Sex shop, erotik butik eller dildo shop. Kært barn har mange navne.  Og Altertystys.dk må siges at være et virkelig kært barn. Mange kalder os en dildo shop, selvom vi selvfølgelig sælger meget mere end dildoer. Vi er også en sex shop, der sælger sexlegetøj af alle mulige slags til kvinder, mænd og par.

Du kan altså finde noget hos os, uanset om du søger dildoer eller noget andet. Det er dog ikke forkert at kalde os en dildo shop. Vi har nemlig et bredt og velassorteret udvalg af dildoer. Det betyder, at du kan finde en dildo hos os, lige meget hvilken slags du søger.

Skal den være stor, kurvet, med sugekop, vibrationer eller noget helt andet. Vi tør godt love, at du kan finde det hos os. Vi har dildoer til strap-on, anal dildoer samt vibrerende dildoer. Du kan altså bruge en dildo fra Altertystys.dk uanset, om du skal forkæle dig selv lidt ekstra en aften. Eller om du er i godt selskab med din partner.

Du kan søge efter et specifikt produkt på vores hjemmeside, eller du kan kigge under de forskellige kategorier. Du finder med garanti noget, der vækker din nysgerrighed i vores dildo shop. Læs mere

REALISTISK DILDO

G-PUNKTS DILDO

Billigst på PriceRunner
-6%
Sommerudsalg
DKK 300,00
Billigst på PriceRunner
-22%
Sommerudsalg
DKK 250,00
Billigst på PriceRunner
-6%
Sommerudsalg
DKK 300,00
Billigst på PriceRunner
-25%
Sommerudsalg
DKK 278,00
Billigst på PriceRunner
-39%
Sommerudsalg
DKK 225,00
Billigst på PriceRunner
-25%
Sommerudsalg
DKK 278,00

VIBRERENDE DILDO

Billigst på PriceRunner
-25%
Sommerudsalg
DKK 179,00
Billigst på PriceRunner
-25%
Sommerudsalg
DKK 179,00
Billigst på PriceRunner
-25%
Sommerudsalg
DKK 179,00
Billigst på PriceRunner
-25%
Sommerudsalg
DKK 179,00
Billigst på PriceRunner
-15%
Sommerudsalg
DKK 1.099,00
Billigst på PriceRunner
-13%
Sommerudsalg
DKK 899,00

Altertystys.dk – en dildo shop

Altertystys er både en webshop og en fysisk butik. Vores butik i Aarhus er Danmarks ældste dildo shop, og har i over 50 år givet danskerne dildoer og andet frækt udstyr med hjem i soveværelserne. Selvom vi har mange år på bagen, er vi dog ikke faldet bagud.

Vi har naturligvis fuldt med tiderne, og har derfor også en online webshop, hvor du kan gøre alle dine frække indkøb. Vores online dildo shop har alt det du også finder i vores fysiske butik. Så du kan vælge at handle der, hvor det passer dig bedst.

Bestiller du dine vare online sørger vi for diskret og hurtig levering. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at afhente din pakke på posthuset.

Hvad er en dildo shop?

En dildo shop er kort fortalt en sex shop, der sælger alt inden for sexlegetøj og andet udstyr og tilbehør til soveværelset. Vi er en dildo shop, der har eksisteret i rigtig mange år, hvorfor vi også kan give dig den bedste service og vejledning, når det kommer til dine behov.

Uanset om du handler online eller i vores fysiske dildo shop, kan du få hjælp til at vælge de rigtige produkter. Har du spørgsmål om et konkret produkt, er du altid velkommen til at henvende dig.

Vores kundeservice vil gøre sit bedste for at give dig den bedste vejledning, så du får det helt rigtige produkt med hjem. En dildo shop som vores har naturligvis en masse dildoer. Men vi har også alt muligt andet.

Meget mere end en dildo shop

Vi er meget mere end en dildo shop. Med det mener vi, at vi naturligvis sælger andet og mere end dildoer. Dog kan du finde et stort udvalg af dildoer til mænd, kvinder og par. Det er altså ikke noget dumt sted at starte, hvis du leder efter en dildo.

Vil du have et overblik over hele vores udvalg, kan du med fordel kigge vores udvalg igennem online. Du kan også besøge vores fysiske dildo shop beliggende i Aarhus.

En dildo er og bliver en klassiker inden for sexlegetøj. Den kommer i et utal af variationer, så du kan finde den helt perfekte til dig. Uanset hvilken slags dildo, du søger, kan du finde en der lever op til de præcise krav du har.

Hvilken dildo skal jeg købe?

Hvilken dildo du skal købe i vores dildo shop, kommer an på flere ting. Du kan få en dildo til anal sex, en dobbelt dildo til dobbelt penetrering samt en dildo til strap-on. Du kan også købe dildoer med en særlig udformning.

Det kan for eksempel være, du søger en dildo til g-punkts stimulering. Disse har ofte en kurvet form, der gør, at de kan ramme det følsomme område helt perfekt. Skal din dildo have særlige funktioner, finder du det også lige her.

Hos en dildo shop som vores kan du kort sagt få dækket ethvert behov med en af vores mange dildoer. En dildo er det perfekte sexlegetøj, og kan bruges, uanset om du skal forkæle dig selv eller bruge den sammen med en partner.

Dildoer til ham

Leder du efter en dildo til din mandlige partner, eller skal du selv bruge en som mand, kan du trygt shoppe i vores dildo shop. Vi giver dig nemlig et stort udvalg af dildoer til ham. Vores anal dildoer til mænd er særlig populære, og vil åbne en ny verden af nydelse, hvis du ikke har prøvet en før.

Mange mænd bruger en anal dildo til at stimulerer prostataen. Den sidder få centimeter oppe i endetarmen, og med en anal dildo lavet til formålet kan du nemt stimulere det følsomme p-punkt helt perfekt.

Du kan naturligvis finde en række dildoer til nybegyndere såvel som erfarne i vores dildo shop. Det vil sige, at du aldrig behøver at gå forgæves, når du besøger vores butik.

Dildoer til hende

Dildoer til kvinder er en stor og bred kategori i vores dildo shop. Som kvinde kan du få dildoer, der vibrerer, realistiske dildoer samt strap-on dildoer. Der er altså en dildo til enhver smag og enhver anledning. En dildo er derfor også det perfekte køb til både dig selv og til din partner.

Er du først blevet vild med dildoer som sexlegetøj, har du en masse valgmuligheder. Det betyder, at du kan blive ved med at variere din oplevelse og udfordre dig selv, hvis det er det, du ønsker.

Der findes nemlig mange store dildoer. Det betyder, at du kan få en endnu mere fyldig og stimulerende oplevelse. Derudover kan du selvfølgelig variere din oplevelse med nye former og vibrerende funktioner.

Dildoer til par

I en dildo shop som vores kan du naturligvis også finde et stort udvalg af dildoer til par. En dildo kan altid bruges i parleg. Den er nemlig den perfekte partner, når det kommer til forspil, eller når samleje skal være ekstra stimulerende.

Du kan også finde en dobbelt dildo. Det giver selvfølgelig dobbelt så mange muligheder for sjov og stimulerende leg. I kan også gøre legen endnu mere interessant med en strap-on. Det kan blandt andet give jer mulighed for at bytte om på rollerne og erfare helt nye former for nydelse.

Kig i vores dildo shop online eller besøg os i vores butik i Aarhus. Så giver vi jer en introduktion til de forskellige slags dildoer, I som par kan få stor fornøjelse ud af.

En fræk strap-on dildo

En strap-on dildo kan være mange ting. Dildoen selv kan have mange forskellige udformninger og størrelser. Så der er rig mulighed for at finde den, der passer bedst til dig og dine behov. Derudover er der også såkaldte strapless strap-ons.

De fleste strap-on dildoer har dog en harness eller en slags sele, som sidder om underlivet. Den holder dildoen på plads, på den person som bærer dildoen. De fleste harnesses kan justeres i størrelse, så den sidder godt på netop dig.

En strapless strap-on har til gengæld ikke nogen sele, men sidder på plads ved, at den ene ende er ført op i kvinden, der bærer den. På den måde vil både bæreren og modtageren mærke stimulering, når den tages i brug.

En realistisk dildo

Søger du en ultra-realistisk dildo er det i en dildo shop som vores, du skal lede. Vi har et udvalg af realistiske dildoer, der hurtigt vil få dig op og ringe. En realistisk dildo har alt det, som en ægte penis har. Den er dog altid klar, når du er det.

Du får ofte en realistisk dildo, der er udstyret med en sugekop i bunden. Det giver flere anvendelsesmuligheder. Du kan sætte dildoen fast på en jævn overflade og nyde den helt uden at bruge hænderne.

En realistisk dildo har et markeret penishoved, tydelige årer langs penisskaftet samt kugler. Du får derfor en komplet naturtro oplevelse, der kun vil gøre det endnu mere pirrende og stimulerende at bruge dildoen.

En dildo der kan vibrere

En dildo shop er naturligvis ikke komplet uden et bredt udvalg af vibrerende dildoer. Derfor kan du også finde vibrerende dildoer til enhver anledning i vores sortiment. En dildo med vibrator kan være lige det du mangler for at opnå den helt rette stimulering.

Det gode ved en vibrerende dildo er at du kan bruge den til både udvendig og indvendig stimulering. Det giver dig flere muligheder når det kommer til at få orgasme.

Du finder også en vibrerende dildo med et kurvet hoved. Det vil sige, at den er perfekt til g-punkts stimulering. Mange kvinder oplever at de har brug for vibrerende stimulering for at nå klimaks.

En dobbelt dildo for dobbelt så meget nydelse

Skal din næste dildo have noget ekstra? Så kan det være, at det er en dobbelt dildo, du skal have fingrene i. Heldigvis kan du nemt finde den helt rigtige i vores dildo shop. En dobbelt dildo kan både bruges alene eller sammen med en partner.

Det er et virkeligt alsidigt stykke sexlegetøj, og du vil nok aldrig blive træt af den fyldige og pirrende oplevelse. Du kan bruge en dobbelt dildo til at opleve den eftertragtede dobbelt penetrering. Flere dobbelte dildoer er meget fleksible, og kan derfor let indføres både analt og vaginalt.

Du kan dog også bruge en dobbelt dildo sammen med din partner. Her kan I hver især bruge jeres ende. I bestemmer naturligvis selv, om I bruger den analt eller vaginalt.

En perfekt g-punkts dildo

I vores dildo shop finder du et bredt udvalg af g-punkts dildoer. De er skabt til at give kvinder den perfekte stimulering af det følsomme punkt. Både single kvinder og par er glade for den ekstra hjælp, som en g-punkts stimulator kan give.

Den gør det nemt at ramme punktet helt rigtigt hver gang. Mange g-punkts dildoer er også udstyret med vibrationer. Vibrationerne giver den ekstra stimulering, der skal til, før du kan nå et intenst klimaks.

Skal du være dækket helt ind, kan du selvfølgelig også vælge en g-punkt stimulator med ører. De er ofte kendt som en rabbit vibrator. De giver dig stimulering på indvendigt på g-punktet samtidig med, at de små ører forkæler dig udvendigt på klitoris.

En ekstra stor dildo

Skal det være stort, større og størst? Så er du kommet til den rette dildo shop. Vi har et udvalg af store dildoer, der kan mætte selv den største appetit. En stor dildo kan give dig den ekstra fyldige oplevelse, som du ikke kan få andre steder.

Du kan naturligvis få en stor dildo i forskellige udformninger. Mange af dem har et realistisk udseende, så du får alle de pirrende detaljer med. Det markeret penishoved og de tydelig årer vil kun være mere stimulerende, når du indfører den ekstra store dildo.

En stor dildo er til dig, der har erfaring med dildoer. Det er ikke en nybegynder, der skal have en stor dildo, da den simpelthen kan være helt umulig at bruge.

En dildo i glas

Leder du efter en ny og særlig oplevelse? En glas dildo kan helt sikkert give dig en både stimulerende og stilfuld erotisk oplevelse. I vores dildo shop finder du et udvalg af dildoer i glas i forskellige designs og størrelser.

En dildo i glas er en favorit blandt mange. Det giver dig blandt andet mulighed for at opvarme eller nedkøle den. Det kan være en ekstra stimulerende detalje, der gør hele forskellen.

Du skal ikke være nervøs for at bruge en glas dildo. Dildoerne er lavet med høj sikkerhed, og er produceret i splintfri glas, så det ikke kan gå i stykker. Derudover er en glas dildo også en af de mest hygiejniske former for sexlegetøj.

Køb glidecreme i en dildo shop

Du finder alle slags dildoer i vores dildo shop. Men er det noget, du ikke kan undvære, når det kommer til dildoer, er det glidecreme. Glidecreme er dildoens bedste ven, og vil hurtigt også blive din. Den gør nemlig, at det hele glider lettere, og føles mere behageligt.

Når du bruger sexlegetøj af silikone eller silikonelignende materiale, skal du bruge en vandbaseret glidecreme. Bruger du en anal dildo, kan du med fordel bruge en anal glidecreme. Ellers er en almindelige vandbaseret glidecreme også brugbar.

Skal du bruge en glas dildo, kan du bruge en silikonebaseret glidecreme. Den fungerer godt med materialet og tørre ikke ud. En glas dildo er en af de få stykker sexlegetøj, hvor du kan bruge en silikonebaseret glidecreme sammen med.