Pikant lingeri kan være, lige præcis det du har brug for til din forførende aften. Det lækre outfit kan sætte den helt rigtige stemning og gøre aften til noget helt særligt. Vi er af den mening, at enhver kvinde burde have et frækt sæt undertøj. Ikke kun for sin partners skyld men også for sin egen. Det forførende look kan nemlig også gøre noget for dig selv. Hvis du finder det helt rigtige lingeri, vil du nemlig ikke bare føle sig sexet men også i den helt rigtige stemning til at forføre din partner. Det rigtige outfit kan få dig til at føle dig feminin, magtfulde eller lige præcis det, du har brug for.

Det kan derfor også være en god ide at bruge godt tid på at finde det helt rigtige look til din romantiske aften i erotikkens tegn. Det er nemlig sjældent, at en form for pikant lingeri passer til alle. Derfor er frækt lingeri mange ting, og kommer i flere forskellige typer af undertøj og natkjoler. På den måde kan vælge det, der bare matcher din kropsform bedst og din generelle stil. Har du spørgsmål til et produkt, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer din henvendelse så hurtigt som muligt, så du kan få det helt rigtige produkt hjem til dine romantiske stunder. Læs mere

TRUSSER og BH SÆT

BODYSTOCKINGS

FRÆKKE STRØMPEBUKSER

Forfør med pikant lingeri

Pikant lingeri er naturligvis det helt perfekte, når du skal planlægge en forførende aften i godt selskab. Det kan give en helt unik følelse, når du har iklædt dig det lækre outfit. Du bestemmer selvfølgelig selv, om det først skal trækkes frem, når aften bliver rigtig hed, eller om det skal være en fræk overraskelse, som du bærer på hele aften.

Det hele starter ved, at du finder det helt rigtige outfit. Der er en masse forskellige muligheder, og det handler om, at du finder det, der matcher hvem du er bedst. Frækt eller pikant lingeri er ikke ensbetydende med stramtsiddende og huller i stoffet diverse steder.

Du kan få det så elegant eller så kinky, som du ønsker det skal være. Du kan gå all-in med strømper, høje hæle, bodystocking og nipple covers. Eller du kan vælge det helt simple, men stadig ultra frække look med et par selvsiddende strømper og en hofteholder.

Skab en romantisk aften

En romantisk aften starter selvfølgelig med godt selskab. Du har inviteret kæresten over til en aften med lækker mad og et godt glas vin. Men for at gøre aften til noget helt særligt, har du også planlagt en lille overraskelse. Det er her pikant lingeri, kommer ind i billedet.

Det kan være prikken over i’et, når det kommer til at aften med en særlig romantisk stemning og ikke mindst en god afslutning. Du kan vælge lingeri, der skal bæres for sig selv, og som er perfekt at trække i sidst på aften, når I trækker ind i soveværelset.

Men der findes også trusse og BH sæt, bodystockings samt frække strømpebukser, som du kan have på under en flot og forførende kjole. På den måde kan pikant lingeri være en overraskelse, der er klar, når I er det.

Hvilket pikant lingeri skal du vælge?

Er du i tvivl om, hvilket pikant lingeri du skal vælge? Så bare rolig. Du er langt fra den eneste, der er været i tvivl, og vi står derfor også altid klar til at hjælpe dig. Vi er ikke bare kyndige i sexlegetøj, men også hvilket lingeri der passer til hvem. Vi har nemlig udvalgt vores sortiment, så det kan imødekomme forskellige behov og ikke mindst forskellige kropsforme.

En hovedregel inden for sexet undertøj lyder, at du skal vælge det, du føler dig tilpas i. Når du føler dig tilpas, vil du nemlig også være afslappet og føle dig endnu mere sexet. Og jo mere sexet du føler dig, jo mere sexet vil du også være for din partner. Han eller hun vil helt klart kunne mærke, hvis du ikke føler dig tilpas, i det du har på.

Lad derfor være med at vælge noget, bare fordi du tror, det er sådan, pikant lingeri skal se ud eller være. Tænk derimod over hvad der vil klæde dig og din kropsform. Det frække undertøj er jo lavet til at være forførende og ekstra frækt, så du vil helt sikkert være forførende uanset hvad.

Forførende trusse og BH sæt

Et klassisk valg når det kommer til pikant lingeri, er et trusse og BH sæt. Det kan du finde i et utal af udgaver, og igen er det op til dig, hvor kinky det skal være. Det kan være, at du blot søger et sæt, der har flotte og feminine detaljer i form af blonder, og som naturligvis matcher hinanden.

Det kan også være, at du er klar til at skrue lidt op for varmen i soveværelset og være ekstra kinky. Så har vi naturligvis også en række produkter til dig. Det kan for eksempel være et par bundlæse trusser. Det kan være en lille men vigtig detalje, der gør hele forskellen. Tænk på det overrasket udtryk din partner vil lave, når de opdager den frække hemmelighed.

Ligesom du kan få ekstra afslørende trusser, kan du naturligvis også få nogle BH, der måske ikke giver den korrekte støtte, men som helt sikkert vil få din partner op og stå. Hvordan du kombinerer de forskellige dele, er selvfølgelig helt op til dig.

Kinky catsuits

Catsuits er nogle af vores mest populære produkter inden for pikant lingeri. De er tætsiddende, ultra feminine og ekstra frække. Et catsuit er en ofte gennemsigtig dragt, der dækker hele kroppen. Den er ofte pyntet med blonder eller andre detaljer, der danner et mønster. Mønsteret vil som oftest side på en måde, der flatterer og understreger dine feminine former.

Som med mange af de andre varianter af pikant lingeri kan du også finde catsuits i et utal af udgaver. Det giver dig mulighed for at finde det helt rigtige. Men du skal være til det stramme og tætsiddende look, hvis denne type af sexet undertøj skal være noget for sig.

Nogle catsuits er ligeledes udstyret med en frækt hul ved dine mest intime dele. Det gør det selvfølgelig endnu mere kinky og sexet, men er også utrolig praktisk. Du behøver altså ikke at rode rundt med at skulle ud af det tætsiddende outfit, når tingene bliver ekstra hotte.

Frække strømpebukser

Det er måske ikke sex og forførelse, du tænker på som det første, når du hører ordet strømpebukser. Men det vil hurtigt ændre sig, når du ser vores udvalg af frække strømpebukser inden for pikant lingeri. Der er nemlig ikke tale om de uldne og ekstra tykke slags. Nej, der er derimod tale om de ekstra kinky typer af strømper.

Vores frække strømper er fyldt med huller alle de rigtige steder, og så er de naturligvis gennemsigtige, så intet er efterladt til fantasien. De er perfekte at kombinere med en fræk kjole eller et kinky kostume. Kan du ikke overbevises om strømpebuksernes tillokkende effekt, kan du også vælge et par selvsiddende strømper.

Et par selvsiddende strømper og et hofteholder vil ofte være nok til at få de fleste til at dåne. Du vil uden tvivl tage kegler med det simple valg. Du kan selvfølgelig kombinere det med et flot trusse og bh sæt, eller en klassisk sort kjole.

Bodystockings som pikant lingeri

Bodystockings er endnu en type af pikant lingeri. Det er ligesom et catsuit en tætsiddende dragt, men den dækker dog ikke ben og arme ligesom et catsuit. Det er nok mest en smagssag, om man er til det ene eller det andet. Det kan også komme an på, hvilken stil du er til samt materiale.

Da en bodystocking ikke dækker benene, kan du også bruge den sammen med et par strømper. Det kan give dig flere muligheder for at skabe, det look du søger. I en bodystocking vil du også få nogle, der er mere eller mindre afslørende. Det kan for eksempel være med eller uden hul til dine intime dele.

Derudover er der også flere forskellige designs at vælge mellem. Skal det være feminine blonder eller kinky lak? Det er et klart plus, at flere bodystockings kan bæres under dit eget tøj. Det giver dig muligheden for at overraske din partner med din sexede hemmelighed.

Rollespil og kostumer

Rollespil er en populær disciplin blandt flere par, når det skal være ekstra kinky og spændende i soveværelset. Hvis rollespillet skal være ekstra frækt, kræver det også det rigtige outfit. Her er et sexet kostume helt uundværligt. Det er pikant lingeri som kan gøre, at I kan leve jer helt ind i fantasien og bare gøre det hele mere pirrende.

Vores kostumer dækker en række klassiske fantasier. Du kan for eksempel være den strenge skolelærer eller politibetjent. Det kan også være, du skal være den lydige stuepige eller den uartige elev. Der er hvert fald muligheder nok, når det kommer til at udspille jeres rollespil.

Vi har også et godt udvalg af BDSM legetøj og udstyr. Det er perfekt, når det kommer til rollespil. Her kan I rigtig lege med dominans, afstraffelse og underkastelse. Hvis kombinerer pikant lingeri med bondage eller en fræk pisk, er der virkelig lagt i kakkelovnen til en nydelsesfuld aften.

Prøv et korset

Mange elsker den stramme følelse af et korset, og er du samtidig også vild med den flotte feminine form, du får med corsage eller korsetter. Et korset strammer ind omkring livet og understreger en timeglas figur. Samtidig med at du bliver strammet ind om livet, bliver din barm også løftet.

Det giver dig alt i alt en virkelig forførende form, og kan virkelig sætte stemningen for en fræk aften. Det er også muligt at style dit korset, så du får, præcis det look du søger. Det kan være med et par bundløse trusser, selvsiddende strømper eller andet der gør dit outfit komplet.

Du kan også finde stramtsiddende nederdele i vores sortiment af pikant lingeri. Dette outfit ville naturligvis være helt perfekt til et rollespil med en streng skolelærer eller bibliotekar. Der er kun din fantasi, der sætter grænserne. Vi tilbyder dig blot de frække klæder, der kan sætte den i gang og lade dig udleve dem.

Pikant lingeri og sexlegetøj

Når du nu har brugt tid på at finde pikant lingeri, så ville det da være oplagt at tilføje lidt ekstra til den frække aften, du og din partner har I vente. Hos Altertystys.dk har vi naturligvis også et bredt udvalg af sexlegetøj til par. Her kan du finde alt til forspillet samt til under samleje.

Måske skal din partner ikke kun forkæles med udseendet af dit forførende undertøj men også med en særlig erotisk massage. Vi har et udvalg af massageolie, der gør denne oplevelse særlig stimulerende. Dertil kommer der selvfølgelig også et bredt sortiment af glidecreme, der for os at se er helt uundværlig.

Særligt når du bruger sexlegetøj, er glidecreme en vigtig ven. Den giver dig den ekstra glatte og glidende effekt, du ellers kan mangle. Du skal blot huske, at du skal bruge en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj.

Føl dig tilpas og vær sexet

Pikant lingeri er din bedste ven, når det kommer til at forføre. Men det er ikke kun det frække undertøj, der gør hele arbejdet. Det er mindst lige så vigtigt, at du føler dig sexet. Har du den rette følelse, når du bærer tøjet, vil du også udstråle forførende selvsikkerhed.

Det er derfor også vigtigt, at du ser efter størrelserne i de forskellige produkter, samt vælger det produkt, der matcher din kropsform bedst. Ved du, at du vil føle dig utilpas i et stramtsiddende catsuit? Så lad være med at vælge netop dette lingeri.

Der er mange andre muligheder. Der er for eksempel mange frække kjoler, der er både stramtsiddende og løse. Dertil er der også en masse undertøjssæt, der kan kombineres, præcis som du ønsker det. Det kan også være, det bare skal være helt simpelt med et par frække strømpebukser.

Altertystys.dk har det du skal bruge

Hos Altertystys.dk har vi alt det, du skal bruge til en forførende aften sammen med din partner både pikant lingeri og meget andet. Vi arbejder hele tiden på at gøre vores sortiment bedre og udvide det med flere produkter. Vi vil nemlig gerne kunne imødekomme præcis dine behov og præferencer.

Derfor hører vi også gerne fra dig, hvis der er noget, du synes mangler, når du kigger vores webshop igennem. Er det noget du søger lige nu og her, vil vi ligeledes undersøge, om det kan bestilles hjem fra en af vores leverandører.

Selvom vi er ret stolte af vores webshop, er vi faktisk endnu mere stolte af vores butik. Den ligger i Aarhus og er Danmarks ældste sexshop. Derfor er du også mere end velkommen til at komme og besøge os. Her vil du møde et smilende og hjælpsomt personale, der kan give dig diskret betjening og vejledning i forhold til dine behov.