Frækt legetøj er for alle. Det er hvert fald vores holdning her hos Altertystys.dk. Vores vision er, at alle danskere har mulighed for et spændende og godt sexliv. Derfor arbejder vi også vedvarende med at udvælge de bedste produkter til vores kunder. Når det kommer til frækt legetøj, er der nemlig ikke en løsning til alle. Vi er alle forskellige, og hvad der gør det for netop dig, fungerer måske ikke for den næste. Derfor er vores sortiment også både varieret og bredt. Der skulle gerne være noget for enhver smag og enhver anledning.

På den måde går du aldrig forgæves, når du klikker dig ind på vores webshop. Du kan altid regne med et udvalg af frækt legetøj til mænd, kvinder og par. Der er samtidig også noget for enhver, uanset om du har mange års erfaring med sexlegetøj, eller om det er første gang, du skal købe noget. Vi giver dig selvfølgelig også altid personlig betjening og service, hvis du har brug for det. Det kan nemlig være lidt af en jungle at finde rundt i. Du kan derfor også altid henvende dig til vores kundeservice, hvis du har spørgsmål. Læs mere

frækt legetøj til kvinder

FLESHLIGHT til mænd

SEXLEGETØJ SÆT til par

Frækt legetøj til enhver anledning

Frækt legetøj kan altid være en tiltrængt tilføjelse til dine erotiske eskapader. Uanset om du skal forkæle dig selv lidt ekstra, pifte forspillet op eller give din partner en særlig vild tur i dobbeltsengen. Frækt legetøj kan give dig den stimulerende hjælp, du har brug for.

Alt efter om du er til blid bondage, kinky anal stimulering eller pirrende rollespil, har vi alt det udstyr, du har brug for. Sexlegetøj er nemlig kun et element i den frække leg, du kan udleve med de rette redskaber. Der findes et utal af muligheder, og du kan kombinere de forskellige produkter, præcis som du ønsker.

Du kan for eksempel starte legen med en stimulerende massage af din partner. Her kan vi tilbyde dig den massageolie eller glidecreme, der gør oplevelsen ekstra sensuel. Det kan også være der skal tilføjes nogle særlig pirrende vibrationer. Her kan vi naturligvis også være behjælpelige.

Hvad er frækt legetøj?

Det korte svar er at frækt legetøj er mange ting. Der er ikke en bestemt form eller design, der kendetegner frækt legetøj. Det er nemlig produceret til forskellige behov og lyster. Der er ikke én rigtig måde at nå til tilfredsstillelse. Derfor er de forskellige produkter også målrettet forskellige erogene zoner og præferencer.

Den største opdeling sker mellem mænd og kvinder. Men faktisk er der mange produkter, der kan bruges af både mænd og kvinder og både til onani og samleje. Det kan derfor også være behjælpeligt at opdele produkterne i, hvor eller hvordan de skal bruges.

Der findes for eksempel en række produkter inden for anal sexlegetøj. Det kan både være dildoer, vibratorer samt prostata stimulatorer. Dertil kommer der også anal plugs eller butt plugs. Både mænd og kvinder kan få stor nydelse ved at bruge disse produkter.

Frækt legetøj til par

Mange par er på jagt efter frækt legetøj, der kan gøre deres tid i soveværelset endnu mere pirrende og spændende. Sexlegetøj til par kan give nyt liv til sexlivet eller blot gøre det mere varieret og stimulerende. At bruge sexlegetøj handler ikke altid om at udbedre noget der mangler, men også om at tilføje noget ekstra.

Derfor kan du også finde meget forskelligt legetøj til voksne, der kan bruges af par. Det kan være sexlegetøj, der kan bruges under samleje, eller som kan gøre forspillet særlig intimt og erotisk. Dertil er der også en masse tilbehør og udstyr.

Mange par elsker også at udforske blid bondage og BDSM verden generelt. Her finder du ligeledes en masse frækt legetøj og udstyr. Her er det vitterligt kun jeres fantasi, der sætter grænserne, og det er muligt at strække dem så langt, som I ønsker.

Et sæt med alt hvad I behøver

Inden for frækt legetøj er sæt meget populære. Et sæt er en samling af legetøj, der giver dig og din partner mulighed for at udforske og eksperimentere. Et samlet sæt kan indeholde forskellige produkter, og der er nogle der har et tema.

Det kan for eksempel være et SM sæt med udstyr til bondage og dominans leg. Men det kan også være et begynder sæt. Her får du sexlegetøj med, der er gode at bruge, hvis du eller din partner er nybegyndere inden for verden af frækt legetøj.

Et sæt kan være en smart løsning, da I får flere produkter, som I kan lege med og teste. Det er ofte også en meget økonomisk løsning. I behøver altså ikke at bruge mange penge på flere forskellige produkter, inden I har fundet ud af, om det er noget for jer.

Frækt legetøj til mænd

Selvfølgelig er der også et bredt udvalg af frækt legetøj til mænd. Der findes produkter, der kan bruges alene og optimere din onanioplevelse. Derudover er der også sexlegetøj, der kan gøre din stamina bedre, forstørre din erektion eller give dig en øget nydelse ved samleje.

Der er altså sexlegetøj til ethvert behov. Ofte kan du bruge de forskellige produkter både sammen med en partner eller alene. Men det er klart, at nogle giver bedre mening sammen med en partner. Men ofte vil både anal sexlegetøj og en penisring give dig større nydelse og bedre orgasmer ved onani.

Som mand er det også vigtigt, at du husker det vigtigste tilbehør – nemlig glidecreme. Mange onaniprodukter og frækt legetøj til mænd kræver, at du bruger glidecreme og masser af det. Glidecreme giver dig den nødvendige smørelse, som gør oplevelsen behagelig og ekstra pirrende.

Har du prøvet en fleshlight?

Som mand kan du med fordel gøre brug af den fantastiske fleshlight. Du har uden tvivl hørt om produktet, der efterhånden er velkendt over hele verden. Den er også kendt som en pocket pussy eller masturbator. Men uanset hvad du kalder den, er princippet det samme.

Du får et hylster med et særlig realistisk sleeve indeni. Sleevet er udstyret med en stimulerende struktur, der er unik for hvert produkt. Du har altså mulighed for at vælge det, der tiltaler dig mest eller variere oplevelsen ved køb af flere.

En fleshlight findes også som både vaginal og anal. Det vil sige, at du kan vælge, præcis hvilken form for stimulering du ønsker. Du kan også vælge en fleshlight med mund. Her vil du få en meget realistisk oplevelse af et blowjob.

Frækt legetøj til kvinder

Mange kvinder har nok opdaget, at der findes en masse frækt legetøj til netop dem. Der er et utal af muligheder, der kan gøre både samleje og solostunder endnu mere stimulerende. Et sexlegetøj kan være en fræk tilføjelse i soveværelset. Og samtidig hjælpe dig med at opnå et endnu bedre klimaks.

Det måske mest brugte sexlegetøj til kvinder er nok en dildo. Det er også et virkeligt alsidigt produkt, der findes i mange forskellige design. Du kan for eksempel vælge, præcis den størrelse du har brug for. Her har både længde og omkreds stor indflydelse på din oplevelse.

Dertil er det også muligt at vælge et realistisk design, en med sugekop eller en med vibrationer. Du kan også få dildoer til anal stimulering samt dildoer, der er udformet til g-punkts stimulering. Det er altså kort sagt et virkelig godt produkt, der vil have variation og mange muligheder.

Prøv en magic wand

Hvis en dildo ikke lige er dig, så frygt ej. Der er som sagt mange muligheder, når det kommer til frækt legetøj til kvinder. En anden fantastisk løsning for mange kvinder er en magic wand. Det er en både praktisk og ikke mindst effektiv vibrator.

Den giver dig en virkelig kraftfuld stimulering af klitoris, eller der hvor du vælger at bruge den. Produktet har uden tvivl fået sit navn fra sin magiske evne til at fremmane en intenst orgasme fra de fleste kvinder. Det gode ved en magic wand vibrator er naturligvis også dens alsidighed.

Som med meget andet sexlegetøj kan du selv bestemme, om den skal bruges i dine erotiske solostunder, eller om du vil lade din partner få kontrollen over det vibrerende legetøj. Uanset hvad er vi sikre på, at du vil blive glad for dit køb.

Gør det endnu frækkere med glidecreme

Uanset om du er mand, kvinde eller noget helt tredje, og er på jagt efter noget frækt legetøj, så kan vi kun anbefale dig også at købe glidecreme. En glidecreme kan gøre hele forskellen, når det kommer til at få den bedste oplevelse med dit sexlegetøj.

Vi anbefaler altid, at du bruger en vandbaseret glidecreme til dit sexlegetøj. Meget sexlegetøj er lavet af silikone, og her er det vigtigt, at du ikke bruger en silikone glidecreme. Silikonen i glidecremen vil gå ind og ødelægge silikonen i sexlegetøjet.

Det er derfor vigtigt, at du lige sikre dig, at du bruger den rigtige glidecreme sammen med dit sexlegetøj. Særlig hvis du bruger anal sexlegetøj, er glidecreme helt nødvendigt. Men også med frækt legetøj til udvendig stimulering eller vaginal penetrering er vigtigt.

Vibrerende eller fyldig nydelse?

Når det kommer til frækt legetøj, kommer det ofte an på, om du søger en vibrerende eller en fyldig nydelse. Særlig med dildoer er dette spørgsmål aktuelt. Men også ved anal sexlegetøj, kan det være vigtigt at overveje. Ofte kan du naturligvis få begge dele, men det kan også blive for intenst for nogen.

En vibrerende dildo eller anal plug kan være det helt rigtige for dig, hvis vibrationerne hjælper dig med at opnå klimaks. Det kan for eksempel være en butt plug eller anden form for anal stimulator, der rammer prostata. Her kan vibrationer give dig den ekstra stimulering, der er brug for, så du opnår den eftertragtede og intense orgasme ved prostata stimulering.

Andre synes derimod, at en ekstra fyldig oplevelse er mere lækkert. Det kan både være ved anal og vaginal penetrering. Her kan det ofte være en dildo, der er det rigtige for dig. Dildoer til både anal og vaginal penetrering findes i en masse forskellige størrelser. Herunder også de ekstra store og fyldige størrelser. Du kan selv vælge, om det er ekstra længde eller omkreds du søger.

En fræk oplevelse for enhver

Frækt legetøj kan byde på en ekstra fræk oplevelse for enhver. Der er noget for alle, og hos Altertystys.dk arbejder vi hårdt på hele tiden at forbedre vores sortiment. Vi ønsker nemlig at give dig de bedste muligheder, når det kommer til at optimere dit sexliv.

Med de rigtige redskaber og udstyr kan du opnå endnu større nydelse og ikke mindst mere intense og eksplosive orgasmer. Du kan udforske nye former for nydelse og rykke dine egne grænser. Det er vigtigt at huske, at der ikke er noget rigtigt eller forkert tempo, når det kommer til sexlegetøj. Du kan eksperimentere og udforske i lige præcis dit tempo.

Du kan også altid introducere lidt ekstra frækt legetøj til soveværelset sammen med din partner. Det kan være en god ide at snakke sammen, om hvad I kunne tænke jer. Det kan være, I hver især går med nogle fantasier, og med sexlegetøj og frækt udstyr kan I udleve dem.

Har du overvejet anal stimulering?

Hvis du ikke har overvejet anal stimulering endnu, så kan vi kun opfordre dig til at tænke lidt over det. Anal stimulering er slet ikke så farligt, som du måske tror, og der findes en verden af frækt legetøj med det formål at give dig større nydelse ved anal leg. Anal sexlegetøj findes til både mænd og kvinder, og kan med fordel bruges ved både onani, forspil og samleje.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter til netop dine behov. Og skal du eksperimentere med anal stimulering for første gang, hjælper vi dig naturligvis også med det. Vi kan finde de produkter, der er gode til nybegyndere samt det ekstra tilbehør, der kan gøre oplevelsen ekstra behagelig og pirrende.

Der er både glidecreme, afslapningsspray samt en anal douche, er alle produkter, der kan gøre din oplevelse med anal leg endnu bedre. Dertil kommer der alle de anal plugs og andet sexlegetøj til anal stimulering. Hos Altertystys.dk kan du finde alt, hvad du skal bruge samlet et sted.