Leder du efter en erotik butik med mange års erfaring, et bredt udvalg af sexlegetøj og kyndigt personale der kan give dig den rette rådgivning. Så er du kommet til det helt rigtige sted. På Altertystys.dk kan vi tilbyde dig en verden af sexlegetøj – og vi guider dig selvfølgelig hele vejen.

Du kan besøge vores erotik shop i Aarhus eller online. Begge steder finder du et bredt sortiment af sexlegetøj og udstyr til mænd, kvinder og par. Der er kort sagt, alt hvad du skal bruge til en fræk aften alene eller i godt selskab.

Vi gør en dyd ud af altid at give dig den bedste service. Derfor kan du altid få personlig vejledning, hvad end du handler i vores erotik butik online, eller besøger den fysiske butik i Aarhus. Har du konkrete spørgsmål om et produkt eller vores erotik shop, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Læs mere

KVINDER

MÆND

PAR

Altertystys.dk – en erotik shop

Når du handler hos Altertystys.dk eller i vores butik i Aarhus, handler du hos Danmarks ældste sexshop. Vi bærer den stolte tradition som blev startet for over 50 år siden videre. Derfor er der heller ikke noget, der er tabu i vores erotik butik.

Du kan uden bekymringer besøge butikken eller handle online. Vi kan imødekomme de fleste lyster og præferencer. Og du finder sexlegetøj til enhver smag, når du kigger i vores sortiment. Er du i tvivl om, hvilket produkt er det rigtige for dig – så fortvivl ej.

Vi står selvfølgelig klar til at give dig den hjælp og vejledning, som du har brug for. Det kan også være, at du søger efter et bestemt produkt, men ikke kan finde det. Så vil vi mere end gerne høre fra dig. Det kan jo være, vi har opdaget noget, vi simpelthen mangler i udvalget.

En erotik butik med det hele

Du kan finde stort set alt i vores erotik butik. Vi er stolte af at kunne tilbyde en lang række produkter til både kvinder og mænd samt par. Der er altså noget for enhver, og uanset hvad du skal bruge dit sexlegetøj til.

Vores sortiment kan derfor også bruges af både nybegynderen og den erfarne. De er nemlig sexlegetøj, der er nemmere at bruge. Samt sexlegetøj der ikke kræver den store øvelse inden. Samtidig kan vi også imødekomme en mere specialiseret smag.

Vi har for eksempel en BDSM afdeling i vores erotik butik. Her kan du finde sexlegetøj og udstyr til lige præcis den fetich leg. du ønsker at udforske. Tjek udvalget på vores online erotik shop eller i vores erotik butik.

Erotisk legetøj til par

Mange par er glade for at bruge sexlegetøj. Det er nemlig den perfekte måde at give lidt ekstra liv til soveværelset. Og der er nok at vælge i mellem, når det kommer til sexlegetøj til par. På den måde kan I udleve jeres frækkeste fantasier.

Rollespil er for eksempel en populær leg for mange par. Har kan man både bruger kostumer og diverse remedier for at gøre legen mere fræk og stimulerende. Vi har selvfølgelig alt, hvad I behøver for at skabe den helt rigtige stemning.

Det kan også være, det skal være mere enkelt med færre redskaber og andet udstyr. Derfor kan I også finde en simpel men perfekt parvibrator i vores erotik shop. Den kan bruges under samleje og give stimulering til både ham og hende.

Sexlegetøj til kvinder

Leder du efter sexlegetøj til kvinder, er du kommet til det helt rigtige sted. Vi har naturligvis sørget for, at der er et stort udvalg til kvinder i vores erotik butik. Meget sexlegetøj til kvinder kan nemlig også bruges af par.

Det er selvfølgelig perfekt til forspil, men kan også bruges under samleje på forskellige måder. Du kan også bruge det til de frække stunder, du bare har med dig selv. Her kan det ofte være rart at få lidt ekstra hjælp fra sin stimulerende og vibrerende ven.

Vores udvalg inkluderer også produkter, du som kvinde kan bruge til at træne din bækkenbund samt generelt opnå flere og bedre orgasmer. Der findes også mange orgasme gels, der kan hjælpe dig i denne henseende.

Stimulerende oplevelser til mænd

Sexlegetøj til mænd er en stor del af vores sortiment. Du kan finde både onaniprodukter, sexlegetøj til anal stimulering samt penisringe. Der er derfor produkter, du kan bruge til onani samt til forspil eller samleje. Som mand kan du altså sagtens besøge vores erotik shop.

Leder du efter hjælpemidler til en større penis, har vi selvfølgelig også alt, hvad du skal bruge. Både penispumper, cremer og penis forlængere kan hjælpe dig med at nå dine drømmeresultater.

Som Danmarks ældste erotik butik giver vi dig de produkter, du har brug for. Vi kender vores kunder og giver dem det, de efterspørger. Samtidig sørger vi også for at holde os opdateret. Derfor kan vi også løbende introducere nye mærker og produkter.

Find din fetich her

Fetich udstyr og BDSM produkter er også en del af vores udvalg. Vi er en erotik butik, der har produkter til ethvert behov og enhver præference. Derfor kan du også finde det fetich sexlegetøj, du søger efter lige her. Så kan du udleve dine frækkeste fantasier og vådeste drømme.

Uanset om du er ny til verden af BDSM eller ganske erfaren, kan du finde noget til dine behov. Du kan begynde stille med noget blidt bondage eller let spanking. Der er rig mulighed for at eksperimentere og afprøve forskellige ting.

Besøger du vores fysiske erotik butik, kan du udforske de forskellige produkter nærmere. Eller du kan læse mere om dem ved at kigge under BDSM kategorien. Jeres leg med bondage og dominans vil hurtig blive vanedannende.

En online erotik butik

Altertystys.dk er godt nok Danmarks ældste erotik shop. Men det betyder ikke, at vi ikke har fulgt med tiden – tværtimod. Det er netop derfor, vi stadig er her den dag i dag. Vi har nemlig også en online erotik shop, hvor du kan se og købe alle de produkter, som vi også har i den fysiske butik.

Her er det både nemt og sikkert at handle, så du hurtigt kan få det sexlegetøj, du netop står og mangler hjem i soveværelset. Når du handler online, kan det også være, du bliver inspireret af vores mange produkter.

Det kan være, at du falder over noget, du ikke før havde overvejet at købe. Sexlegetøj gemmer på en verden af nydelse for både kvinder og mænd, og der er derfor god grund til at undersøge den nærmere.

 

Online handel – nemt og diskret

Hvis du vælger at handle på vores online erotik shop, har du intet at bekymre dig om. Det er lige diskret og sikkert, som hvis du besøgte vores egen fysiske butik i Aarhus. For nogle kan dog blot være nemmere at bestille deres sexlegetøj via vores webshop.

Faktisk synes nogen også, at det er mindre grænseoverskridende. For nogle er sexlegetøj stadig et tabu, og det kan være skræmmende at skulle gå ind i en fysisk erotik butik. Disse kunder skal naturligvis også have en chance for at opleve glæderne ved sexlegetøj.

Derfor kan alle handle på vores webshop og finde præcis de produkter, vi også har i butikken. Her kan du i fred og ro finde de produkter, du har brug for. Du får også dine vare leveret i en diskret pakke.

Fokus på sikker sex

Sex skal være dejligt, og sex skal være sjovt. Det bliver det også, hvis du sørger for at dyrke sikker sex. Hos Altertystys.dk er vi en erotik shop, der går op i at sprede budskabet om sikker sex. Derfor har vi naturligvis også et stort udvalg af kondomer.

Kondomer kan virke som en kedelig men nødvendig ting. Men der er i dag så mange forskellige slags, at kondomet faktisk kan være en sjov tilføjelse i soveværelset. Når først du har fundet den rigtige størrelse, kan du lege med smag, form og farve.

Du kan nemlig få kondomer med banansmag samt kondomer med riller. Skal det være mere festligt, kan du endda også få selvlysende kondomer. Der er altså al mulig grund til at bruge kondom og gøre sikker sex sjov.

Kyndig vejledning

Når du handler i vores erotik butik, kan du altid regne med en kyndig vejledning. Det er uanset, om du besøger vores online butik eller vores fysiske erotik butik. Vi sætter en ærer i at kunne tilbyde dig god og personlig kundeservice.

Det kan nemlig være helt uoverskueligt at finde rundt i alle de produkter, der findes på markedet for sexlegetøj. Vi står derfor altid klar til at give dig gode råd og fif, hvis du har brug for det. Vi har som butik mange års erfaring, og vores personale kan give god rådgivning om de enkelte produkter.

Handler du online og falder over et produkt, der vækker undren, kan du også kontakte os. Vi tager gerne imod henvendelser, og vil besvare dem så godt og så hurtigt som muligt.

Eksperimenter og udforsk med sexlegetøj

Mange par og singler bruger sexlegetøj til at eksperimentere og udforske i soveværelset. Sexlegetøj åbner nemlig op for en stor verden af nydelse for både mænd og kvinder. Derfor kan det også være en sund måde at finde nye former for nydelse for enten dig selv eller din partner.

Dine lyster og fantasier ændrer sig hele livet. Der er derfor intet tidspunkt grund til at holde op med at eksperimentere. Det kan netop give mening, hvis du for eksempel efter flere år har været sammen med én partner.

For mange par kan sexlysten dale, eller de kan miste gnisten i soveværelset. Her kan sexlegetøj være den perfekte måde at få lidt gang i de intime stunder igen. Find inspiration i vores erotik shop.

Få det til at glide med glidecreme

I vores erotik butik finder du et stort udvalg af glidecreme til enhver anledning. Glidecreme kan nemlig gøre hele forskellen, uanset om du bruger sexlegetøj eller ej. Eller om du dyrker anal eller vaginalsex.

Hvis du bruger sexlegetøj, er det en god ide at bruge en vandbaseret glidecreme. Meget sexlegetøj er lavet af silikone, og med vandbaseret glidecreme ødelægger du ikke materialet. Silikonebaseret glidecreme er derfor kun til, når du ikke bruger sexlegetøj.

Derudover kan du få glidecreme til anal stimulering samt glidecreme, der virker pirrende. Det kan enten have en varmende, kølende eller endda vibrerende effekt. Undersøg hvilken glidecreme er den rette for dig.

Pas godt på dit sexlegetøj

Når du har fundet dit sexlegetøj, og er glad for det, vil du sikkert også gerne, at det holder så længe som muligt. Meget sexlegetøj kan du nyde i mange år, hvis du passer godt på det. Det betyder, at du gør det godt rent samt opbevare det rigtigt.

Efter brug skal du altid huske at gøre dit sexlegetøj rent. Det er både for at forøge levetiden men naturligvis også af hygiejne grunde. Det er heldigvis meget let at gøre.

Du skal vaske sexlegetøjet i varmt vand. Hvis du vil gøre den mere grundigt rent, kan du bruge en rengøringsspray til sexlegetøj. Herefter skal du blot sørge for at tørre produktet ordentligt. Så er produktet klar til brug næste gang lysten melder sig.

En erotisk shop med plads til alle

I vores erotik shop er der plads til alle. Vi arbejder på, at sexlegetøj ikke længere skal være et tabu, og at alle mennesker har ret til et sjovt og spændende sexliv. Derfor har vi også et bredt udvalg af vare, der kan imødekomme forskellige lyster og præferencer.

Du kan altid komme ned og besøge os i vores fysiske erotik butik. Den er beliggende i Aarhus. Her kan du kigge nærmere på de produkter, du måske er stødt på i vores online webshop. Du kan også få personlig vejledning af vores dygtige medarbejdere.

Leder du efter noget specifikt, kan du henvende dig i butikken eller søge på vores online erotik butik. Kan du ikke finde det, du søger, er du velkommen til at kontakte os.

Besøg vores fysiske erotik butik

Vores fysiske erotik butik ligger i hjertet af Aarhus. Her har den lagt i så mange år, at vi er Danmarks ældste erotik shop. Her kan du se og føle flere af de produkter, du også finder på vores webshop. Du har altså alle mulighederne for at finde det rigtige sexlegetøj.

Når du handler i vores fysiske butik, får du naturligvis også diskret kundeservice. Vi pakker dine produkter så du uden bekymringer kan bevæge dig ned ad gaden efterfølgende.

Du er velkommen til at komme forbi vores erotik butik og snuse lidt rundt. Vi står altid klar til at hjælpe dig, med eventuelle spørgsmål du har.