Det er svært at sætte en pris på nydelse, men hvis vi absolut bliver nødt til det, skal vi så ikke sætte den lavt? Billigt sexlegetøj er det bedste, vi ved her hos Alt er tys tys, og derfor finder du også altid gode priser hos os – som ikke har indflydelse på den høje kvalitet. Vi har altid masser af frækt sexlegetøj på tilbud, hvor du kan finde et skiftende udvalg af spændende legetøj til endnu lavere priser end normalt.

Netop kvaliteten er en hjertesag for os. Vores mere end 50 års erfaring gør, at vi sætter en ære i at finde det bedste sexlegetøj på markedet og sælge det til fair og konkurrencedygtige priser. Det er også derfor, du altid kan prismatche hos os – det er din garanti for markedets bedste pris. Men vi gør alt dette uden at det går ud over kvaliteten, for når det handler om sexlegetøj, selv billigt sexlegetøj, er det vigtigste, at både materialer, holdbarhed og funktioner er i højsædet.

Derfor kan du roligt gå på opdagelse i vores sortiment af billigt sexlegetøj og lade dig inspirere til din næste pirrende, sensuelle leg. Du kan finde billigt sexlegetøj til enhver fantasi, og få opfyldt dine vådeste drømme med det helt rigtige stykke legetøj. Læs mere

billigt sexlegetøj til kvinder, mænd og par

Billigst på PriceRunner

Par Sexlegetøj

Strap-On-Me harness

DKK 289,00
Billigst på PriceRunner
Tilbud
Sommerudsalg
DKK 329,00
Billigst på PriceRunner
-43%
Sommerudsalg
DKK 169,00
Billigst på PriceRunner
-50%
DKK 99,00
Billigst på PriceRunner
-41%
Sommerudsalg
DKK 119,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
Billigst på PriceRunner
-55%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-30%
Sommerudsalg

Sommerudsalg

Sexy wings maske

DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-30%
Sommerudsalg
DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-41%
Sommerudsalg

Sommerudsalg

Metal Penisring

DKK 119,00
Billigst på PriceRunner
-45%
Sommerudsalg
DKK 69,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 149,00

Flere godter med billigt sexlegetøj

Når du skal ud og finde dit næste stykke sexlegetøj, er der så meget at vælge imellem, at mange slet ikke ved, hvor de skal starte. Og her kommer det dig virkelig til gode, at du kan finde så meget billigt sexlegetøj og sexlegetøj på tilbud hos Alt er tys tys, for det giver dig jo mulighed for at investere i lidt mere ad gangen, end du ellers ville. Hvorfor nøjes med en vibrator, når du også kan købe lidt lingeri?

Det er klassisk kvindelogik, at hvad der er sparet, kan bruges på noget andet – og det er en logik, som alle faktisk kan få glæde af! Hvis du ikke helt kan vælge mellem to stykker sexlegetøj, så kan du jo bare købe begge to, hvis prisen er til det. Og jo mere legetøj du har, jo mere kan du skræddersy din sololeg eller frække stund med din partner til lige præcis den følelse, du har lyst til at opleve.

Stort udvalg af billigt sexlegetøj til mænd

Sexlegetøj er for alle – også mænd. Det er der mange mænd, der ikke er klar over, og de er især ikke klar over, hvor meget sexlegetøj der faktisk findes til mænd. Den store verden af frække vibrationer og pirrende fornemmelser er udvidet til sexlegetøj til mænd, som nu blandt andet kan få stimulerende penisringe og masser af onaniprodukter til en mere intens oplevelse og dybere orgasmer under sololeg og sex med en partner.

Du kan få spændende sexlegetøj i alle prisklasser, så hvis du er ude efter noget billigt sexlegetøj, har du masser at vælge imellem. Lige meget om du er ude efter remedier til sololeg, der gør dine orgasmer endnu vildere eller skal give dig en mere naturtro oplevelse, så det næsten føles som den ægte vare, eller om du leder efter frækt legetøj til når du og din partner skal boltre jer i lagnerne, finder du et stort udvalg her.

Dobbelt stimulering med billigt sexlegetøj til kvinder

Fordi der er så meget lækkert sexlegetøj til kvinder at vælge imellem, behøver du ikke gå på kompromis mellem hvilken følelse du har lyst til at opleve – og især ikke med billigt sexlegetøj, hvor du bare kan købe mere end én ting! Du kan udforske dine grænser for, hvor langt ud du kan tage dine orgasmer ved at investere i legetøj til dobbelt stimulering – eller tredobbelt, hvis du også kaster dig ud i en klitorisorgasme.

Alt er tys tys har nemlig masser af anal sexlegetøj, som du kan bruge både alene og med en partner, og hvis du mikser det med en dildo eller G-punktsvibrator, kan du opnå de mest intense og overvældende orgasmer. Hvis du lægger dig godt til rette med lidt anal sexlegetøj bagi og for eksempel bruger en rabbit vibrator, hvor klitoris også stimuleres, går der ikke længe, før du kommer med et brag uden lige.

Billigt sexlegetøj til anal leg

Tænder du på tanken om at blive stimuleret bagi? Så er du ikke alene – anal stimulation bliver mere og mere populært, både på grund af den sensationelle følelse og det lidt forbudte ved det. Vi har anal sexlegetøj til kvinder og mænd, der er tiltænkt brug både sammen og hver for sig. Anal stimulation med sexlegetøj samtidig med oralsex eller i en fræk doggystyle har orgasmegaranti og kræver ikke særlig meget.

En anal plug er for mange et rigtig godt sted at starte, fordi de findes i så mange størrelser og udformninger, så lige meget om du er nybegynder eller erfaren inden for anal leg, er der en anal plug til dig. Det kan være en god idé at kigge på produkter til anal rengøring og måske overveje en anal afslapningsspray, hvis du ikke er så glad for indledningen til anal leg, indtil du er udvidet nok.

Husk anal sexlegetøj til mænd

Det er vigtigt at huske på, at anal sexlegetøj ikke kun er til kvinder – der findes masser af anal sexlegetøj til mænd som de på samme måder som kvinder kan bruge alene og med en partner. Mange mænd tænker ikke så meget over den fantastiske prostataorgasme, som bare ligger og venter på dem bagi. Her er en prostatastimulator ideel, men der findes masser af andet anal legetøj, der gør lige så lækre ting for mændene.

Hvis du er lidt misundelig på kvinder og deres magiske vibratorer, så har vi en god nyhed: du kan også nyde de søde vibrationer med et billigt sexlegetøj! Med en anal vibrator får du den vilde, intense og lækre følelse af vibrationerne bagi, hvormed du så kan være så heldig at nyde en prostataorgasme også. Ellers kan du kigge efter en fleshlight med vibrator designet til anal stimulation, så du mærker vibrationerne direkte på penis.

Billigt sexlegetøj til intens onani

Leder du efter billigt sexlegetøj til din frække sololeg, har vi også et stort udvalg af det på AltErTysTys.dk til både kvinder og mænd. Til mænd er især den nævnte fleshlight populær, fordi det er så tæt på den ægte vare, som man kan komme. Leder du efter lignende stimulationer, kan du se hele udvalget af onaniprodukter til handjobs, som giver dig en direkte vej til fantastiske orgasmer og endnu bedre onani.

Udover de pirrende vibratorer til kvinder er der også både realistiske og abstrakte dildoer for enhver smag, som kan få dig helt op i skyerne. De realistiske dildoers synlige blodårer giver dig en helt særlig stimulation, og hvis du vælger en abstrakt dildo i for eksempel glas, som er både elegant og stilfuld, og som du kan køle eller opvarme til at give nogle helt særlige og pirrende fornemmelser.

Onani forbedrer dit sexliv

Der er virkelig ingen grunde til ikke at onanere mere, for onani er godt for dig på så mange områder. Gør onani til en naturlig del af din hverdag, og mærk hvordan orgasmerne giver dig mere energi og overskud og lader dig komme meget bedre i kontakt med dig selv. Og alt det kan have en direkte indflydelse på din sexlyst og derfor dit og din partners sexliv.

Der sker nemlig nogle helt særlige ting i os fysisk, når vi får orgasme, og det gør blandt andet, at vi har større tendens til sexlyst i parforholdet og mere energi til nærvær og intimitet, der også er vigtigt for et sundt sexliv. Nogle undersøgelser viser også, at selvom orgasmer fra onani er helt fantastisk og sundt for os, så er sex med stor sandsynlighed endnu sundere for os, hvorfor du helt sikkert bør stile efter mere sex!

Få mere energi i hverdagen med gode orgasmer

Lige meget om du får dine orgasmer fra onani eller sex med din partner, er det noget, der er værd at stile efter i hverdagen. Det kan nemlig gøre dig gladere og give dig mere energi, og det er ikke kun godt for dig selv, men for dem omkring dig – især din partner. Vi frigiver endorfiner og dopamin, når vi får orgasme, og begge dele gør en masse dejligt i vores krop.

Din krop slapper nemmere af, så du falder bedre i søvn, og du kan endda mindske smerter som hovedpine – så den går ikke som undskyldning til ikke at have sex! Hvis du er i et parforhold, er alle de ting med til at give mere overskud til hinanden og forbedre sexlivet betydeligt. Hvis du ikke er i et forhold, er det bare med at nyde alle disse gode egenskaber og effekten af den fornyede overskud til dig selv og din omgangskreds.

Billigt sexlegetøj til enhver fetich

Foregår der mere kinky ting hjemme hos dig end den klassiske missionærstilling og en hurtig ”hånder” ude i badet, og leder du derfor efter noget mere specifikt billigt sexlegetøj? Vores fetich-sexlegetøj er i så fald helt sikkert noget for dig. Vi har legetøj og tilbehør til både erfarne og begyndere inden for feticher, og lige meget om du er til det helt kinky eller til en lettere udgave, har vi det i vores sortiment.

Er du til BDSM med bondage, frække dominanslege og kan lide at overgive kontrollen og bare give dig hen til din partner, bør du tjekke vores udvalg af blindfolds, håndjern og andet pirrende fetich-legetøj ud. Skal du have hjælp til at sætte stemningen og virkelig leve dig ind i rollen som fræk domina eller uskyldig skolepige, kan du også finde et stort udvalg af fetich kostumer.

Alt er tys tys tror ikke på tabuer

Fetich har i lang tid været et fyord og et decideret tabu, fordi helt almindelig ”vanilje”-sex på et tidspunkt bare gik hen og blev det socialt acceptable – i hvert fald på overfladen. Bøger, film og dokumentarer om den ”seksuelle undergrund” har i den grad ændret den opfattelse og gjort det langt mere normalt at være til noget lidt mere kinky end det, der ellers tales højt om uden for hjemmets fire vægge.

Hos Alt er tys tys er intet og har intet nogensinde været tabuer, og vi tager imod enhver lyst med åbne arme. Det er derfor, du finder så stort et udvalg af kinky, spændende og udforskende billigt sexlegetøj, som du også kan være heldig at finde yderligere på tilbud. Der er altså ingen grund til ikke at give dig hen til dine lyster og undersøge, hvad du kan bruge af sexlegetøj til at opfylde dine fantasier.

Udforsk og find din fetich

Går du med hemmelige drømme og uopfyldte fantasier om frække sexlege eller om at få udfordret nogle af de grænser, du ikke har gjort noget ved i lang tid? En fetich er for mange en vej ud af den trummerum, som det er så nemt at komme ind i seksuelt, og det er ret nemt at komme i gang. Prøv at tænke over, om du har nogle lyster, som du ikke har fået udlevet før – er der noget, der kilder, når du tænker lidt på noget det?

Det behøver ikke være en decideret fetich, men det er nemt at prøve noget nyt inden for nogle allerede etablerede grænser, hvis du tænker i fetichretningen, og vi har billigt sexlegetøj til feticher, som du roligt kan udforske som begynder. Og du er helt sikkert ikke den eneste, der pludselig skal prøve noget nyt – samfundet ser nemlig en gradvist større tolerance for kinky og anderledes sex, så det er bare med at komme i gang!

Få flere orgasmer med billigt sexlegetøj

Det behøver ikke være dyrt at få fantastiske orgasmer, og du behøver heller ikke være en tryllekunstner med dine fingre og hænder – sexlegetøj er løsningen! Der er ingen grund til at købe et helt arsenal af sexlegetøj for at jagte den perfekte orgasme, for med det helt rigtige produkt kommer orgasmen rullende af sig selv – og til gode penge, for du finder altid billigt sexlegetøj på AltErTysTys.dk.

Vi brænder for at give dig redskaberne til de bedst mulige orgasmer, og derfor føler vi heller ikke, at prisen skal gøre, at du ikke vil kaste dig ud i det – tjek vores tilbud og sider for billigt sexlegetøj og se, om der ikke er noget, som du har lyst til at prøve. Du kan altid læse detaljeret om de forskellige produkters funktioner og anvendelse, så du kan være helt sikker på, at det er det rigtige, inden du køber.

Tilføj lidt spænding til sexlivet med billigt sexlegetøj

Lige meget om sexlivet derhjemme er gået lidt i stå, eller om der bare skal ske noget nyt og anderledes, kan I med sexlegetøj på ny nyde hinanden og opleve fantastiske følelser sammen i sengen. Tjek vores udvalg af billigt sexlegetøj ud for at finde ud af, hvad I kunne være til at prøve sammen. Det kan være, at der er noget bestemt, I altid har haft lyst til at prøve sammen, eller måske bliver I inspireret i en helt ny retning.

Når I har købt noget spændende, billigt sexlegetøj, er det tid til at bruge det! Men det kan være svært at bryde gamle vaner og inkorporere sexlegetøj i jeres sexliv. En god måde at gøre det på er at tale grundigt om det inden, så I er klar og åbne over for de nye lege, og så I bliver mere komfortable med at dele frække fantasier med hinanden. Det er fantasierne, der gør hele forskellen i jeres nye sexliv med sexlegetøj.

Derfor forbedrer sexlegetøj dit parforhold

I kan måske stadig huske den følelse af skøn, seksuel og forførende tilknytning til hinanden, som I havde i starten, men nu føles det ikke helt på samme måde mere – sexlegetøj kan hjælpe jer med at finde tilbage til de følelser igen og opleve lidt mere spænding i sexlivet. Det kan pifte det hele lidt op og give jer noget nyt og spændende at se frem til, når I skal have sex – og så er det ikke dårligt, at orgasmerne også ofte er vildere!

Når vi er glade, har vi typisk mere overskud, og med overskud får vi næsten automatisk også en større sexlyst – derfor er jeres første skridt at gøre nogle ting sammen som par, der styrker jeres forbindelse igen og gøre jer gladere i hverdagen. Sæt mere tid af til hinanden, drop den ugentlige filmaften og tag på cocktailbar, og fokusér generelt på at lave ting, der fører jer tilbage til følelsen af rå tiltrækning.

Gode råd til billigt sexlegetøj

Som en start bør du overveje, hvad du vil have ud af dit nye sexlegetøj. Er det til sololeg, hvor du skal have nogle vilde orgasmer med den populære Magic Wand vibrator, eller skal den bruges til parforholdet, hvor din partner skal bruge et pirrende vibratoræg? Når du ved, hvad du vil kunne med dit legetøj, er det nemmere at finde det – billigt sexlegetøj er nemlig en stor kategori, hvor du frit kan vælge blandt forskellige orgasmer!

Næsten vigtigst af alt skal du huske at investere i en god glidecreme. Hvilken glidecreme kommer an på, hvad den skal bruges til – er den til dit sexlegetøj af silikone, skal du altid vælge en vandbaseret glidecreme, men er den til analsex uden legetøj, er en silikonebaseret glidecreme den bedste. Du kan også købe lidt af hvert, så du altid har til det rette formål.