Julen er hjerternes fest, og mange oplever da også at blive gladere i løbet af julen på grund af de mange flotte julelys, de glade julehits og løftet om lækker mad og hygge juleaften. I år kan du skrue en tand op for julestemningen ved at se efter en julekalender til kvinder, for vi kan ikke komme udenom de mange julekalendere, der pryder hylderne i løbet af december, og de kan være mere end slik og chokolade.

Vi taler selvfølgelig ikke om en hvilken som helst julekalender til kvinder, men selvfølgelig en fræk, pirrende og umådeligt sexet julekalender, der effektivt skruer op for stemningen derhjemme. AltErTysTys.dk har masser af produkter, der passer perfekt til en julekalender til kvinder, og da der ingen grænser er for, hvilke frække sager du kan komme i den, er det bare om at få kreativiteten til at flyde og finde den perfekte forkælelse til kvinden i dit liv – eller dig selv! Læs mere

Hed jul med julekalender til kvinder

Nu er det ikke kun foran den juledekorerede pejs, at du kan få varmen.

Du kan nemlig gøre din jul hed og sexet med en julekalender til kvinder.

Vi kan også nemt blive lidt pressede og have lidt svært ved at finde overskud til andet end en julefilm i ny og næ mellem juledagenes trummerum af gaveshopping og forberedelse til den store aften, men en julekalender vil være et godt incitament til lidt selvforkælelse også.

Har du en julekalender til alle månedens dage, kan du selvfølgelig sagtens samle lidt sammen til en aften, hvor du har lidt mere tid.

Men du kan også sætte dig for at bruge dine små gaver hver dag – det kan virke lidt hårdt, men til gengæld vil du hurtigt få mere overskud og energi af dine daglige orgasmer og frække leg.

advent kalender

Den erotiske, romantiske eller kinky?

Kvinder overrasker mand med julegave

Der er mere end én julekalender til kvinder at vælge mellem derude – skal den være erotisk, romantisk, kinky eller noget helt fjerde? Du kan tænke over, hvad du selv generelt er til, når du onanerer eller har sex, og så gøre op med dig selv, om du vil lede efter en julekalender, der imødekommer det, eller en der udfordrer dine grænser lidt og giver dig mulighed for at prøve noget helt nyt.

En erotisk julekalender til kvinder kan for eksempel indeholde en fantastisk vibrator, der kan brumme dig helt til skyerne. Den romantiske vil typisk indeholde noget legetøj og tilbehør henvendt til kvinder i forhold eller med en partner, som kan forkæle dem med romantiske og forførende lege, mens den kinky er til de kvinder, der skal have lidt mere spænding og prøve nogle grænser af, for eksempel med noget fetichudstyr

Gør julen sexet med en julekalender til kvinder

Hvor dejlig og hyggelig julen end er, kan den også blive for hyggelig – du kender måske godt selv trangen til bare at kravle i de plyssede bukser og en stor julesweater og krybe sammen i sofaen, så snart du kommer hjem i den mørke december. Det er også en dejlig måde at tilbringe julemåneden på, men den er ikke særlig sexet, vel? Med en julekalender til kvinder bliver du tvunget ud af det bløde tøj og ind i sengen!

Desuden vil forventningen om den næste låge i din julekalender sikkert også holde dig lidt mere på tæerne i forhold til den sexede stemning, så du er klar i krop og sind, når du åbner lågen og afslører dagens frække gave. Måske er det noget, du bliver nødt til at lege med lige med det samme, og så er det bare lidt nemmere, hvis du ikke har maven fuld af varm kakao med juleskum og er iklædt din bedste, bløde julepyjamas.

julegave

Derfor er sexlegetøj uundværligt for dig

For både singler og kvinder i parforhold er det vigtigt at holde gang i sit sexliv – både med onani og en partner, der kan holde gang i lysten. Faktisk er onani for mange nøglen til bedre sex, især når vi bruger sexlegetøj samtidig – både under sex og onani – fordi vi finder ud af, hvad vi kan lide, hvordan vi reagerer på forskellig stimulering, og hvordan vi tager den viden med os alene eller med en partner.

Selvom du har et godt sexliv med gode orgasmer, er god til at onanere og har en partner, der gør de helt rigtige ting, kan du godt få brug for sexlegetøj. Alt er tys tys har sexlegetøj og tilbehør, der er lavet specifikt til at gøre hele din seksuelle oplevelse endnu bedre, lige meget hvor god den er i forvejen. Med sexlegetøj kan du udforske din krops evne til orgasmer, forstærke dine orgasmer og give lidt spænding i parforholdet.

Kast dig ud i en hjemmelavet julekalender til kvinder

Du behøver ikke købe en færdiglavet julekalender til kvinder, for Alt er tys tys har så stort et udvalg af sexlegetøj til kvinder, at det er nemt selv at sammensætte en. Du kan få din partner til det eller alliere dig med en veninder, hvis du gerne vil have en hjemmelavet julekalender, men ikke vil vide, hvad der er i den – det kræver bare lidt fra nogle forskellige kategorier og en masse tilbehør, for eksempel glidecreme.

Vi har en målsætning om at have fair priser uden at gå på kompromis med kvaliteten, og derfor finder du billigt sexlegetøj og sexlegetøj på tilbud, så du kan lave en julekalender til kvinder uden at sprænge budgettet. Meget af vores sexlegetøj har også en vild effekt, selvom det er billigt og ikke fylder meget – som et billigt vibratoræg, der kan bruges alene eller ideelt set med en partner, der kan pirre dig med fjernbetjeningen.

Julekalender til kvinder er en gave til parforholdet

December bliver ikke kun bedre for kvinden, men kan gavne begge parter i et parforhold. En julekalender til kvinder indeholder nemlig for det første ikke kun sexlegetøj, der kan bruges hver for sig, men også legetøj, der er perfekt til en fræk sexleg i dobbeltsengen. Det kan også give noget nyt og spændende at hive sexlegetøj ind i jeres sexliv, hvis I ikke er vant til det, for så får I udfordret nogle af de sexvaner, I måske har.

Desuden kan partneren også få masser af gavn af den seksuelle spænding og forøgede sexlyst, der forhåbentlig følger med en sexet julekalender til kvinder – når der er legetøj og inspiration til orgasmer hver dag, er det nemt lige at hive det med i sengen og prøve det sammen, i stedet for at det kun er kvinden, der får noget ud af det.

Glem ikke ham!

Som vi har nævnt ovenover, kan en julekalender til kvinder også gavne manden på mange måder, og her taler vi ikke kun om effekten af kvindens orgasmer og lyst efter brug af julekalenderen – han kan nemlig også sagtens bruge kalenderens små gaver, så det ikke kun er kvinden, der stimuleres, men også manden der bliver forkælet af det frække legetøj. Især hvis der er frækt anal sexlegetøj med i kalenderen!

For eksempel kan en klitorisvibrator bruges med en partner, for eksempel i jeres yndlingsstilling, hvor du selv eller din partner stimulerer din klitoris samtidig, så du får dobbelt stimulation. Men din partner kan også være målet for forkælelsen – brug for eksempel den lille vibrator på penis med en masse glidecreme, eller hold den op mod din kind, imens du giver ham et dybt og sensuelt blowjob.

Find din julekalender til kvinder på AltErTysTys.dk

Er du blevet lidt begejstret ved tanken om at gøre mørke og kolde december lidt lunere og fyldt med frække oplevelser? Så smut ind på vores webshop og få en masse inspiration til en julekalender til kvinder, der med garanti tænder ilden i sengen derhjemme. Du kan finde masser af frække produkter, som du selv kan sætte sammen til den perfekte julekalender, hvis du ikke vil købe en færdiglavet.

Vi har 50 års erfaring med os, hvilket gør os til et ideelt valg, når du skal vælge denne juls julekalender til kvinder. Desuden får du 100 % diskretion, både når du køber på webshoppen og i butikken i Aarhus. Vi sender hurtigt og diskret, så du kan nå at få din julekalender inden december, selvom du måske er lidt sent ude med den, og ellers kan du altid komme ned i butikken og få legetøjet med hjem med det samme.

Julen varer lige til…

Vi er vant til, at en julekalender kun hører til i december. Når den 24. låge åbnes, er det slut – ikke mere chokolade eller andre godter, som vi kan glæde os til hver dag. Men en julekalender til kvinder fyldt med sexlegetøj og frække idéer har ikke en udløbsdato! Du kan hive dine sexede gaver frem igen og igen, også selvom dagenes fyldes af sol og varme, og den søde juletid for længst er slut.

Og det bedste ved det hele er, at du har et godt og alsidigt lager af sexlegetøj, som måske har givet dig nogle gode ideer og våde drømme om andet sexlegetøj, du godt kunne tænke dig at prøve. Lige meget om du er erfaren eller begynder inden for den store verden af sexlegetøj, er der altid mulighed for at udvide din horisont og prøve noget nyt, og en julekalender til kvinder et den perfekte kickstart til det.