Når du tænker sexlegetøj, er noget af det første, der falder dig ind, ikke også en dildo? For mange er dildoer i hvert fald det mest kendte stykke sexlegetøj, og derfor har vi på AltErTysTys.dk et stort udvalg i forskellige prisklasser, så der er noget for alle. Derfor kan du nemt finde en billig dildo, der opfylder alle dine fantasier og lyster uden at vælte dit budget – eller du kan købe mere end én, fordi du jo alligevel har sparet lidt penge på den første!

Alt er tys tys har din nydelse i fokus, og det betyder, at du kan finde en billig dildo i utallige variationer både i vores webshop og vores fysiske sexshop i hjertet af Aarhus. En billig dildo er din vej til en bedre orgasme og et fantastisk sexliv, lige meget om du er til små eller store størrelser, realistiske dildoer i alverdens farver og med synlige, stimulerende blodårer, eller måske en sugekop dildo, der giver dig langt mere fleksibilitet og mulighed for at have hænderne fri til at lege med dig selv og forbedre dine orgasmer. Læs mere

billig realistisk dildo

Billigst på PriceRunner
-58%
Billigst på PriceRunner
-58%
Billigst på PriceRunner
-58%
Billigst på PriceRunner
-55%
Billigst på PriceRunner
-55%
Billigst på PriceRunner
-55%
Billigst på PriceRunner
-52%
DKK 119,00
Billigst på PriceRunner
-52%
DKK 119,00
Billigst på PriceRunner
-52%
DKK 119,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Billigst på PriceRunner
-52%
Billigst på PriceRunner
-52%
DKK 129,00

billig glas dildo

billig vibrerende dildo

Tips til at finde en billig dildo til din smag

Du finder et væld af forskellige dildoer på vores webshop, og det kræver sommetider lidt erfaring at finde frem til den helt rigtige. Her kan det være en stor fordel, at du kender din krop godt og ved, hvilken stimulation der får op i den syvende himmel. Er du kvinde, kommer du måske som et brag, så snart din klitoris bliver stimuleret, og som mand skal du måske næsten bare tænke på prostatastimulering, før du kommer?

Hvis du ved, hvad der virker for dig, eller hvis du har en særlig drøm om en ny type klimaks for dig, er der flere ting, du kan være opmærksom på, når du går på jagt efter en billig dildo. Der er nemlig meget at overveje, og med din seksuelle forventningsafstemning in mente får du den bedst mulige oplevelse ud af dit nye køb. Derfor har vi samlet en lille guide, der kan hjælpe dig på vej, så du vælger den helt rigtige.

1)     Hvor skal den stimulere dig?

Det allervigtigste når du skal købe en ny, billig dildo, er forventningen til, hvor den skal stimulere dig – skal den stimulere dit G-punkt, din klitoris eller skal den være beregnet til anal brug? Der er utallige orgasmetyper derude, og den rigtige dildo kan hjælpe dig på vej til din drømmeorgasme. Det hele handler bare om at vælge en dildo, der passer til behovet, og lære at bruge den til at føre dig over målstregen.

Her er det også relevant at overveje, om den skal kunne vibrere eller ej, for det hænger for mange også sammen med, hvor den skal stimulere, og hvordan og hvor du kan få orgasme. En billig dildo med vibrator er utroligt populær, fordi vibrationerne kan få stort set enhver til at nå klimaks, og samtidig er den fantastisk at bruge sammen med andet legetøj eller med en partner, fordi den lige giver det ekstra.

2)     Abstrakt eller realistisk

Dildoer kan deles op i to kategorier: abstrakte og realistiske dildoer. Den ene kategori er ikke mere populær end den anden, og det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker – og måske skal der være en billig dildo af hver type, så du har noget at vælge imellem? Der er forskellige fordele ved de to dildotyper, og måske skal du prøve dig lidt frem, før du finder ud af, om du foretrækker den ene type frem for den anden.

Abstrakte dildoer ligner ikke nødvendigvis en penis, selvom de altid er fallosformede. De kan for eksempel have en glat, metallisk overflade eller en nubret overflade i silikone. Realistiske dildoer er som nævnt så tæt på en rigtig penis, som du kan komme – det mest påfaldende kendetegn er for mange de tydelige blodårer, der stimulerer på samme måder, som riller i kondomer eller et mønster på en abstrakt dildo.

3)     Størrelse

Når du har fundet ud af den perfekte kategori af dildoer, er det på tide at tænke over størrelsen – som for mange betyder rigtig meget. Vi ved alle sammen godt, at det ikke handler om størrelsen, og vi kender alle udtrykket ”det er ikke størrelsen men gørelsen”. Men når det kommer til dildoer, er størrelsen noget af det vigtigste – det er nemlig her, du kan udleve dine drømme om den helt perfekte penis, hvad det end betyder for dig.

Af den grund finder du dildoer i utroligt mange dimensioner fra små og tykke, lange og tynde, kæmpestore og mere almindelige i både længde og omkreds. Det betyder, at lige meget hvad du går og fantaserer om, kan du få den fantasi opfyldt med en dildo. Og når du alligevel kigger på en billig dildo, hvorfor så ikke købe mere end én, så du ikke behøver gå på kompromis med størrelsen?

4)     Tænk over materialet

I forlængelse af de to kategorier for dildoer, realistiske og abstrakte, bør du tænke grundigt over materialet. Nogle kan godt lide følelsen af en dildo i silikone, fordi den føles blød og meget naturtro. Med silikone kommer du så tæt på en rigtig penis, som du kan, og hvis den samtidig er designet realistisk med penishoved og blodårer, er det næsten ikke til at kende forskel på følelsen i dig eller rundt på din krop.

Andre er til den helt anden grøft med dildoer i metallisk look eller glasdildoer. Glatte, slanke metaldildoer er et hit for mange, fordi det giver en mere glidende følelse, der mærkes fantastisk over hele kroppen – især hvis du bruger glidecreme på den samtidig. Dildoer i glas er både elegante og stilfulde, og så føles de helt fantastiske, når du enten køler eller varmer dem, så du kan få en forskellige stimulering hver gang.

1)     Fleksibilitet

Kort sagt handler fleksibilitet om, hvorvidt du ønsker en hård dildo, der ikke kan rykkes og formes efter din krops kurver, eller om du vil have en realistisk dildo, der føles mere som en rigtig penis, når du bruger den. En dildo i glas eller stål har den fordel, at den nemmere kan målrettes dine erogene zoner, mens en blød, fleksibel dildo – eventuelt med sugekop – giver dig mulighed for at bruge den som en almindelig penis.

Den ultimative form for fleksibel dildo er en dobbeltdildo, der ganske enkelt har to ender og er længere end en almindelig dildo. Du kan bruge den én ende ad gangen enten vaginalt eller analt, eller den kan bøjes, så du kan bruge den både analt og vaginalt på samme tid. Der er derfor her virkelig tale om fleksibilitet! Du kan også bruge den med en partner, fordi den netop kan bøjes, så den passer til jer begge to samtidig.

Billig dildo til enhver kvinde

Med det store udvalg på AltErTysTys.dk er du sikret en billig dildo, der er helt perfekt til din krop og dine lystige fantasier om skælvende orgasmer og vildere sex med din partner. Når du køber en billig dildo, har du jo også altid den fantastiske mulighed for at købe mere end én, så du nemt kan stille alle de behov, du har – lige meget om du er til vibrationer, store dildoer eller følelsen af fantastisk stimulation bagi.

Er du ude efter en billig dildo, kan du også kigge i vores tilbudskatalog, hvor du måske kan finde din drømmedildo, der normalt ville være langt over dit budget. Finder du en billig dildo, der ikke er på tilbud, kan du være sikker på, at den er i højeste kvalitet – kvalitet til god pris er en af vores mærkesager, så du finder ikke noget hos os, som vi ikke kan stå inde for, og som ikke lever op til vores høje kvalitetstjek.

Billig dildo med vibrator

Som nævnt er en vibrerende dildo meget populær, og du kan derfor selvfølgelig også sagtens finde en billig dildo med vibrator, så du kan nyde godt at de pirrende vibrationer. Du kan både få realistiske dildoer med vibrator og abstrakte, stilede dildoer, der kan sende dig i ekstase med sine vibrationer. Den er perfekt, hvis du i forvejen har både en almindelig dildo og en vibrator, og mangler noget til nyt, som du ikke har i forvejen.

Fordelen ved en billig dildo med vibrator er, at du får det bedste fra begge verdener. Du kan både bruge den til penetrering, hvor du enten har vibratoren tændt eller bare nyder følelsen af at blive fyldt ud og penetreret af en fantastisk dildo, eller du kan bruge den til anden stimulering med vibratoren. For eksempel kan du pirre dig selv til en fantastisk klitorisorgasme eller bruge den på din partners penis under et blowjob.

Udforsk anal leg med en billig dildo

Drømmer du om en billig dildo til anal stimulation? Så skal du ikke lede længe, for vi har masser af anal dildoer i utallige udgaver. Mange af dildoer til anal leg er i realistisk design, så du virkelig får den ægte og mest naturtro oplevelse. Du kan dog også finde mere abstrakte og kunstneriske anal dildoer, og både de abstrakte og naturtro dildoer findes i forskellige størrelser, så du kan finde en perfekt billig dildo til dig.

Virker en anal dildo som et lidt for stort projekt for dig, kan du også starte ud med noget af vores andet anal sexlegetøj, som findes både lidt mindre og i andre former og typer. Du kan også varme op til din anal dildo med en anal vibrator, der også er perfekt til blot anal stimulering – det kan sagtens give dig de mest intense og dejligste orgasmer, selvom der ikke er penetrering involveret.

Vælg en billig dildo til parforholdet

Er sexlivet derhjemme blevet lidt kedeligt? Eller er I bare generelt rigtig gode til at afprøve nye ting i sengen og udforske jeres horisont sammen? Så er det måske en billig dildo, I skal kigge på. Sexlegetøj til par er en rigtig god idé for mange – nogle fordi det giver et ekstra pift til sexlivet, og andre fordi det er en måde at stille nogle helt basale behov på, som ellers ikke er så nemme at stille uden.

En billig dildo kan for eksempel inkorporeres i jeres sexstillinger, så de bliver lidt mere spændende. Mange kvinder og mænd tænder på at være fyldt ud, og det kan I klare med en dildo. En anal dildo til manden er perfekt sammen med et sexet blowjob, og kvinden kan enten bruge en dildo analt eller vaginalt, samtidig med hun bliver taget det andet sted af sin partner, så hun bliver stimuleret over det hele.

Udvid jeres horisont med en strap on

Skal der ske noget mere end blot en almindelig, billig dildo, kan I kaste jer ud i noget lidt andet – nemlig en strap on. I fastgør blot jeres yndlingsdildo til et strap on harness, indtager rollerne og går i gang. Alternativt kan I købe en strapless strap on, hvor den ene ende går ind i personen, der skal penetrere den anden med den anden ende – på den måde bliver begge parter stimuleret samtidig, så I kan få lækre orgasmer samtidig.

En af de største fordele ved en strap on er, at alle muligheder ligger for jeres fødder, i forhold til hvem der skal gøre hvad. En strap on er nemlig ikke begrænset til heteronormative par, idet alle uden en penis kan bruge en strap on på alle partnere – så lige meget hvem der tænder på at blive penetreret eller penetrere den anden, er det muligt med en strap on.

Billig dildo med masser af tilbehør

En billig dildo er ikke bare en dildo – du kan altid kigge på en masse lækkert tilbehør og gøre hele oplevelsen både bedre og vildere. Du kan for eksempel investere i en god glidecreme, så din dildo føles endnu bedre – du skal huske altid at købe en vandbaseret glidecreme til sexlegetøj i silikone, så husk at tjekke din dildos materiale, inden du køber en glidecreme.

Alt er tys tys har også forskellige cremer, sprays og gels, som du kan bruge med dit sexlegetøj. Hvis du for eksempel har købt en anal dildo, er en anal afslapningsspray helt genial, fordi det gør det lidt nemmere at blive klar til legetøjet – eller til analsex med din partner.

Bliv fyldt ud med en stor billig dildo

Hvis du skal prøve noget andet end den dildo, der i flere år har ligget hjemme i skuffen, bør du kigge på en stor dildo. Alt er tys tys har et stort udvalg af store dildoer, der fylder dig helt ud. Der er flere store størrelser i vores udvalg, så du kan helt sikkert finde en stor billig dildo, der passer til din fantasi om at blive fyldt helt ud. En stor dildo kan bruges både vaginalt og analt, og orgasmerne er fantastiske i begge stimulationer.

De frække tanker om en stor dildo er fælles for mange mænd og kvinder derude. Det kan give nogle langt mere intense orgasmer, når du er fyldt helt ud af en stor dildo, både vaginalt og analt, og samtidig er det visuelt et gudesyn for mange mænd. Hvis du vil opleve noget ud over det sædvanlige med ekstra kraftige orgasmer, er det måske lige noget for dig – bare husk at starte stille og roligt ud, så du udvides lidt efter lidt.

Leg med grænserne for størrelse

Hvis ikke du har prøvet en stor dildo eller penis før, bør du gøre dig selv en tjeneste og eksperimentere lidt med det – det er nemlig et helt næsten uundværligt territorium, du ikke har udforsket endnu. Du kan opnå følelsen af at være fyldt ud både analt og vaginalt, og du kan selvfølgelig bruge dildoer til at lege med størrelserne, men også for eksempel et anal sæt, hvor du kan træne med forskellige størrelser.

Kan det bare ikke blive stort nok? Så skal du måske udforske den frække disciplin fisting. Fisting er for mange det ultimative mål i forhold til at blive fyldt helt ud, og når det lykkes, er det for mange en af de mest intense oplevelser, de kan opleve seksuelt. Vi har flere typer sexlegetøj og blandet tilbehør til fisting, hvis du eller din partner ikke vil bruge hånden, så du er garanteret en kraftig orgasme lige meget hvad.

Find en billig dildo til samlingen på Altertystys.dk

Er du blevet fristet til at købe en billig dildo? Så er du heldig, at vi har stå stort et udvalg på vores webshop og et lige så stort udvalg i butikken i Aarhus, hvis du foretrækker at stå med produkterne i hænderne og finde frem til en helt perfekt billig dildo til dine behov. Hvis du har spørgsmål til vores dildoudvalg, kan vi altid svare på dine spørgsmål enten i butikken, eller hvis du sender en mail eller ringer til os.

Du får også altid lynhurtig levering, så du ikke skal vente alt for længe med at få fingrene i dit nye sexlegetøj – du brænder sikkert efter at prøve den fantastiske dildo, du har købt. Du kan også roligt bestille din dildo til både afhentning eller levering derhjemme, for vi sender altid i diskret indpakning, så du ikke får røde kinder, hvis du ikke er helt komfortabel med, at postmanden ved, hvad du skal, når du får åbnet pakken.