Altertystys er Danmarks ældste sexshop. I dag har vi både webshop og en fysisk butik, men det hele startede i Paradisgade tilbage i 1967. Her åbnede Danmarks nu ældste sexshop og sexbio. Det var den daværende ejer Kurt Nielsen, der overtog bygningen, og åbnede den famøse forretning.

Kurt Nielsen var på forkant med tiden, da pornoen først blev frigivet halvandet år senere. Dette fremgangssyn har været en af grundene til, at en lille sexshop og -bio i Paradisgade har kunnet overleve i alle disse år.

Historien om Danmarks nu ældste sexshop er spændende og en vigtig del af hele den århusianske historie. Mange kan nok stadig huske de nysgerrige drenge, der stod limet fast til ruden, da butikken åbnede tilbage i 1967. Og det ikoniske ”sex-bio” skilt er kendt af de fleste århusianere, og var i mange år en fast del af Paradisgade.

I dag er Altertystys en moderne sexshop, og vi arbejder hårdt på at være med på de seneste bølger og nyeste trends, når det kommer til sexlegetøj – både til mænd, kvinder og par. Læs mere

sexlegetøj til KVINDER

sexlegetøj til MÆND

sexlegetøj til PAR

Historien om den lille sexshop i Paradisgade

Kurt Nielsen var egentlig taxavognmand, men da muligheden bød sig i 1967, blev han pludselig ejer af en sex shop og -bio. Det skulle dog vise sig at være en god karrierebeslutning, da butikken og bioen stadig ligger der den dag i dag.

Faktisk kunne Kurt Nielsen drive forretningen helt frem til 2015, hvor han som 80-årig kunne trække sig tilbage og gå på pension. Fremtiden for den ikoniske sexshop var dog usikker. Den gamle bygning var nemlig svært medtaget.

Da bygningen fra 1886 stod til nedrivning i 2015, så det ud til at den historiske sexshop og -bio måtte dreje nøglen om og lukke. Men sex shoppen skulle blive reddet i sidste øjeblik.

Sexshop Altertystys i dag

De nuværende ejer af sex shop Altertystys overtog bygningen og derunder også shoppen og bioen. Hele bygningen blev renoveret og istandsat. I 2018 stod det hele klar og sex shoppen kunne samtidig fejre 50 års jubilæum. Eller hvert fald lidt mere end 50 år.

Det var dog en perfekt anledning til at fejre genåbningen og bevaringen af den århusianske kulturskat. Siden er den lille sexshop i Paradisgade udviklet sig, og er i dag en fuldt udstyret og moderne forretning med sexlegetøj, tilbehør og andet til nydelse og bedre sex for single kvinder og mænd såvel som for par.

Butikken kan besøges i Aarhus, eller du kan tjekke udvalget ud online. På Altertystys.dk finder du det store sortiment af sexlegetøj, og kan blive inspireret til at sætte ekstra krydderi på tilværelsen.

Hvad sælger en sex butik?

I en sexshop som Altertystys kan du finde en stort udvalg af forskellige produkter under kategorien sexlegetøj. Sexlegetøj kan være mange ting, og kan være målrettet både mænd, kvinder og par. De kan også være lavet til onani, samleje eller forspil.

Der er sexlegetøj, der skal bruges vaginalt eller analt, samt der er noget der stimulerer udvendigt eller indvendigt. Du kan selvfølgelig også få sexlegetøj, der er mere alsidigt og som stimulerer udvendigt og indvendigt samtidigt.

Der er altså god grund til at tjekke udvalget i en sex shop som Altertystys. Der er nemlig noget for enhver smag, og uanset dine lyster og præferencer burde du kunne finde noget. Du kan som altid besøge os online eller i vores fysiske butik i Aarhus.

Sexlegetøj til ham

Du kan naturligvis finde sexlegetøj til mænd i vores sex shop. Vi sørger for hele tiden at opdatere vores udvalg, så vi har de nyeste og mest smarte nydelsesprodukter til mænd. Uanset om du ønsker at finde noget til dine frække solostunder, eller noget du kan bruge sammen med en partner.

Sexlegetøj til mænd har i flere år stået lidt i stampe. Der var simpelthen ikke særlig stor interesse i at udvikle og producere nye produkter til målgruppen. Heldigvis har piben fået en anden lyd, og der er sket rigtig meget inden for sexlegetøj til mænd i de senere år.

Derfor får vi også hele tiden nye onaniprodukter til mænd samt sexlegetøj, der kan bruges sammen med en partner. Du kan søge direkte på et produkt eller kigge under kategorien mænd for at finde de produkter, der matcher det, du søger.

Sexlegetøj til hende

Som kvinder har du mange muligheder i vores sex butik. Sexlegetøj til kvinder er en stor kategori, og har alt fra vibratorer, dildoer, anal sexlegetøj og meget mere. Der er altså en masse pirrende produkter at kigge igennem.

Derfor har vi også gjort din søgning lidt lettere. Vi har inddelt produkter under vores kvinde kategori, så du nemt og hurtigt kan finde præcis det, du leder efter. Måske er det frækt lingeri, du mangler, eller måske er det den helt rigtige glidecreme.

Lige meget hvad kan du finde det i vores online sexshop såvel som vores fysiske butik. Har du spørgsmål til et bestemt produkt, kan du også altid kontakte os eller besøge shoppen i Paradisgade. Vi giver altid personlig og kyndig vejledning.

Sexlegetøj til par

Er I et par, der leder efter noget sjovt legetøj til soveværelset, er I ligeledes kommet til det rette sted. I vores sex butik kan du finde sexlegetøj til par i mange forskellige afskygninger. Der burde altså være noget brugbart for enhver.

Sexlegetøj til par kan være mange forskellige ting. Det kan for eksempel være noget til forspillet. Måske en effektiv vibrator til klitoris eller penis. Eller måske en pirrende massageolie der får en erotisk massage til at glide lidt lettere.

I kan naturligvis også finde parvibratorer, der kan bruges under samleje. Flere mærker har produceret den U-formet vibrator, der kan sidde oppe i kvinden under samleje. Derved får både manden og kvinden glæde af vibrationerne.

En sex butik i udvikling

Hos Altertystys ligger vi ikke på den lade side. Vi arbejder hele tiden hårdt på at forbedre os og give dig flere gode valgmuligheder, når det kommer til et sjovere og bedre sexliv. Uanset om du er single eller i et forhold, kan der var mange glæder at hente i vores sex shop.

Derfor kan du også med fordel tjekke vores forskellige nyheder ud, når du besøger vores webshop. Du kan også komme ned og besøge vores butik i Aarhus, hvor vi helt sikkert kan hjælpe dig med at finde de nyeste tilføjelser, inden for det du søger.

Vores drøm er at blive den bedste sex butik i Danmark og kunne tilbyde dig de bedste produkter samt et stort udvalg, uanset hvad det er du leder efter. Allerede nu kan du finde et bredt udvalg af sexlegetøj til både mænd og kvinder samt par.

Diskretion og god service

Diskretion er selvfølgelig en vigtig del af vores hverdag. Sexlegetøj og andet tilbehør til et bedre sexliv, kan være et ømt punkt for mange. Eller det kan være noget, man gerne vil gå lidt stille med. Det respekterer vi fuldt ud.

Derfor sørger vi naturligvis for diskret indpakning, uanset om du besøger vores butik, eller bestiller produkter online. Vores professionelle rådgivning gør også, at du trygt kan komme ned i den fysiske sex butik.

Her vil vi give en kyndig service og hjælpe dig, uanset hvad det er, du søger. Vi vil gerne bryde det tabu, der er om sexlegetøj og gøre det til en naturlig del af hverdagen.

Mere og andet end en sex shop

Vores sex butik ligger ud til Paradisgade. Men bag den lille sex butik gemmer der sig også en swinger klub samt sex bio. Klubben ligger i diskrete baglokaler bag shoppen, og du kommer ind gennem sex butikken. Det er altså en yderst diskret lokation, du nemt kan komme og gå til.

Vores sexbio og klub er for både mænd og kvinder, og er åben i butikkens normale åbningstider. Vi kan derfor tilbyde mere og meget andet end sexlegetøj. Du kan få nye frække oplevelse, uanset om du er single eller er par.

Er du blevet inspireret af det lækre sexlegetøj og andet fetich udstyr, som vi sælger i vores sex butik, kan du altså få de perfekte omgivelser til at udleve dine frække fantasier.

Bedre sex for alle

Sex skal gerne være noget du, eller du og din partner nyder. Det skal være sjovt, og det skal være spændende. Vi vil gerne hjælpe dig med at få det bedste ud af dit sexliv og blive ved med at eksperimentere og opdage nye former for nydelse.

Det kan du gøre med det rette udstyr, og i vores sex butik finder du utallige af remedier og redskaber som du eller din partner kan få stor glæde af. Der er noget for novicen såvel som den erfarne. Der er altså ingen grund til at vente.

Sex er sundt, og det skal være muligt for alle at opnå bedre sex. Vi er et trygt sted, hvor der er plads til forskelligheder, og hvor du kan udforske og eksperimentere.

En sex butik med visioner

Altertystys er muligvis en lille sex butik, men vi har store visioner. Vi ønsker nemlig at blive Danmarks bedste forhandler af sexlegetøj. Derfor gør vi også meget for at give dig det bedste udvalg af sexlegetøj. Vores sortiment er nøje udvalgt, så der er noget for enhver smag.

Vores sortiment afspejler derfor kvalitet, alsidighed og gode priser. Godt sexlegetøj behøver ikke at koste en formue. Det vigtigste er nemlig, at det er kvalitet, du får, og at sexlegetøjet giver dig den nydelse, du har brug for.

Leder du efter noget specifikt, eller er der noget, du savner i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan enten skrive til os via mail, ringe eller besøge vores sex butik i Aarhus.

En sex butik med personlighed

Vi er en sex butik med personlighed. Det vil sige, at du altid får personlige service og rådgivning, uanset hvad du søger svar på. Vi brænder for at give dig en god kundeoplevelse, hver gang du besøger os, og uanset om du handler online eller i vores butik.

Dem der sidder bag skærmen, og dem du møder i butikken, er ofte de samme. Derfor kan vi give en personlig vejledning både online og fysisk i butikken. Der er ikke noget, der hedder dumme spørgsmål hos os.

Du skal derfor ikke holde dig tilbage for at kontakte os enten i butik eller på webshoppen. Vores lille sex butik yder personlig kundeservice, og gør vores bedste for, at du får det helt rigtige produkt med hjem.

Bestil dit sexlegetøj online

Selvom vi rigtig gerne vil se dig i vores fysiske butik, så er vi også rigtig glade for at kunne tilbyde dig, at købe alle dine produkter inden for sexlegetøj online. Det kan nemlig gøre din hverdag meget nemmere. Her er du blot et klik væk fra en fræk og stimulerende oplevelse.

Der er en grund til, at online handel er blevet en så stor succes. Du kan læne dig tilbage i sofaen, og få minutter senere kan dine vare være på vej til dig. Så bliver det vist ikke nemmere.

Derfor har vi selvfølgelig også en velfungerende webshop, hvor du kan finde alle vores produkter. Vi har gjort det nemt og overskueligt at finde de rigtige produkter. Du kan blot lede under enten kvinder, mænd eller par.

Besøg vores sex butiik i Aarhus

Vil du gerne se vores mange lækre produkter i virkeligheden, og vil du gerne have en personlig og kyndig vejledning? Så er du altid velkommen til at besøge vores sex shop i Aarhus. Vores lille sex butik har et stort udvalg, og byder på mange spændende fristelser.

Vores lange åbningstider gør, at du altid kan nå forbi vores sex butik. Her står vi altid klar til at give dig den rådgivning og hjælp, som du har brug for. Du er selvfølgelig også velkommen til at besøge os bare for et kig.

Herefter kan du bestille dine vare online derhjemme i ro og mag. Der er altså ingen grund til ikke at udforske den verden af nydelse, som sexlegetøj byder på. Besøg vores sex butik allerede i dag.

Har du spørgsmål om vores sex butik?

Det kan være, at du sidder tilbage med flere spørgsmål. I så fald skal du ikke holde dig tilbage. Vi er altid klar til at besvare dine tvivl og henvendelser, uanset om de omhandler vores sex butik, et bestemt produkt eller noget helt tredje.

Vi er Danmarks ældste sex butik, og vi har derfor mange års erfaring med salg og vejledning, når det kommer til sexlegetøj. Du kan enten kontakte os via vores hjemmeside eller kigge forbi vores sex butik.

Bestiller du via vores webshop. får du både hurtig og ikke mindst diskret levering. Det betyder. at du helt bekymringsfrit kan hente din pakke på posthuset. Der vil nemlig kun stå et diskret firmanavn uden på pakken.