Sexet sort og guld corsage

DKK 395,00 DKK 150,00

  • Corsage
  • Aftagelige stropper
  • Sexet g-streng

Læs Mere.

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Pift aftenen op med en smuk og sexede sort og guld corsage som denne. Ønsker du at få opmærksomheden til festen, i swingerklubben eller i dobbeltsengen, så skal du helt sikkert have en sexet sort og guld corsage som denne. Den er smuk og elegant og samtidig lynende fræk og forførende. Den fremhæver alle dine bedste sider og timeglas figuren kommer i centrum.

Sexet sort og guld corsage til enhver anledning

En corsage som denne bruges til mange forskellige anledninger. Alt efter hvordan du styler den, så kan den både bruges som en super og ultra fræk beklædningsdel, men den kan også tones ned og og gøres mere hverdagsagtig. Der medfølger følgende:

  • Corsage
  • Aftagelige stropper
  • Sexet g-streng

Der er derfor virkelig lagt op til, at du kan få en hed og lækker aften eller nat med kæresten eller hvem du lige synes, der skal forkæles. 

Selve corsagen er lavet i et smuk guld satin materiale med et sort blonder henover. Der giver både et elegant og et forførende look. En sexet corsage sort og guld som denne smyger sig tæt rundt om din krop. Den er fremstillet og designet, så den fremhæver både din smalle talje og dine hofter. Dermed er det din timeglas figur, der kommer helt til sin ret, og dem der ser dig, vil helt sikkert vende sig om en ekstra gang. 

En tur i swingerklubben med den smukkeste corsage

Holder du af at besøge en swingerklub eller har du aldrig prøvet før, men er nysgerrig, så er det sådan en corsage som denne, du skal have fat i. For i en swingerklub vil man som oftest gerne se fræk og forførende ud, men somme tider vil man også gerne være en smule tildækket (i hvert fald i begyndelsen). Her er denne frække sag nemlig helt perfekt. For den overlader nemlig noget til fantasien, men man ved helt sikkert godt hvad der gemmer sig inde bag de smukke klæder.

De medfølgende g-strengs trusser er oplagte at bruge, hvis du enten skal i swingerklubben eller skal overraske din kæreste. De matcher nemlig fuldstændig med overdelen, og det giver derfor et fuldendt look. Du kan også vælge at bruge overdelen sammen med en sort nederdel, eventuelt et strutskørt, og på den måde kan du nu bruge den på endnu flere forskellige måder. 

Til karneval i en fræk corsage

Skal du til karneval, i byen eller til en fed udklædningsfest, så kan du også med fordel bruge en sexet sort og guld corsage. For du kan nemt style den, så du kommer til at ligne den frække prinsesse, som du er. Sæt eventuelt overdelen sammen med et par jeans og du har et forførende outfit, som du vil være virkelig fræk i. Tilsæt et par høje stiletter og et par røde læber, et par selvsiddende strømper og se hvordan både mænd og kvinder vil vende sig om efter dig.

Smukke detaljer

En sexet sort og guld corsage som denne her er virkelig noget helt særligt. Den smukke farve sammensat med de sorte blonder emmer af noget eksklusivt og lækkert. Den figursyede overdel fremhæver barmen på bedste vis og de aftagelige stropper kan du selv bestemme om de skal være på eller ej alt efter hvilket look, som du går efter. 

Øverst og nederst er der også fine detaljer. Det sorte satinbånd går igen flere steder på corsagen. De er også påsyet ned langs taljen, igen for at fremhæve den smalle talje. Desuden er der en smuk sløjfe ved barmen og på ryggen er der en snørelukning også med et bredt sort satinbånd. Der er virkelig tænkt over selv den mindste detalje. 

Vaskeanvisning:

Da sammensætningen af materialerne ikke tåler hård varme, anbefales det, at du kun håndvasker din corsage. Får den for hård varme kan du risikere, at den mister formen og stoffet bliver beskadiget.

Detaljer:

Materiale: 90% polyester, 10% elastane
Farve: Sort og guld
Mærke: Chilirose

Vægt 460 g
Størrelser

M, L, XL, XXL

Mærke

Chilirose

Oversigt

  • Corsage
  • Aftagelige stropper
  • Sexet g-streng

Læs Mere.

0
Indkøbskurv
Subtotal: 
DKK 0,00
Subtotal: 
DKK 0,00
  • No products in the cart.