Sexdukke med 3D ansigt

DKK 130,00

På lager

Varenummer (SKU): 59-00015 Kategorier: , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Når som helst og hvor som helst med Lolita sexdukke

Med en Lolita sexdukke får du din helt egen oppustelig sexdukke med et 3D ansigt og rigtigt hår. Med rigtigt hår mener vi hår, som du rent faktisk kan tage fat i, hvis du er til det. Lolita er en sexdukke, men hun giver masser af nydelser. Hun har som nævnt, hår som du kan tage fat i, men hun har også tre kærlighedshuller og to fantatiske bryster.

Sådan bruger du din Lolita sexdukke bedst

Lolita er fantastisk i sig selv, hun er altid klar til at opfylde din behov og dine lyster – uanset om det analt, oralt eller vaginalt. Men kan det blive bedre? Ja, det kan det da. Når du nyder din tid med Lolita, kan du gøre din oplevelse endu mere nydelsesfuld med vandbaseret glidecreme. 

Når du bruger glidecreme bliver din oplevelse med livlig og realistisk, da dukke ikke producerer nogen form for væske, vil en glidecreme være helt perfekt for din nydelse. Brug en smule glidecreme til din leg, både når det er en anal, vaginal eller oral fornøjelse som du søger.

Husk at rengøre din sexdukke

For at sikre hygiejne, så er det vigtigt at vaske din dukke. Vask den først med varmt vand – efter hvert brug og uanset hvilket kærlighedshul du bruger. Brug desuden en desinfektionsspray og en rensespray til sexlegetøj. Lad den derefter tørre.

Derudover er Lolita produceret i PVC materiale, og derfor er hun nem at rengøre og vedligeholde – husk dog, at bruge vandbaseret glidecreme.

Detaljer
Vægt640 g
Længde

165 cm

Vandtæt

Ja

Materiale

PVC

Vejledning

Vejledning

Før brug:

  1. Pust hende op
  2. Brug en vandbaseret glidecreme med din sexdukke
  3. Brug den til vaginal eller anal penetrering

Efter brug:

  1. Rengør din dukke med varmt vand og mild sæbe og fjern rester
  2. Brug en rengøringsspray til at gøre den helt ren
  3. Når dukken er tør, kan du pakke den væk igen
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sexdukke med 3D ansigt”