SEX NYHEDER TIL KVINDER

AltErTysTys.dk kender godt vigtigheden af at være up-to-date, for vi ved, at sexverdenen ændrer sig hurtigt og hele tiden. Nogle klassikere holder ved, mens de mange sex nyheder hvert år skaber et univers, hvor man hele tiden skal være på tæerne for at følge med. Hvert års sex nyheder bringer altid banebrydende teknologier og innovative produkter med sig, og det er tydeligt, at der efterhånden ikke er nogen grænser for, hvad man kan komme til at føle og opleve seksuelt, hvis man har bare de rigtige remedier til det.

De frække sex nyheder indeholder alt fra opdateringer af klassikere, der implementerer nye teknologiske gennembrud, til helt nytænkende legetøj med innovative design og funktioner. Og vi er vilde med det! For selvom noget fungerer, hvorfor så ikke gøre det endnu bedre? Og selvom vi har et kæmpe sortiment af frækt sexlegetøj og masser af tilbehør og ressourcer til bedre sex, hvorfor så ikke få mere, så der altid er noget nyt at kaste sig over? Læs mere

SEX NYHEDER TIL MÆND

SEX NYHEDER TIL PAR

Vores vigtigste sex nyheder

Det er tydeligt, at teknologien dominerer markedet for sex nyheder i øjeblikket. Selvom det ikke i sig selv er nye produkter, er der stort fokus på at gøre teknologien endnu bedre. Blandt andet er meget af vores sexlegetøj efterhånden kompatibelt med vores andre enheder, så du for eksempel kan koble din vibrator til din smartphone. Du kan også koble din vibrator til din musik, så du klimakser samtidig med din yndlingssang!

På samme måde som du kan opleve de pirrende bølger fra dit yndlingsbands nyeste album, kan du også opleve en af de mest spændende sex nyheder på markedet: nemlig intuitiv teknologi. Det betyder, at du med disse intuitive modeller ikke behøver famle efter knapperne på din vibrator, men holder en form for fjernbetjening i hånden, der reagerer på det tryk, du giver den – så følger den dig intuitivt helt til klimaks.

”Sex er godt. Sex er sundt”

Blandt alle sex nyheder er der én, der vil gå over i dansk sexhistorie: direktør for Sundhedsstyrelsen Søren Brostrøm overrasker hele landet og glæder singler og lystne folk allevegne med udtalelsen: ”Sex er godt. Sex er sundt. Sundhedsstyrelsen går ind for sex.” Og med den nyhed går vi ind i en helt ny verden, hvor vores sexliv lovprises offentligt og vi får lov til at – med fornuft – at dyrke vores lyster, som vi vil!

Udtalelsen viser også en af de helt store tendenser, som Alt er tys tys aktivt navigerer efter, når vi skal kigger efter nye produkter til vores sexshop. Verden er generelt blevet mere åben over for ideen om, at sex ikke kun skal være helt vanilje og kun må tales om inden for hjemmets fire vægge – det er blevet okay at udforske, besøge sexshops og tale åbent om vores sexliv og seksuelle præferencer, uden at se det som et tabu.

Følg med i tendenserne på vores blog

Synes du også, at det kan være svært at følge med? Du er ikke alene! Markedet for sexlegetøj ændrer sig hele tiden, og det gør tendenserne helt generelt også – både når det handler om, hvad der er tabubelagt, hvad der er helt okay, og hvordan vi taler om det. Alt er tys tys tror ikke på tabuer, og derfor vil du også opleve et stort og vidtrækkende sortiment, hvor der er noget for alle.

Har du brug for et nemt sted at følge med i, hvad der rører sig? Så tag et kig på vores blog, hvor du både finder guides til at blive bedre i sengen, anmeldelser af det frækkeste og mest populære sexlegetøj lige nu, og erotiske tips og tricks. Vi er altid opdaterede på, hvad der sker i sexverdenen, så blandt vores produkter og artikler kan du altid finde de bedste og mest relevante sex nyheder.

Sex nyheder til det eksperimentende par

En af de største sex nyheder hænger direkte sammen med den nye teknologi, vi tidligere har nævnt. Meget af den nye, innovative teknologi har nemlig at gøre med parforholdet, og hvordan sexlegetøj til par kan sætte skub i tingene derhjemme igen, hvis det er gået lidt i stå, eller hjælpe jer med at holde gang i det og blive ved med at føle spændingen og den intime, sensuelle nærvær, I får ud af et godt sexliv.

En spændende trend er sexlegetøj til langdistanceforhold, hvor det kan være rigtig svært at holde gejsten oppe og mærke hinanden seksuelt – på afstand. Med den nye teknologi er det nu muligt at have frække sexlege med sin langdistancepartner, hvor begge parter rent faktisk kan ”mærke” hinanden gennem det, der foregår med hver deres sexlegetøj. Det er både pirrende og helt genialt for par, der ikke ses til hverdag!

Onanér mere og sammen

Langdistancelegetøjet er blandt de sex nyheder, der har noget med parforholdet at gøre. Der kommer nemlig mere og mere fokus på onani i parforholdet, og ikke kun alene, men også sammen. Når I onanerer hver for sig, har I mulighed for at udforske jeres orgasmer og få ideer til, hvilke sensationer I kan tage med i dobbeltsengen. Det er også en genial måde at komme i kontakt med jeres egen krop på og lære den at kende.

For mange virker det måske mærkeligt at onanere sammen – men det kan være sindssygt frækt både visuelt og fysisk. At se sin partner give sig selv skælvende orgasmer er en helt ny måde at være sammen på seksuelt, som kan give jer mere selvtillid og tryghed seksuelt sammen, fordi onani ellers for mange er en privat ting – gør op med den tankegang og brug mindet om den frække co-onani til fræk sex en anden dag

Sex nyheder med mere fetich og seksuel frihed

Som det nok vigtigste i vores sex nyheder er det nye fokus på seksuel frihed. Det handler ikke kun om at være mere frisk på at springe ud i nye seksuelle oplevelser, men mere om at de roller og præferencer, vi ofte sidder fast med det meste af livet, pludselig er okay at udforske, udfordre og ændre, når det giver mening i vores liv. Vi ændrer os personligt i løbet af livet, og derfor skal vi også gå ud fra, at vi ændrer os seksuelt!

Feticher hører også ind under den nye seksuelle frihed, der trænger ind i samfundet. Alt er tys tys har meget udstyr og legetøj til utallige feticher, netop fordi vi føler, at det er så naturlig en del af de flestes sexliv i dag. Popkulturen gør meget for at modarbejde den stigmatisering, vi ellers ser for feticher, idet film, bøger og serier ofte inkorporerer det som en helt normal ting – for det er det!

Sex nyheder – vores top 10 bestsellers

En rigtig god måde at holde dig opdateret på de saftigste sex nyheder er ved at kigge jævnlige på vores top 10 bestsellers inden for sexlegetøj. Oversigten viser dig, hvad der mest populært hos andre, og kan give dig en idé om, hvad du skal kaste dig ud i. Det er især virkelig behjælpeligt, hvis du er ny inden for sexlegetøj, og ikke helt ved, hvilken retning du skal gå i.

De 10 bestsellers opdateres i ny og næ, så du altid kan følge med i de nyeste tendenser. Udover spændende nyheder er der altid nogle klassikere på listen, som vi forventer bliver der i lang tid, og noget af det meste solgte tilbehør som glidecreme, der også altid er relevant at investere i, når du køber sexlegetøj.

De bedste sex nyheder til mænd

Netop på grund af den tendens der er til at fjerne nogle af de forudindtagede, gammeldags opfattelser af sex og sexlegetøj, er en af de helt store sex nyheder også, at sexlegetøj til mænd oplever en kæmpe stigning. De moderne mænd bryder med den opfattelse, at sexlegetøj kun er til kvinder, og at sexlegetøj til mænd skal ses som noget skamfuldt eller som et nederlag.

Og det er ikke kun i forhold til de meget populære onaniprodukter til mænd som den populære og næsten uundværlige fleshlight, men også anal sexlegetøj, der efterhånden ses som værende helt almindeligt at have hjemme i natbordet som mand. Og heldigvis for det, for anal er noget af det, der er mest spændende og pirrende at lege med for både mænd og kvinder, sammen eller alene.

Klassikeren som en af vores yndlings sex nyheder

Kvinde, glæd dig over en af de bedste sex nyheder: vores allesammens Magic Wand Vibrator er kommet for at blive! Selvom den efterhånden har nogle år på bagen, og desuden så dagens lys som massageapparat, er den stadig i dag en bestseller inden for sexlegetøj til kvinder. Den stimulerer klitoris på en helt fantastisk måde, der gør, at vi hos Alt er tys tys siger, at den har orgasmegaranti!

Og selvfølgelig kan en klassiker være en nyhed. En Magic Wand er nemlig ikke bare en Magic Wand – den kan have forskellige udformninger og opdateres jævnligt, så den hele tiden er up-to-date med tidens tendenser og teknologier. Du kan også se vores udvalg af klitorisvibratorer, der også hele tiden bliver fornyet og tilpasset de skiftende behov.