtig for alle kvinder, og det kræver ikke mere end højest fem minutter nogle gange om ugen, hvor du faktisk bare sidder komfortabelt ned med dine bækkenbundskugler og kniber sammen i underlivet.

Sexhjælpemidler til mænd

Et af de mest populære sexhjælpemidler til mænd er onaniprodukter. Som mand kan du nemlig få endnu mere ud af din onani, hvis du får lidt hjælp – og det er desuden en perfekt måde at træne udholdenhed på, så du kan holde endnu længere i sengen med din partner. Det mest populære onaniprodukt til mænd er en fleshlight, der simulerer anal og vaginal stimulation og endda følelsen af et blowjob.

Hvis udholdenhed er et problem, kan du også se på vores delay spray, der bedøver penis nok til, at du ikke kommer for hurtigt, men ikke så meget, at du ikke kan mærke den fantastiske følelse. Sexhjælpemidler til mænd inkluderer også den fantastiske prostatastimulator, der stimulerer en af dine mest erogene zoner overhovedet og derfor kan give dig en af de mest intense oplevelser, du har prøvet.

Sexhjælpemidler til bedre analsex

Et af de områder, hvor sexhjælpemidler er ekstra populære, er analsex. Anale sexhjælpemidler er selvfølgelig ikke kun henvendt til analsex, men også som supplement til oralsex, onani og almindelig sex, hvor lidt anal stimulering giver en endnu vildere følelse. Anal leg er for mange en ideel måde at føle alt mere intenst og dybere, og det giver derfor en rigtig god mulighed for endnu bedre orgasmer både under sex og onani.

Et af de mest populære sexhjælpemidler til bedre analsex er en anal afslapningsspray, der gør det nemmere for dig at slappe mere af bagi, indtil du er udvidet nok og helt klar. Anal rengøring er også et vigtigt element inden for sexhjælpemidler til analsex, for hygiejnen kommer først – og det giver også en renere og bedre oplevelse for de involverede parter! Her er en anal douche perfekt til mere hygiejnisk og renere leg.

Prøv et anal træningssæt

Er du nybegynder inden for anal leg? Eller er du erfaren, men vil bare gerne holde dine anale evner til sex ved lige? Så burde du tjekke vores forskellige anal sæt ud, som er de perfekte sexhjælpemidler til alt, der har med anal at gøre. Her finder du træningssæt til anal stimulering, som gør analsex og anden anal leg mere tryg og rar fra starten, fordi du er vant til følelsen og bedre trænet til at modtage og blive stimuleret bagi.

Du kan vælge mellem flere forskellige træningssæt, der henvender sig til både begyndere og mere erfarne inden for anal leg, og som kan imødekomme ethvert behov – lige meget om du går op i størrelsen eller bare følelsen af at bliver stimuleret bagi. Du finder blandt andet træningssæt med butt plugs og anal dildoer, så du har mulighed for at vælge den type stimulering, du er ude efter.

Vagina- og penispumper som sexhjælpemidler

To sexhjælpemidler til både visuel og seksuelt stimulerende fornøjelser er vagina- og penispumper. Mange er allerede bekendt med penispumper, der får penis til at svulme mere og derfor visuelt bliver er fantastisk for både manden og hans partner. Den største fordel er dog, at erektionen bliver hårdere og kraftigere, og penispumpen sørger desuden også for, at du kan holde din erektion i længere tid.

Og så har vi vaginapumpen, der på samme måde som penispumpen giver visuelle og stimulerende fordele. Mange kvinder er ude efter en svulmende og forførende vagina, som vi kender fra pornofilm, men det handler i lige så høj grad om den ekstra følsomhed, kvinden oplever. Både vagina og klitoris bliver nemlig meget mere følsomme efter brug af en vaginapumpe, og det får både kvinden og hendes partner noget ud af!