Sexdukke med masturbator til anal og vagina

DKK 300,00

 • Oppustelig sexdukke med dukke-hoved
 • Vagina og anus i medicinsk silikone
 • 3D bryster
 • Kommer med vibrator med fjernbetjening
 • Lækker og komplet oplevelse
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): 26-00021 Kategorier: , , , GTIN: 8466216000210

Sexdukke med masturbator til anal og vagina

Denne sexdukke med masturbator kommer med et væld af frække former og funktionaliteter. Dens hoved er et rigtigt dukkehoved, med realistisk hår og øjenvipper, og med øjne som kan åbne og lukke. Dertil har denne dukke 3D bryster med brystvorter. Til stimulering har dukken både vaginal og anal åbning i medicinsk silikone, som giver dig en blød og realistisk følelse. Dukken kommer også med en vibrator med fjernbetjening, som kan give dig en ekstra stimulering. Dette er en oppustelig dukke, og den kan altså let og gemmes væk.

Til dine lyster

Sexdukker er gode, fordi de lader dig udspille dine frækkeste fantasier på en realistisk måde. Dukkerne giver rig mulighed for leg og har du brug en partner som ikke stiller spørgsmål og gør lige hvad du vil have, så har du med en sexdukke med masturbator fundet den rigtige pige. Denne Sexdukke med masturbator kommer med hul til anal og vaginal penetrering i medicinsk silikone, som føles både blødt og realistisk, og du kan altså udspille nogle ret frække fantasier med denne dukke. Det er kun dine fantasier og lyster der sætter grænserne – denne sexdukke med Masturbator er lavet til at udleve disse til det fuldeste.

Sexdukker hos AltErTysTys.dk

Hos AltErTysTys.dk har vi et stort udvalg af sexdukker, med både kvindelige og mandelige kroppe, der er altså rigeligt med muligheder for fræk leg med forskellige partner. Søger du noget inspiration til at få nogle lækre solo onani oplevelser, eller til at prøve noget nyt og spændende med din partner, så kan du med fordel se vores udvalg her: Sexdukker. For en mindre og mere diskret løsning, som også har en realistisk følelse ved penetrering kan vi også anbefale vores store udvalg af fleshlights: Fleshlights.

Prøv en sexdukke i dobbeltsengen

De fleste tænker nok, at sexdukker er til private solo lege, men sagen er den at dukkerne kan hjælpe med at udforske nogle lyster og fantasier i soveværelset med dobbeltseng, ligesom de også kan det under solo leg. Vil du og din partner prøve noget nyt, for eksempel at have en tredje partner med i soveværelset, kan dele af denne dynamik prøves af med denne sexdukke med masturbator. Er det ikke noget der fungerer er der altså ingen skade sket, og det er bestemt et mantra at huske på med disse dukker: Sexdukker findes udelukkende for at du kan tilfredsstille dig og dine lyster!

Dukker er til alle

Uanset hvad dine lyster er, så er sexdukken både en villig og diskret partner. Sexdukker er lavet så du kan udleve dine frækkeste lyster og fantasier, og det er uanset hvor vilde de er. Med en dukke kan du gå på oplevelse på en mere diskret måde, og det er bestemt en god løsning, hvis du har nogle lyster, som du elsker at udleve, men som du også ønsker at holde private. Dukkerne er både til kvinder og mænd – og de er lavet som kvinder og mænd, og det er kun din egen fantasi der sætter grænserne.

Pas godt på din pige

Du skal selvfølgelig passe godt på din pige, så kan du tage hende som du har lyst, igen og igen. For at passe på denne sexdukke med masturbator anbefaler vi, at du bruger vandbaseret glidecreme med din dukke. Det er bedst for dig, og for den latex og medicinske silikone, som dukken er lavet af. Vandbaseret glidecreme slider mindst muligt på silikonen, og altså kan den holde længere. Efter brug skal du rengøre dukken i varmt vand og fjerne alle eventuelle rester. Derefter skal du bruge en rensespray til sexlegetøj, så dukken og dens dele er helt rene og desinficerede. Så er din dukke klar til næste gang du vil bruge hende.

Vægt1600 g
Længde

150 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

Latex, Medicinsk silikone

Vibration

Ja

Farve

Lys hudfarve

Oversigt

 • Oppustelig sexdukke med dukke-hoved
 • Vagina og anus i medicinsk silikone
 • 3D bryster
 • Kommer med vibrator med fjernbetjening
 • Lækker og komplet oplevelse
 • Skal bruges med vandbaseret glidecreme

Læs Mere.

Vejledning

Før brug:

 1. Pust din dukke op
 2. Brug sexdukken med vandbaseret glidecreme
 3. Indsæt og tænd vibratoren for ekstra stimulering

Efter brug:

 1. Rengør dukken og dens dele i varmt vand
 2. Brug derefter en rengøringsspray til sexlegetøj på dukken
 3. Dukken kan pakkes væk, når den er tør

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sexdukke med masturbator til anal og vagina”