Forestil dig en pirrende og sensuel følelse af at være fastholdt, fuldstændig overladt til din partners lyst og uden andet i tankerne om den fantastiske nydelse, du oplever lige nu, fordi verden udenom dig ikke længere eksisterer. BDSM kan give dig alt det. Det er et næsten endeløst spektrum af erotiske lege med eller uden dominans, underkastelse eller smerte, hvor du kan udvælge lige præcis de BDSM-elementer, der giver dig mest nydelse. Hos Alt er tys tys har vi et stort udvalg af fetish-udstyr, hvor du kan finde alt til BDSM, som du overhovedet kunne forestille dig. Har du en fræk fantasi, du drømmer om at udleve? Så kan vi hjælpe dig godt på vej med det rigtige legetøj og med gode råd til, hvordan du navigerer rundt i den store disciplin. Eller er du allerede velkendt i BDSM-universet og er på udkig efter nyt legetøj eller inspiration til din næste BDSM-seance? Alt er tys tys har også masser af udstyr til den erfarne BDSM-udøver, så du kan supplere dit nuværende arsenal af BDSM-legetøj. Læs mere

bdsm legetøj

lad sanserne få frit spil

Billigst på PriceRunner
-25%
JANUARUDSALG

Blindfold og masker

Cat maske i blonde

DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-30%
JANUARUDSALG
DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-30%
JANUARUDSALG
DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-30%
JANUARUDSALG
DKK 49,00
Billigst på PriceRunner
-30%
JANUARUDSALG
DKK 69,00

pisken er et must

BDSM – det frækkeste akronym

Der har nok aldrig fandtes et akronym, der indeholder lige så meget fræk sex og skælvende nydelse som BDSM. Som nævnt er BDSM mange ting, og du kan skræddersy det lige til det behov, du har. Det er nemlig de færreste, der faktisk tænder på hele paraplyen af BDSM. Hvis du kun er til en blid del af det, dyrker du lige så meget og rigtig BDSM som en person, der tænder på den mest hardcore og kinky del af det. Men hvad er det egentlig, BDSM handler om? Dominans? Smerte? Bondage? Faktisk indebærer BDSM alt det og mere til, og det er derfor, det er så bred en disciplin. Akronymet står for Bondage og Disciplin, Dominans og Submission, og Sadisme og Masochisme. De tre kategorier af BDSM er ikke nødvendigvis faste – du må både lade dem overlappe, blande dem som du ønsker eller holde dig strengt inden for en af dem.

Bondage og disciplin

Bondage er nok det, de fleste associerer med BDSM, og det er for mange et uundværligt aspekt, lige gyldigt hvilken del af akronymet man ellers er til. Det betyder, at man bliver bundet, fastholdt eller fikseret af sin partner med for eksempel håndjern eller manchetter, eller blot et silketørklæde eller -slips, hvis man lige har det i skabet. Disciplin handler om at give eller modtage ordrer, eller det komme til udtryk som en form for opdragende rolle. Der er mange niveauer af disciplin, der varierer mellem alt fra et decideret slavelignende forhold til lettere rollespil og opdragelse. Der er altså stadig niveauet af underkastelse, og magtforholdet er ikke til at komme udenom, men disciplin er for mange en lidt blødere del af akronymet.

Dominans og submission

Dominans og submission er for mange det, som BDSM på et overordnet plan handler om – at dominere og lade sig blive domineret. Den dominante dominerer både fysisk og psykisk og opnår på den måde selv at blive tilfredsstillet og opfyldt sine lyster i legen. Den psykiske dominans kan komme til udtryk på forskellige måder, for eksempel i en tydelig visning af selvsikkerhed og dominerende tale. Submission handler om at behage den dominante og underkaste sig hans eller hendes vilje – og mere specifikt at have lysten til det. Den submissive ses ofte som magtløs, men det er en misforstået opfattelse, da der sættes klare regler for, hvad der skal ske, inden legen går i gang. Den submissive har derfor altid mulighed for at sige fra undervejs, selvom han eller hun ellers er underlagt den dominantes vilje.

Sadisme og masochisme

Sadisme og masochisme handler om at give og modtage smerte, men det handler også lige så meget om magtforholdet som i de andre kategorier. Sadisten tænder på at påføre andre smerte, men som et vidt begreb – det gælder også for ydmygelse eller at fornægte masochisten noget, for eksempel en højere smerte, chancen for udløsning eller lignende. Masochisten overgiver kontrollen til sadisten og får nydelse gennem smerten. Det er ikke altid, at det er smerten i sig selv, masochisten tænder på, men mere nydelsen i at være underlagt en andens magt og tage imod den smerte, sadisten nyder at påføre ham eller hende. Masochisten kan desuden opnå subspace, der er en euforisk og nogle gange ud-af-kroppen-tilstand skabt af de stoffer i hjernen, der frigives ved smerte.

Frækt sexlegetøj til BDSM

Der er som sådan ingen grænser for, hvilket legetøj du og din partner kan bruge til BDSM – alt gælder og alt virker! Eftersom BDSM er så bredt og kan dyrkes på utallige varierende niveauer, er udvalget af stimulerende og frækt sexlegetøj lige så bredt og varierende. Det betyder, at I har masser af muligheder for at skræddersy rekvisitter, tilbehør og sexlegetøj til lige præcis det niveau af BDSM, I har lyst til. Er du ikke helt sikker på, hvor du skal starte med sexlegetøjet til BDSM, kan du se vores udvalg af SM-sæt. Her får du både begyndersæt og større sæt med mere kinky BDSM-legetøj med gag balls og piske. Det er helt perfekt for alle nybegyndere eller mere erfarne inden for feticher, men som har brug for lidt inspiration eller skal prøve noget nyt, og ikke helt hvad eller hvor meget.

BDSM sexlegetøj til den erfarne

Hvis du allerede er erfaren inden for BDSM-verdenen, har du højst sandsynligt en bedre idé om, hvad du er ude efter – du har sikkert fundet din niche og ved lige, hvilket fetichlegetøj, du skal kigge efter, og hvad der virker for dig. Alt er tys tys har masser af sexlegetøj til erfarne udøvere af BDSM, så du kan helt sikkert finde noget i vores sortiment, der passer til dine lyster, og hvad du mangler til din samling af nydelsesredskaber. Vores fetichtilbehør er perfekt til den erfarne, og et frækt fetichkostume er også næsten uundværligt i et frækt BDSM-forhold. Du finder kostumer til kvinder, der både passer til, at de er den magttagende og den modtagende. Et fetichkostume er perfekt til at sætte stemningen og lade jer komme ind i de roller, I har bestemt på forhånd – og så er det en genial måde at komme til at føle sig sexet og klar til en fræk leg.

Eksperimentér med BDSM i soveværelset

Skal der ske noget nyt derhjemme, og er I klar til at kaste jer ud i en fræk magtleg med masser af nydelse og frække fornemmelser? Så lyder det til, at I er klar til at eksperimentere med noget BDSM. Det er rigtig vigtigt at eksperimentere, fordi det kan være svært at vide, hvad I er til, inden I har prøvet lidt forskelligt af. Den bedste måde at eksperimentere på er med legetøj – og det har vi masser af på AltErTysTys.dk. Hvis I vil eksperimentere med at pirre hinanden, måske med den ene af jer spændt fast til sengen, er en vibrator helt perfekt. Vibrationerne føles fantastiske for både mænd og kvinder, og der er utallige måder, den kan bruges på til at sende hinanden ud i de vildeste orgasmer. Anal sexlegetøj er også ideelt, fordi følelsen af at være fyldt ud bagi kan gøre alle andre følelser rundt i kroppen endnu mere intense.

Sådan kommer du i gang med BDSM

Hvis det er første gang, du kaster dig ud i noget som helst med bondage, dominans og andet inden for BDSM, er det vigtigt at gøre det på den rigtige måde. Hvis det går for hurtigt, kan det blive utrygt for dig eller din partner, og hvis I ikke helt har styr på, hvad det egentlig handler om, har det måske slet ikke den ønskede effekt. Det behøver ikke være indviklet at komme i gang med BDSM, men det kræver lidt arbejde på forhånd. Eftersom BDSM har så bredt et spektrum, er der mange misforståelser og forkerte antagelser af, hvad det handler om – blandt andet at det kun handler om smerte, af den dominerede ikke har nogen som helst magt, og endda at det decideret minder om overfald og misbrug i forskellige grader. Og det kunne ikke være mere forkert! Så følg vores guide herunder og bliv helt klart på, sammen med din partner, hvad I fantaserer om.

1)     Tal med din partner og research

Første skridt er at kommunikere. Det kan være, at du skal introducere emnet for din partner for første gang, og her er det vigtigt med en god, ligeværdig samtale, hvor I kan udveksle fantasier og forklare jeres vådeste drømme i et trygt rum. Det lyder måske banalt, men det er essentielt, at I er på samme side, så der ikke opstår misforståelser eller det bliver en dårlig oplevelse for en af jer eller jer begge, når I kaster jer ud i det. Derfor er det også vigtigt at researche emnet grundigt, inden I går i gang. Hvilke roller er der? Hvilket legetøj kan man bruge? Hvad vil det sige at følge én tendens inden for BDSM i stedet for en anden, og hvordan kan I sammensætte lige præcis den leg, der passer til jer? Og så skal I selvfølgelig uddele rollerne! Det kræver både kommunikation og research, og måske endda også lidt eksperimentering med grænser.

2)     Find det rigtige sexlegetøj

Når I har talt roller og typer af BDSM, som I kunne tænke jer at udforske, er det blevet tid til at kigge på legetøj! Det kan være en rigtig god idé at shoppe sammen, så I kan tale om de forskellige typer legetøj og være sikre på, at I er enige om, hvad der skal ske. Måske drømmer en af jer om frække, store dildoer til at blive fyldt helt ud med, mens den anden drømmer om at forkæle sin partner med en lille, fjernbetjent vibrator. Et godt sted at starte er vores sæt til blid bondage, hvor I får lidt af det hele. Det er et rigtig godt sted at starte for mange par, der måske ikke helt ved, hvad de skal bruge i starten. Det er heller ikke nødvendigt at investere i et komplet udvalg af BDSM-legetøj, for chancen for, at I er til alt, er ikke særlig stor. Så er det bedre at udvide jeres udvalg af sexlegetøj i takt med, at I finder ud af, hvad der fungerer for jer.

1)     Bliv enige om grænser

Det vigtigste inden for BDSM er at blive enige om, hvor grænserne går, og hvad der er acceptabelt under en seance. BDSM har et officielt mantra: SSC, som betyder Safe, Sane og Consensual, og hvis ikke det overholdes, udføres BDSM ikke korrekt. Det er altså vigtigt ikke bare at gå i gang og ”tage den hen ad vejen” – I skal sætte grænse og evt. lave et stopord, så det føles trygt og hele vejen igennem kun indebærer det, I har aftalt. Hvis det er svært for jer at finde ud af, hvor jeres grænser går, kan I tale om, hvad I har af forventninger til legen. I har sikkert begge noget, I gerne vil prøve at gøre eller føle, og ved at sætte ord på det kan I finde frem til, hvordan jeres leg skal se ud. Når først det er på plads, er det meget nemmere at blive enige om nogle ”do’s and don’ts”, så jeres leg både bliver safe, sane og consensual!

2)     Start i det små og husk aftercare

Når I er klar til at udforske jeres fantasier, er det bare at gå i gang – men stille og roligt. Tanken om fræk dominans og pirrende smerte med masser af nydelse kan virke frækkere og nemmere at gå til i teorien, end det er i virkeligheden, og samtidig kan jeres grænser være svære at se og overholde, hvis I begynder alt for ekstremt. Tag jer tid til at udforske legen, grænserne og den fantastiske følelse. Aftercare er et begreb, der er specifikt for BDSM-genren og indebærer den tid, I tager til hinanden efter en seance. Der er mange følelser i spil, og hele magtudøvelsen, hvad enten den er fysisk eller psykisk, kan være hård for mange, når rusen og orgasmen forsvinder bagefter. Tag jer tid til at kysse, putte og sige søde ord til hinanden – især dominanten eller magttageren til modtageren, som har brug for masser af nærvær bagefter.

Leg med bondage i BDSM

Bondage i let eller høj grad er en nem vej ind i BDSM-universet, hvor I kan udforske det magtforhold, som I indleder med hinanden. Er I ikke helt til den vildere del af BDSM, er det også en fantastisk måde at få lidt spænding ind i jeres sexliv, uden at gå i en for kinky retning for jer. At binde, fiksere eller fastholde sin partner kan være utroligt ophidsende, og der er masser af måder at gøre det på. Den mest ligetil måde er at binde din partner fast til sengen eller en stol på hænder og fødder, så du har fuld adgang til hele kroppen, som du vil have det. Det kan også være en mere avanceret udgave med reb, der bindes på smukke og kunstneriske måder, og giver dig en helt anden fornemmelse af seksualitet, seksuelt samvær og nydelse. Men lige meget hvad du er til inden for bondage, er det en direkte vej til nydelse.

BDSM er sundt for dig

En hollandsk undersøgelse viser, at udøvere af BDSM oplever en positiv psykisk effekt, der gør dem psykologisk sundere end andre. Og det er ikke overraskende. De fleste af os kan sikkert nikke genkendende til den afslappende og lettede følelse, vi får af at overlade kontrollen til en anden – ikke bare specifikt i sengen, men måske også når det blot er at lade ens partner klare husarbejdet eller bestemme den næste datenight. BDSM-udøverne følte sig blandt andet mere udadvendte, klar på at prøve nye ting, ikke nær så bange for at opleve afvisninger, og mere sikre på deres forhold. Du kan derfor med god samvittighed kaste dig ud i et BDSM, velvidende at du gør noget godt for dig selv. Et sundt sexliv i sig selv har en positiv effekt på dit parforhold og giver mere overskud i hverdagen, så hvorfor ikke kombinere det med den positive effekt af BDSM?

Lad AltErTysTys.dk hjælpe med BDSM

Du kan altid finde masser af gode tips under de forskellige kategorier for sexlegetøj eller under de specifikke produkter, så du slet ikke er i tvivl om, hvad BDSM handler om, eller hvad produkterne skal bruges til og hvordan. Vores mål er at hjælpe dig til et bedre, mere stimulerende og eksperimenterende sexliv, hvor du får udlevet dit fulde potentiale for lyst og orgasmer, og derfor vil vi rigtig gerne hjælpe dig på vej. Alt er tys tys tror ikke på tabuer. Punktum. Du skal derfor føle dig helt tryg ved at komme ind i sexshoppen i Aarhus eller kontakte vores kundeservice på mail eller telefon, hvis du har det mindste spørgsmål til BDSM. Vi vil så gerne hjælpe dig i gang med BDSM på en god måde, så du får alt det ud af det, som vi ved, du kan – hvis du blot får en god start og de rette redskaber til dit nye seksuelle eventyr.