Har du prøvet at pifte legen op med erotisk tøj? Så ved du helt sikkert, hvor meget det kan gøre for at skabe den helt rigtige stemning til en fræk aften i selskab med din partner. Erotisk tøj kan være mange ting, og du kan derfor også finde noget, som du føler dig tilpas og sexet i. Det vigtigste er nemlig, at du er komfortabel, og at du føler dig godt tilpas i det tøj, du har på. Der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at iklæde dig sexet tøj. Uanset om det blot er et par forførende selvsiddende strømper, eller om du vil gå all in med en bundløs bodystocking.

Din partner vil helt sikkert være glædeligt overrasket, når du træder frem i dit nye outfit, og hos Altertystys.dk hjælper vi dig gerne med at finde den helt rigtige sammensætning. Du er altid velkommen i vores butik, der ligger i Aarhus. Her har vi et bredt udvalg af de kostumer, sæt og catsuits, som du også kan finde her online. Du kan naturligvis også få vejledning, når du bestiller erotisk tøj online. Vi besvarer alle henvendelser, og du kan med fordel kontakte os på mail eller telefon, hvis du har spørgsmål til et produkt. Lad dig inspirere af det frække udvalg og kom i den helt rette stemning til en aften erotikkens tegn. Læs mere

DE FRÆKKESTE KOSTUMER

Billigst på PriceRunner

Lingeri og kostumer

Obsessive Ms. Claus Kostume

DKK 449,00
Billigst på PriceRunner
-37%
DKK 249,00
Billigst på PriceRunner
-27%
DKK 349,00
Billigst på PriceRunner
-55%
DKK 169,00
Billigst på PriceRunner
-32%

DE FRÆKKESTE CATSUITS

DE FRÆKKESTE BODYSTOCKINGS

Find erotisk tøj lige her

På Altertystys.dk kan du finde alt inden for erotisk tøj. Vores sortiment er nøje valgt ud, så der er noget for enhver. Erotisk tøj kan nemlig se ud på mange måder, og det behøver ikke at være latex og kinky det hele. Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil vise, og hvor meget du vil lade være op til fantasien.

Du kan også gøre det helt simpelt med et par frække selvsiddende strømper og den klassiske sorte kjole, der helt sikkert allerede hænger i dit skab. Du kan naturligvis også vælge et komplet sæt, der har det hele, og som kan blive helt fantastisk med et par høje hæle.

Som du nok kan høre, er der muligheder nok. Det handler egentlig bare om, at du finder frem til det helt rigtige outfit til dig og den stimulerende aften, du har planlagt. Skal det gå ekstra vildt for sig, kan du komplimentere din nye stil med en pisk og et par håndjern.

Hvad er erotisk tøj?

Erotisk tøj er det, som du føler dig allermest sexet og forførende i. Der er ikke noget outfit, der passer alle lige godt, og det er vigtigt, at du føler dig tilpas i, det du har på. Det er nemlig svært at være fræk og dragende, når du bliver usikker og selvbevidst på grund af dit tøj.

Derfor kan du også finde erotisk tøj, der sidder enten stramt eller løst. Eller du kan finde noget med lak og læder, såvel som med blonder og tyl. Der er helt sikkert nogle af disse looks, der passer bedre til din stil, og hvem du er.

Det kan også være, at det erotiske tøj er en del af en leg med rollespil, og at det netop er meningen, du skal være en anden. Så kan du med fordel vælge et outfit, der lægger langt fra, hvem du er som person, og hvordan du ellers klæder dig til hver dag.

Skab en forførende aften

Erotisk tøj er perfekt til at skabe en forførende aften, når du og din partner skal have en ekstra pirrende stund sammen. Du kan bruge det sexede outfit som en lækker overraskelse. Nogle gange skal der faktisk ikke mere til end et par bundløse trusser, som du kan bære allerede under middagen.

Det frække tøj er for mange par en simpel men yderst effektive måde at skabe lidt ny spænding i sexlivet. Det kan få lysterne op at gøre og give lidt ekstra energi mellem lagnerne. Vi anbefaler naturligvis også, at I undersøger, hvilke stimulerende redskaber I ellers kan bruge i dobbeltsengen.

Vores udvalg af sexlegetøj er både til mænd og kvinder, og så har vi selvfølgelig også en række produkter, der er helt perfekte til par. Så er der virkelig lagt i kakkelovnen til en aften, der vil byde på nydelse og mange lækre orgasmer.

Frække kostumer

Erotisk tøj behøver ikke kun at være bh, trusser og strømper. Det kan også være frække kostumer, der lader jer udleve jeres frækkeste fantasier. Et frækt kostume kan naturligvis være mange ting, og det er op til jer, om det er den strenge skolelærer eller den lydige stuepige, der skal ud at lege.

Kostumer kan være en oplagt tilføjelse, hvis I elsker at lege med roller og gøre jeres intime stunder særlig pirrende. Rollespil indeholder ofte en leg med dominans, hvor den ene part tager kontrollen, og den anden styres.

Derfor kan frække kostumer og rollespil også være perfekt i den leg med BDSM. Her kan I virkelig udfolde jeres fantasier og udleve dem, præcis som I havde forestillet jer. Der er hvert fald nok bondage udstyr til at få sat legen godt i gang.

Tætsiddende catsuits

Vores catsuits er måske nogle af vores mest solgte produkter, når det kommer til erotisk tøj. De er også utrolig pirrende, og kommer naturligvis også i et utal af varianter. Et catsuit er en tætsiddende dragt, der dækker dig fra top til tå.

Ofte er det stramtsiddende outfit pyntet med blonder og mønstre, der selvfølgelig komplimenterer dine kvindelige former. Derudover er der også gjort sådan, at der er nem adgang til dine intime områder. Du skal derfor ikke op at slås med det tætsiddende tøj, når I rigtig skal i gang med legen.

Kombiner dit catsuit med et par høje hæle og du vil være godt kørende. Det er derfor også ret simpelt, når det kommer til erotisk tøj. Du får alt, du skal bruge samlet i en pakke, og det eneste du skal tilføje, er et par frække hæle.

Pirrende strømper og hofteholder

Et par selvsiddende strømper kombineret med en hofteholder er faktisk noget af det mest erotiske. Der skal ofte ikke meget andet til for, at du har din partners fulde opmærksomhed. Du kan bruge strømperne med en fræk natkjole eller andet erotisk tøj, du har fundet her på siden.

Uanset hvad er mulighederne mange, og du kan nemt sammensætte dit helt eget outfit. Strømperne er også en nem måde for dig at give en forsmag på aftenens planer. Du kan jo altid lade din partner vide, hvad der gemmer sig under kjolen ved at vise lidt af de forførende strømper.

Du kan også vælge et par ekstra frække strømpebukser. Vi har et bredt udvalg af strømpebukser med hul i. Her mener vi naturligvis ikke strømper, der er løbet men en slags bundløse strømpebukser, der er både pirrende og utrolig praktiske.

Har du prøvet en bodystocking?

En bodystocking er for dig, der er til det stramme og tætsiddende look. Det sidder stramt til ligesom et catsuit, men dækker ikke lige så meget af kroppen. En bodystocking dækker ofte kun det mest nødvendige og nogle gange ikke engang dette.

Du kan finde en bodystocking, der matcher lige præcis din stil. Den kommer nemlig i mange forskellige udgaver. Der er ofte stor variation i materiale og mønstre, samt hvor afslørende dragten er. Da en bodystocking ikke dækker benene som et catsuit, kan du ligeledes kombinere den med frække strømper.

En bodystocking fortjener oftest at blive vist frem i hele sin herlighed. Det er derfor heller ikke det mest praktiske sæt af have under dit almindelige tøj. Når det kommer til erotisk tøj, kan du derfor også overveje, om det skal kunne bæres hele aften eller blot tages på, når hyggen rykker ind i soveværelset.

Et frækt sæt

Et frækt undertøjssæt er også et perfekt bud på erotisk tøj. Trusser og BH-sæt kan måske virke lidt almindeligt, men ikke når du køber det hos Altertystys.dk. Vi har nemlig udvalgt nogle særdeles forførende og frække udgaver af det klassiske look.

Derfor kan du selvfølgelig også finde bundløse trusser samt BH’er, der godt nok ikke giver meget støtte, men som helt sikkert vil sætte gang i begæret hos din partner. Et frækt lingeri sæt kan naturligvis også kombineres med høje hæle og forførende selvsiddende strømper samt hofteholder.

I forhold til erotisk tøj er dette måske også et godt bud, hvis du aldrig har vovet dig ud i noget lignende før. Det er nemlig tæt op af det undertøj, du normalt bærer. Derfor kan det være, at det ikke føles lige så grænseoverskridende, som et full-body catsuit måske kan.

Erotisk tøj til enhver anledning

Hos Altertystys.dk kan du finde erotisk tøj til enhver anledning. Vi har nemlig et varieret udvalg, så der både er noget for enhver smag og ethvert begær. Du kan bruge det valgte outfit alene, eller du kan bruge det sammen med andet erotiske udstyr. Det er vitterligt kun dig og din partner, der sætter grænserne.

Brug erotisk tøj til at skabe en forførende aften for dig og din partner. Det kan være perfekt til forspil, eller det kan bæres under hele den stimulerende leg. Du kan også bruge det frække undertøj som den store finale i et pirrende striptease show.

Uanset hvordan du bruger dit outfit, er vi sikre på, at du og din partner får mange glæder ud af det. Det kan hvert fald gøre meget for at sætte gang i lysterne, og fyre op for den gamle flamme. Sæt stemningen i soveværelset med dæmpet belysning, romantiske stearinlys og måske noget forførende musik.

Kombiner erotisk tøj med andet udstyr

Erotisk tøj kan naturligvis gøre meget for sexlivet helt alene. Men det er også oplagt at kombinerer det forførende look med andet stimulerende udstyr. Hos Altertystys.dk er vi ikke bare leveringsdygtige i sexet lingeri men også sexlegetøj samt erotisk udstyr til enhver anledning og behov.

Skal kæresten ikke bare forføres men også domineres, kan du med fordel kigge i vores bondage kategori. Her finder du alt, hvad du skal bruge til den pirrende leg. Uanset om du bruger reb, håndjern eller lædermanchetter, vil din partner være i din totale kontrol.

Du kan skrue op for intensiteten ved at introducere pisk eller gag-ball. Der findes også et utal af vibrerende sexlegetøj, der kan bruges på både ham og hende. Og som kan lade jer udforske helt nye former for nydelse. Du kan med fordel kigge vores forskellige kategorier igennem. Vi er sikre på, at du kan finde en masse inspiration til en yderst pirrende og stimulerende aften.

Har I prøvet rollespil?

Hvis I er på jagt efter nye og spændende måder at pifte jeres intime stunder op, er I kommet til det rette sted. Erotisk tøj er et ret godt sted at starte, og kan også lede til andre pirrende aktiviteter. Særligt rollespil er populært blandt par, og kan gøres på mange forskellige måder.

Et frækt kostume er naturligvis en god måde at få legen i gang på. I kan på forhånd aftale, hvilket rollespil i ønsker at udleve, samt hvilke roller I hver især har. Hvor meget der skal aftales og planlægges, er op til jer. Så længe I husker, at det ikke handler om at overskride nogen grænser.

Rollespil er ligesom andet BDSM leg med til at rykke grænser, og kan gøre, at I udvikler jer seksuelt. Men det skal aldrig blive for meget eller for voldsomt. Uanset hvor erfaren I er, kan I lege med rollespil, bondage eller BDSM. I kan nemlig tage det i præcis jeres tempo.

Altid diskret levering af erotisk tøj

Når du handler hos Altertystys.dk, kan du altid være sikker at dine vare leveres både hurtigt og ikke mindst diskret. Vi ved at vores kunder, værdsætter en diskret behandling af deres ordre, og det lever vi naturligvis op til.

Både når du besøger os online eller i vores fysiske butik, kan du regne med både personlig vejledning og diskret betjening. Vi hjælper dig altid med at finde det helt rigtige produkt. Vi har den ære at kunne kalde os Danmarks ældste sex shop. Derfor kan vi også give dig den rette rådgivning til dine produkter.

Uanset om det er erotisk tøj, sexlegetøj eller andet udstyr, du har brug for, kan du finde det hos os. Bliv inspireret af vores udvalg online eller kom ned i butikken og se nærmere på de mange produkter. Du vil altid blive mødt af vores hjælpsomme personale.