Er du nysgerrig på hvad BDSM er og ikke mindst hvilket BDSM legetøj, der kan give dig størst nydelse, så er du kommet til det helt rigtige sted. På Altertystys.dk har vi et stort udvalg, af alt hvad der hører under den brede BDSM kategori.

BDSM kan kort sagt være lige præcis det, du ønsker, det skal være. Det kan være blidt, eller det kan være kinky og hårdtslående. Det er den perfekte verden at dykke ned i, hvis du og din partner søger ny inspiration til soveværelset. Der er nemlig en masse BDSM legetøj at vælge i mellem, og som I sammen kan udforske. I kommer altså ikke til at kede jer lige foreløbig.

Hos Altertystys.dk kan du få lige det, du søger. Vi har udstår til blid bondage, fetish tøj samt alt det fetich tilbehør, du kan få brug for. Du kan derfor få alt, hvad du behøver samlet et sted. Det gør det nemt og overskueligt for dig at udleve din BDSM fantasi, præcis som du ønsker det.

Lad dig inspirere af udvalget eller søg efter specifikke vare. Du kan med garanti finde noget, der tilfredsstiller dine lyster i det frække univers på Altertystys.dk. Du er også altid velkommen i vores fysiske butik, hvor du kan komme helt tæt på det pirrende BDSM legetøj. Læs mere

SM SÆT

GAG BALLS

Billigst på PriceRunner
-24%
JANUARUDSALG
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-30%
JANUARUDSALG

sexlegetøj Til par

Sort Gag Ball

DKK 69,00

BONDAGE MANCHETTER

BDSM legetøj hos Altertystys.dk

BDSM legetøj hos Altertystys.dk kan være mange ting. BDSM kan både være en leg med bondage samt en leg med fokus på dominans, magt og afstraffelse. Alt efter hvilken slags leg du er interesseret i, skal du have forskelligt BDSM legetøj. Vi har selvfølgelig sørget for et sortiment, der kan dække ethvert behov.

Vi har for eksempel et udvalg af blindfolds og masker, som ofte er en favorit for par, der for første gang skal prøve kræfter med bondage- og dominansleg. Herfra er det et utal af muligheder for at skrue op for intensiteten. I kan blandt andet lege med reb eller håndjern samt piske og paddles.

Køb dit BDSM legetøj her

Vi har gjort det nemt og bekvemt for dig at finde det helt rigtige BDSM legetøj samt at købe det, når du har brug for det. Ved at shoppe dit BDSM legetøj online på Altertystys.dk kan du finde de perfekte produkter i din egen tid, og når det passer dig. Du kan læne dig tilbage i sofaen og shoppe komfortabelt.

Du kan enten bruge vores smarte søgefunktion, hvis det er noget helt specifikt, du leder efter. Eller du kan finde inspiration under vores forskellige BDSM kategorier. Her kan du finde mange forskellige produkter, der både kan bruges af mænd og kvinder. Du finder naturligvis også et stort udvalg af BDSM sexlegetøj.

Hvad er BDSM?

BDSM er en bred kategori af lyster og feticher, og kan udleves på et utal af måder. Derfor er det også blevet en generelt brugt term om forskellige feticher, der så at sige går ud over det, man normalt forbinder med erotisk lyst og nydelse. Der er dog intet unormalt eller forkert i BDSM og de forskellige dominans- og bondagelege, der hører under.

Nogle tænder for eksempel på at give smerte, mens andre tænder på at mærke smerte. Det kan også være, at du har en seksuel præference for at blive bundet. Eller det kan være noget helt tredje. Disse lyster kan betegnes som BDSM. Det omhandler nemlig ofte ting, der normalt ikke forbindes med seksuel nydelse. Som du nok kan forstille dig, er der mange forskellige fantasier, der kan falde ind under denne kategori.

BDSM legetøj for nybegyndere

Er du ny, når det kommer til BDSM, skal du ikke være bekymret. Der findes en masse BDSM legetøj, der er lavet specifikt til nybegynderen. Det vil sige, at det er BDSM legetøj, der er nemt at bruge, og som ikke giver intens smerte. Husk på, at det at føle eller give smerte, ikke nødvendigvis er en del af BDSM. Det kan være det, men kun hvis det er det, du og din partner vælger.

BDSM legetøj kan i lige så høj grad handle om at fiksere den ene partner. Det kan gøres med silkebånd, læder manchetter, reb eller andet. BDSM handler også ofte om et rollespil. Her kan I også finde kostumer eller outfits, der fuldender jeres rollespilsfantasi.

BDSM legetøj for de erfarne

Det gode ved BDSM legetøj er, at du aldrig kommer til at kede dig. Der findes nemlig en verden af udstyr, sexlegetøj og andet tilbehør, der kan udvikle legen og sørge for, at den bliver ved med at være pirrende og interessant. Du kan bare kigge vores sortiment igennem, og se hvad vi mener. Jo mere I udforsker den stimulerende verden af BDSM legetøj, jo mere kan jeres grænser flytte sig.

Det åbner op for nye oplevelser, som I kan skabe med det rette udstyr. I kan få intensiteten til at stige ved at bruge mere hårdtslående BDSM legetøj, udforske nye former for nydelse og eksperimentere med hinanden. Vi hjælper jer blot på vej ved at udbyde et stort udvalg af sexlegetøj og andet udstyr til BDSM legen.

Husk sikkerhed og tillid

Bag en hver leg med bondage og dominans gemmer der sig stor tillid og et højt fokus på sikkerhed. BDSM handler ikke om at overskride grænser, men om at rykke dem stille og roligt i sit eget tempo. Derfor er det også vigtigt, at du har tillid til den partner, du bruger BDSM legetøj med. Uden tillid kan legen hurtigt udvikle sig på en måde, du ikke har lyst til.

Det er naturligvis også vigtigt at huske på sikkerheden. Når man eksperimenterer med bondage og fiksering, er det vigtigt, at det også er til at komme ud af igen. Derudover aftaler mange også et stopord. Det kan være særlig brugbar, hvis I leger med smerte. Når stopordet siges, stopper legen med det samme.

Leg med bondage og dominans

En stor del af BDSM handler om at eksperimentere med bondage og herunder også dominans. Meget BDSM legetøj er lavet til at fiksere den ene partner. Det er en populær form for BDSM, og kan igen gøres blidt såvel som mere intenst. Du kan for eksempel selv vælge, hvor fikseret du ønsker at være, og hvor meget bevægelsesfrihed der skal være.

Når man leger med bondage, er der samtidig også et element af dominans med i legen. Den partner der er fikseret, har ikke nogen kontrol over situationen, og er totalt i den andens magt. Det kan for nogen være utrolig pirrende. Mange nyder også en form for ydmygelse, der kan være både verbal og fysisk.

Blindfolds og masker

Er du interesseret i at eksperimentere med BDSM, kan du altid begynde med et blindfold. Det er en nem måde at afgive noget kontrol, uden at du er total magtesløs. Med et blindfold bliver du berøvet nogle af dine sanser. Du kan ikke længere se, og det kan give en pirrende spænding, i forhold til hvornår og hvor den næste berøring kommer fra.

Er du mere modig, kan du også få forskellige masker. De kan både dække dele af eller hele ansigtet alt efter, hvor sanseberøvet du ønsker at være. Hos Altertystys.dk kan du naturligvis også finde en række fetich masker, der kan gøre legen ekstra pirrende, eller som kan passe perfekt ind i det rollespil, I udlever.

Piske og paddles

Skal der lidt ekstra smæk på, har vi naturligvis også det helt rigtige BDSM legetøj. Der findes mange forskellige piske og paddles, og det behøver ikke altid at være smertefuldt at bruge en. Små slag eller pirrende strejf kan gøre mindst lige så meget som hårdtslående stød.

Derfor er piske også det perfekte udstyr, hvis du er nysgerrig, når det kommer til pirrende smerte. Du og din partner kan nemlig selv bestemme, hvor hårdt det skal være. Og I har rig mulighed for at enten at skrue op eller ned for intensiteten. Om du vælger en flogger eller en fast paddle, er selvfølge op til dig. Du finder begge slags BDSM legetøj hos Altertystys.dk.

BDSM legetøj

BDSM legetøj kan være mange ting. Du kan både finde BDSM legetøj, der kan bruges anal såvel som sexlegetøj til BDSM, der har vibrationer. Der er også en bred kategori af dildoer i alle mulige størrelser, former og farver. Kort sagt, burde der altså være noget for enhver smag. Du kan helt sikkert finde inspiration i vores udvalg.

Hos Altertystys.dk kan du finde BDSM legetøj til nybegynderen såvel som den erfarne. Der er altså ingen grund til at springe den pirrende kategori over. Der findes en masse sjov og stimulerende sexlegetøj og udstyr, som du og din partner ikke vil gå glip af. BDSM legetøj kan bruges både til forspil og samleje.

Bondage udstyr

Hvis du er vild med udstyr og diverse tilbehør, så er BDSM legetøj lige noget for dig. Det er en verden af frækt udstyr, der kan gøre din fantasi endnu mere pirrende. For at du kan få den oplevelse, du ønsker, kan du også vælge det bondage udstyr, du ønsker. Uanset om det skal være blidt og romantisk eller kinky og hardcore.

Når du handler hos Altertystys.dk, kan du let se hele vores udvalg af BDSM legetøj, samt det udstyr vi har til bondage. Det kan både være reb, håndjern og manchetter. Men også blindfolds, masker eller ball-gags. Vi har naturligvis også et bredt udvalg af fetich tøj, så du kan finde det helt rigtige outfit til aftens stimulerende begivenheder.

Et frækt outfit kan gøre hele forskellen

Det rette outfit kan gøre hele forskellen. Derfor kan du også købe frækt fetich tøj sammen med dit BDSM legetøj. Uanset om du er til pirrende lingeri, stramme læder catsuits eller frække kostumer. Lingeri eller kostumer kan også være helt perfekt, hvis jeres BDSM legetøj skal bruges i en større erotisk fantasi. Med det rigtige kostume kommer fantasien virkelig til live.

Lige meget om du er til lak og læder, eller om det skal være blødt og plysset, har vi det hos Altertystys.dk. Vi har også et stort udvalg af linger, kostumer og catsuits i vores fysiske butik. Den er beliggende i Aarhus, og her kan du også få personlig vejledning i forhold til størrelse og andet.

Husk at aftale et stopord

Legen med BDSM kræver tillid mellem partnerne. Noget BDSM legetøj er lavet til at kunne give smerte, og det kan derfor være vigtigt at aftale et stopord. Et stopord skal være et ord, der ikke kan misforstås. Det vil sige, at det er et tilfældigt udvalgt ord, der når det siges stopper legen med det samme. Hvis i blot bruger ordet stop, kan det forstås som en del af legen.

Når I aftaler et stopord ved I begge spillereglerne. Jo mere intens jeres leg og BDSM legetøj bliver, jo vigtigere er det at have fokus på tillid og sikkerhed. Det kan derfor også være en god ide at tale om, hvor grænsen går. Det handler nemlig ikke om at overskride nogen grænser.

Eksperimenter med BDSM legetøj

BDSM legetøj er perfekt til eksperimenter. Det byder nemlig på en verden af nydelse, og I kan blive ved med at udforske nye former igen og igen. Derfor kan I også afprøve forskellige ting, I er nysgerrige på. Det er helt okay, hvis noget ikke helt fungerer eller lever op til forventningerne.

Det skal dog ikke stoppe jer for at prøve nye ting og blive ved med at eksperimentere. Det kan også være med til at bevare gnisten i forholdet, og sørge for at I bliver ved med at være nysgerrige på hinanden. BDSM legetøj er altså ikke en dum ting at udforske sammen med din partner.

Få dit BDSM legetøj hurtigt og diskret

Når du handler dit BDSM legetøj hos Altertystys.dk, kan du være sikker på hurtig og ikke mindst diskret levering. Det vil sige, at vores navn ikke står på pakken. Der er derfor heller ingen, der kan gætte sig til, hvad du har bestilt.

Vi går op i, at du trygt og sikkert kan bestille det BDSM legetøj, du ønsker uden bekymringer. Derudover gør vi selvfølgelig vores bedste for, at du så hurtigt som muligt kan have dine vare i hænderne. Har du spørgsmål til levering eller returnering, kan du kontakte vores kundeservice.