Julen nærmer sig med hastige skridt. Den kolde og mørke december bliver lyst op af julelys, og hjerternes fest bliver fejret over hele landet. I kan dog få en endnu mere glædelig jul med vores frække adventskalender.

Med adventskalenderen er det ikke stearinlysene, der får temperaturen til at stige. Men de fire pakker med i alt 14 af vores bedst sælgende produkter. Hver søndag i advent kan I åbne endnu en pakke og have nok sjov og nydelse til resten af ugen.

Vi har brugt lang tid på at udvælge det perfekte indhold til vores adventskalender, så der er noget for enhver smag og enhver lyst. Pakkernes indhold er både det, vi efter egen erfaring har haft stor succes med, og det som er mest populært blandt vores kunder.

Med over 50 års erfaring inden branchen kan vi give jer en adventskalender, der har de bedste produkter til både ham og hende samt par og singler.

adventskalender 2020
indhold af adventkalender

romantiske & intime stunder

Forkæl den du har kært

Julen er som bekendt hjerternes fest. Derfor er det også den perfekte anledning til at gøre noget ekstra for hinanden. En adventskalender er den perfekte måde, hvorpå du kan forkæle den, du har allermest kær. Særligt december kan hurtigt forsvinde i juleplanlægning og -indkøb.

Brug derfor de mange lækre produkter fra vores adventskalender som et afbræk fra hverdagens stress og jag og nyd i stedet hinanden. Hos Altertystys.dk er vi glade for at kunne give jer lidt ekstra forkælelse i den kolde tid.

Den kolde måned bliver dog hurtigt forvandlet til årets hotteste, når I åbner de fire pakker i dette års adventskalender. Det er noget for enhver smag, og vi håber og tror på, at I bliver for glade for de frække pakker.

Glæd dig til 14 frække overraskelser til romantiske stunder

Tilbud
DKK 2.000,00 DKK 699,00

Årets frækkeste adventskalender til jer

Ofte stillede spørgsmål om adventskalenderen

Er adventskalenderen kun for par?

Det korte svar er nej. Hvis du er single mand eller kvinde, kan du helt sikkert også få stor glæde af adventskalenderen. Kalenderen er dog lavet med tanke på at give par større nydelse. Men der er også sexlegetøj, du kan få glæde af ved sololeg.

Mangler du inspiration til en fræk gave til dig selv, er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi guider dig så godt som muligt til at finde det perfekte produkt til dig og dine behov.

Vi er ikke så erfarne indenfor sexlegetøj, er kalenderen noget for os?

Ja, helt bestemt. Produkterne i adventskalenderen er udvalgt, så der både er noget for nybegynderen såvel som den mere erfarne. Derudover får du også et lille inspirationskort med. Her er der tips og tricks til, hvordan I får mest mulig nydelse med pakkens indhold.

Har I spørgsmål om adventskalenderen, kan I altid kontakte os.

Medfølger alt i adventskalenderen? Eller skal vi selv tilkøbe noget?

Når I køber adventskalenderen, skal I ikke tænke på noget som helst. Vi har sørget for det hele. Det betyder, at I får batterier med til de produkter, der bruger disse. I får naturligvis også glidecreme med, som kan bruges sammen med sexlegetøjet.

Husk, at I altid kan kontakte os, hvis I har spørgsmål. Vi sidder klar til at hjælpe jer alle ugen dage.

14 frække overraskelser

 Inspiration til endnu mere nydelse

En fræk adventskalender kan I sig selv give inspiration til meget mere nydelse. Men vi hjælper jer selvfølgelig også. Derfor får i et nyt inspirationskort med i hver af de fire pakker. Her kan I læse mere om, hvordan de forskellige produkter kan bruges. Og vi giver jer tips og tricks til, hvordan I får mest mulig nydelse sammen.

Vi har sammensat de forskellige produkter således, at både erfarne samt nybegyndere kan få noget ud af kalenderen. De 4 pakker vil helt klart byde på store smil samt romantiske og intime stunder, der vil bringe jer tættere på hinanden.

I kan se frem til fem forskellige vibrerende stykker sexlegetøj, seks forskellige bondage udstyr til frække parlege og tre forskellige slags erotisk tilbehør. Læs mere

Adventskalender 2019

Den frækkeste adventskalender

Er du på jagt efter årets frækkeste adventskalender? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Hos Altertystys.dk har vi arbejdet hårdt på at sammensætte den perfekte og ikke mindst frækkeste adventskalender til dig.

Vi fandt så meget godt, som vi bare synes du måtte eje, at vi ikke bare giver dig fire produkter. Du får i stedet hele 14 forskellige produkter, som du og din partner kan nyde sammen. Du finder de 14 produkter fordelt i fire pakker. Så har I nok legetøj til både adventssøndag samt resten af ugen. Så bliver ventetiden til næste søndag helt klart nemmere.

En adventskalender til par

Vores adventskalender er lavet med tanke på, at par skulle kunne nyde de forskellige produkter sammen. Derfor finder du produkter, der kan øge nydelsen for både ham og hende. Samt sexlegetøj I kan bruge sammen.

I kan bruge indholdet af hver pakke alene, men jo længere I kommer ind i december, jo flere frække produkter har I også at lege med. I vil med garanti finde stor inspiration i det sexlegetøj, udstyr og tilbehør, som kalenderen gemmer på. Vi har sørget for, at der er noget for enhver smag, så alle kan få en glædelig jul.

Eksperimenter og nyd hinanden

Den frække adventskalender og indholdet er perfekt til jer, der ønsker lidt ekstra inspiration til at eksperimentere mere og nyde hinanden oftere. Kalenderen sørger for, at adventssøndag hurtigt bliver jeres favorit dag på ugen. Her får I nemlig lov til at åbne endnu en af de fire pakker og se hvilke lækkerier, der gemmer sig i denne uge.

I kan med fordel afsætte resten af søndagen til at ligge mellem de lagnerne. December er alligevel kold og mørk, så hvorfor ikke gøre den megen tid man bruger inde lidt sjovere. En fræk adventskalender kan være lige det I mangler for at sætte ekstra gang i de pirrende eksperimenter i soveværelset.

Adventskalenderen hvis du er single

Er du single så fortvivl ikke. Adventskalenderen indeholder naturligvis også en masse sjov til dig. Der er flere af de produkter, du får med i pakkerne, som sagtens kan bruges til fræk sololeg. Vi kan dog ikke lov, at alle produkter er lige anvendelig, som hvis du er et par.

En adventskalender fra Altertystys kan dog stadig være en perfekt tilføjelse til din december. Det vil helt sikkert give dig en god grund til at blive ekstra længe i sengen om søndagen. Og hvem ønsker ikke en god undskyldning for dette.

Forkæl dig selv med en ekstra lummer december

Du kan selvfølgelig give en adventskalender i gave til en du holder af. Men det er også den perfekte gave til dig selv, hvis du synes, du fortjener en december med lidt ekstra selvforkælelse. Kalenderen vil helt sikkert gøre den kolde måned noget mere lummer i temperaturen, end du er vant til.

De forskellige produkter kan bruges alene. Eller du kan have dem klar, til når du får selskab. Uanset hvad er kalenderen aldrig en dum ide. Det kan give en ny og fræk spænding igennem hele december måned. Du kan selvfølgelig også være rigtig uartig og åbne alle pakkerne på samme tid.

Perfekt til den erfarne samt nybegynderen

Du skal ikke være bange for at købe vores adventskalender, hvad end du er nybegynder eller erfaren. Vi har sørget for et varieret indhold, så der både er noget for novicen, samt dig der har prøvet lidt af hvert, når det kommer til sexlegetøj og andet udstyr.

De produkter der er i pakkerne, er nøje udvalgt, så det hverken bliver for vildt eller for kedeligt. Sexlegetøjet og udstyret har mange anvendelsesmuligheder, og du kan helt selv bestemme, hvor intenst du ønsker, det skal være. Du kan også få inspiration fra de tips og tricks, der følger med i hver pakke.

Hvad får jeg med i adventskalenderen?

Nu vil vi jo ikke afsløre, præcis hvad du får i adventskalenderen. Så er det jo ikke nogen overraskelse. Vi kan dog godt løfte sløret en smule for, hvilke slags produkter du kan forvente i de fire pakker. Du får i alt 14 produkter, som vi har fordelt ud over de fire søndage i december.

Fem af produkter er forskellige slags vibrerende sexlegetøj. Du får også seks produkter af forskelligt udstyr, der kan bruges til blid bondage og andet. Og sidst men ikke mindst har vi også puttet tre slags tilbehør med i kalenderen. Så har du alt, hvad du skal bruge for en glædelig jul og muligvis også et godt nytår.

Hvorfor skal jeg vælge en fræk adventskalender fra Altertystys?

En fræk adventskalender fra Altertystys er perfekt til dig, der ønsker lidt ekstra julehygge dette år. Vi har sørget for det perfekte legetøj og udstyr, så du kan få endnu mere nydelse, hvad end du er alene eller sammen med din partner. Vi giver dig også fif og gode råd til, hvordan du kan få det bedste ud af kalenderen.

Du får produkter, der har en samlet værdi på 2.000 kr., så der er tale om en kæmpe besparelse i forhold til, hvis du selv skulle købe de enkelte produkter. Det er altså en unik mulighed for at prøve en masse sjovt sexlegetøj og udstyr ud.

En adventskalender som julegave

Der er jo heller ingen, der siger, at adventskalenderen skal gives og bruges som en adventskalender. Du kan også vælge at give den som en fræk julegave til din bedre halvdel. Det vil hvert fald sikre jer en yderst pirrende jul. Og på grund af de mange produkter kan det være, at julen varer helt til påske.

Du bestemmer naturligvis også selv, om du vil give julegaven til en, eller om du blot vil forære dig selv lidt ekstra julestemning med en fræk adventskalender. Kort sagt er der mange muligheder for en nydelsesrig december med en adventskalender fra Altertytys.dk.

Få varmen i den kolde tid

December kan være en trist måned. Det bliver hurtigt mørkt, og kulden holder os inden døre det meste af tiden. Det er derfor også den perfekte tid på året når det kommer til selvforkælelse. Og hvad er bedre forkælelse end en fræk adventskalender. Med den får du timevis af nydelse alene eller sammen med en partner.

Og en af de store fordele er at du kan nyde hele indholdet mens du holder dig varm og komfortabel i sengen under den lune dyne. Vi kan nu ellers godt garantere at flere af produkterne nok skal sørge for varmen.

50 års erfaring i branchen

Vores adventskalender bærer præg af flere års erfaring inden for branchen. Som Danmarks ældste sex shop ved vi lidt af hvert om hvad vores kunder gerne vil have. Derfor har vi nøje udvalgt de produkter, som du kan få glæde af hele vejen igennem december.

Produkterne er nogle af de bedst sælgende produkter vi har i vores shop – både online og i vores fysiske butik i Aarhus. Derudover har vi også lavet vores egen research, så du kan få det bedste af det bedste, når det kommer til sexlegetøj, udstyr og tilbehør. Du kan derfor regne med god kvalitet og ikke mindst effektive produkter, når du køber en adventskalender fra Altertystys.dk.

Har du spørgsmål?

Vi vil jo gerne holde så meget skjult som muligt om indholdet af vores adventskalender, derfor afslører vi heller ikke, hvad du præcis kan finde i de fire pakker. Du kan dog altid kontakte os, hvis du har mere konkrete spørgsmål om kalenderens indhold.

Har du andre spørgsmål, er du selvfølgelig også altid velkommen til at skrive eller ringe til os. Vores kundeservice sidder altid klar til at modtage dine henvendelser. Du er også altid velkommen i vores fysiske butik beliggende i Aarhus. Her kan vi give dig personlig vejledning i forhold til produkter og herunder også vores frække adventskalender.