Sexartikler dækker over alle de produkter, som du har brug for, så du kan få den bedste oplevelse i soveværelset. De forskellige artikler kan give både større nydelse og bedre sex – hvad end det du skal forkæle dig selv, eller er sammen med din partner. Hos Altertystys.dk har vi samlet et sortiment, der kan imødekomme netop dine behov og lyster. Det er nemlig vigtigt for os, at du kan få alt, hvad du behøver, når du shopper ved os. Derfor har vi ikke blot sexlegetøj og udstyr til din frække leg. Vi har også alle de sexartikler, du kunne få brug for.

Produkter som glidecreme og orgasmegel kan betyde den helt store forskel. Det kan nemlig give både dig og din partner en endnu større nydelse både ved onani, forspil og samleje. Du kan med fordel tjekke vores store udvalg af sexartikler ud. Det kan jo være, der var noget, du slet ikke vidste, at du manglede. Og som du nu ikke kan leve uden. Er du i tvivl om, hvilke sexartikler du har brug for, eller har du spørgsmål til de enkelte produkter, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt. Læs mere

GLIDECREME

BEDRE ORGASMER

BEDRE ANALSEX

Altertystys.dk – vi har alle de sexartikler, du har brug for

Når du er landet på Altertystys.dk, har du en verden af nydelse foran dig. Vi har nemlig alle de sexartikler, du overhovedet kan få brug for. Vi har ikke bare alt inden for sexartikler. Vi har også alt det udstyr og sexlegetøj, som kan give ekstra spænding til dit sexliv.

Men lige meget hvilket sexlegetøj du ender med, er det vigtigt også at huske dine sexartikler. De kan nemlig være helt uundværlige og gøre din oplevelse mere glidende og stimulerende. Flere af vores produkter er nemlig glidecreme og orgasmegel.

Der er forskellige slags inden for begge produktkategorier, så du kan finde, præcis det du har brug for. Uanset om du er en single mand eller kvinder, eller du er et par på jagt efter noget nyt, er disse produkter helt essentielle.

Hvad er sexartikler?

Sexartikler er grundlæggende alt det ekstra tilbehør, som du kan få til at bruge enten uden eller med sexlegetøj. Det kan være produkter, der gør, at din nydelse bliver endnu bedre. Det kan for eksempel være en vandbaseret glidecreme, som du kan bruge sammen med dit silikone sexlegetøj.

Det kan også være en delay spray til mænd, der nedsætter følsomheden, og øger din udholdenhed i sengen. Sidst men ikke mindst kan det også være en såkaldt orgasmegel. Disse findes til både mænd og kvinder, og kan have forskellige egenskaber.

Du kan blandt andet få en, der giver en vibrerende fornemmelse. Derudover er der også kølende og varmende gels og glidecreme, der er særlig stimulerende. Den ekstra pirrende virkning kan naturligvis bruges, både når du er alene, og er sammen med en partner.

Hvorfor er glidecreme vigtigt?

Et af vores bedst sælgende sexartikler er en glidecreme. Og det er der også en god grund til. Glidecreme er nemlig en af de vigtigste ting, når det kommer til at give dig den største nydelse. Glidecreme er ikke bare vigtigt, når du bruger sexlegetøj, eller hvis du har problemer med intim tørhed.

Alle burde faktisk have mindst en type glidecreme liggende der hjemme i skuffen. Der findes nemlig både forskellige slags glidecreme, og så er det heller ikke altid den samme du skal bruge. Der er nemlig forskel på, hvilken glidecreme du skal bruge, når du bruger sexlegetøj, eller når du klarer den uden.

Vi anbefaler, at du bruger glidecreme både, når du bruger sexlegetøj, og når du ikke gør. Det kan nemlig altid optimere din seksuelle nydelse og forbedre den samlede oplevelse. Til anal sex kan det være strengt nødvendigt, mens det andre gange blot er en rar tilføjelse.

Hvilken glidecreme skal jeg bruge hvornår?

Det kan være lidt af en jungle af finde rundt i de forskellige slags glidecreme, der findes. Og ikke mindst hvornår du skal bruge hvad. Men vi guider dig heldigvis til de helt rigtige produkter, hvad end du køber dine vare på vores webshop eller i vores butik.

Hovedreglen er, at du altid skal bruge en vandbaseret glidecreme, når du bruger dit sexlegetøj. Det meste sexlegetøj er lavet af silikone, og bruger du en silikonebaseret glidecreme sammen med dette, vil du ødelægge materialet. Det kan derfor godt være en god ide lige at tjekke, hvilken glidecreme du hiver op af skuffen, inden du bruger den.

Som ved alle regler er der naturligvis også en undtagelse til denne. Du må nemlig godt bruge silikonebaseret glidecreme, hvis du bruger sexlegetøj at glas eller metal. I så fald anbefaler vi faktisk en med silikone, da dermed kan nyde godt af den langvarige glidende effekt.

Husk kondomet!

En af de vigtigste sexartikler er og bliver kondomet. Hos Altertystys.dk går vi op i, at sex ikke bare er sjovt men også sikkert. Derfor har vi også sørget for, at du har et godt udvalg af forskellige kondomer, så du kan få det der passer bedst til dig.

Du har måske haft ubehagelige oplevelser med kondomer før. Måske passede det ikke, eller måske mistede du bare helt følsomheden. Ofte kommer de problemer, mange oplever med kondom af, at de bruger den forkerte størrelse.

Vi anbefaler derfor, at du bruger lidt ekstra tid på at finde det rette produkt, når det kommer til lige netop disse sexartikler. Brug derfor også god tid på at måle din kondom størrelse rigtigt. Det gør nemlig, at du kan finde det helt rette kondom, og kan få en langt bedre oplevelse.

Glidecreme og sikker sex

Sexartikler er ikke kun noget, der kan øge din nydelse, det er også noget, der kan gøre, den sex du dyrker mere sikker. Selvfølgelig er kondom vigtigt at bruge, når det kommer til sikker sex. Men faktisk er glidecreme også rigtig vigtigt, når det kommer til mere sikker sex.

Når du bruger glidecreme sammen med dit kondom, kan du nemlig mindske den risiko, der er, for at kondomet springer. Du fjerner nemlig noget af den modstand, der kan opstå ved samleje. Samtidig sørger smørelsen også for, at kondomet fortsat er smidigt gennem hele samlejet.

Glidecreme og kondom er en særlig vigtig kombination, når det gælder anal sex. Her er der særlig stor risiko for, at der opstår små rifter. Og det er gennem disse små rifter, der kan opstå smitte af sexsygdomme. Glidecreme er altså ikke bare noget, der gør sex mere nydelsesfuldt men også mere sikkert.

Bedre orgasmer med de rette sexartikler

Glidecreme er blot én af de sexartikler, der kan give dig bedre orgasmer. Den glatte og lækre fornemmelse du får, når du bruger en god glidecreme, vil ikke bare gøre det nemmere at få orgasme, men det kan faktisk også hjælpe dig med at opnå endnu mere intense orgasmer.

Men nogle gange ønsker man også bare noget, der er endnu mere stimulerende. Og her har vi naturligvis et godt udvalg til dig. Vores sexartikler inkluderer nemlig også orgasmegel og andre produkter til forøget nydelse både til ham og hende.

De forskellige produkter fungerer ofte på samme måde. Du smører en lille mængde af produktet på det område, du ønsker at stimulere. Efter få minutter vil du føle en begyndende effekt. Du kan naturligvis bruge disse produkter både uden og med sexlegetøj, når du er alene, eller er sammen med din partner.

En orgasmegel til ham og hende

Et meget populært produkt inden for sexartikler er orgasmegel. Mange kender måske orgasmegel til kvinder, men faktisk kan produktet også bruges af mænd. Kvindens klitoris har dog flere nerver, og er derfor også mere følsom end for eksempel penishovedet.

Men en orgasmegel til både mænd og kvinder har en effektiv virkning, uanset hvor du bruger den. Alt efter hvilket produkt du vælger, kan du få forskellige stimuleringer. Det kan for eksempel være en kølende effekt, der for nogen virker særlig intens.

Det kan også være, at det skal være en varmende virkning. Skal det være ekstra pirrende, kan du også få gels, der skifter mellem en kølende og varmende fornemmelse, samt har vibrerende egenskaber. Så er der altså god hjælp til en ekstraordinær orgasme.

Afslapningsspray til anal sex

Sexartikler er måske ekstra vigtige at huske, når det kommer til anal sex. Det er en skøn stimulering, der kan byde på nye former for nydelse og meget mere intense orgasmer – både for mænd og kvinder. Det kan dog være vigtigt at gøre sit forarbejde og huske at bruge de remedier, der kan gøre oplevelsen endnu mere behagelig.

En vigtig del af den anale stimulering er selvfølgelig glidecreme. Du kommer ikke langt med hverken fingre eller sexlegetøj uden en god mængde glidemiddel. Det er der heldigvis mange, der er klar over. Men mange glemmer faktisk en god afslapningsspray.

En afslapningsspray til anal sex sprayes på området, og gør, at musklerne slapper mere af. Det kan være en stor hjælp, hvis du er ny inden for anal stimulering, og måske er en smule nervøs. Det er nemlig vigtig, at du slapper helt af ved penetrering med enten penis eller sexlegetøj.

Problemer med tidlig udløsning?

Mange mænd har problemer med for tidlig udløsning. Det kan lede til stor frustration både for manden selv og hans partner. Heldigvis er der hjælp at hente blandt vores sexartikler. En løsning kunne for eksempel være at bruge en såkaldt delay spray.

En delay spray er meget simpel at bruge og virker hurtigt. Du sprayer den på penishovedet omkring 5 minutter inden samleje. Sprayen har en bedøvende virkning, der nedsætter din følsomhed, og lader dig dermed vare længere i sengen.

De fleste delay sprays kan bruges sammen med kondom, hvilket både er praktisk i forhold til sikker sex. Men kondomet kan også bruges, hvis du vil prøve at nedsætte din følsomhed yderligere. Hos Altertystys.dk kan du finde en række sexartikler til bedre sex til mænd.

Andre stimulerende gels

Stimulerende gel er en bred kategori, og dækker over mange forskellige sexartikler. Det kan for eksempel være en varmende glidecreme, en vibrerende orgasme gel eller en sensuel massageolie. Der er altså muligheder nok, når det kommer til at pirre dine sanser ekstra meget.

Mange par er glade for at bruge de stimulerende gels til forspil. Det kan nemlig skrue op for den erotiske stemning, når din partner stønner allerede ved en enkel berøring. Sexartikler af denne art kan både komme i form af en flydende gel eller som en smart spray.

Du kan for eksempel prøve vores blowjob spray, der bruges i halsen, og gør, at du kan slappe mere af og give dybere blowjobs. Trænger du til en opstramning? Så har vi da også en opstrammende gel til vagina. Så vil du både føles strammere for din partner, og samleje vil føles endnu mere stimulerende for dig.

Vi sender dine sexartikler helt diskret

Når du handler dine sexartikler online på Altertystys.dk, kan du gøre det helt bekymringsfrit. Vi behandler og sender din ordre helt diskret, og der er derfor ingen, der behøver at vide, hvilke glæder du har bestilt hjem. Din pakke er anonymt indpakket, og firmanavnet vil ikke fremgå af dit kontoudtog.

Det kan også være, at du foretrækker at se vores sexartikler i virkeligheden. Så kan du med fordel komme ned forbi vores sexshop i Aarhus. Her har vi alle de produkter, du også kan finde på vores webshop. Her kan du blot holde dem i dine egne hænder. Derudover kan du også få svar på alle dine spørgsmål af vores hjælpsomme personale.

Sidder du og kigger vores udvalg af sexartikler igennem online, og er der noget du undrer dig over? Så fortvivl ej. Du kan naturligvis altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til et bestemt produkt, eller måske er i tvivl om, hvilke produkter der kan bruges sammen med hvad. Vi har mange års erfaring i denne branche. Faktisk er vi Danmarks ældste sexshop. Derfor kan vi også give dig både god service og gode råd, når det kommer til, hvilke sexartikler og sexlegetøj du har brug for.