Hos AltErTysTys.dk er vi specialister i sex legetøj til par, kvinder og mænd. Vi har legetøj til nybegyndere og mere erfarne, og vores udvalg spænder vidt fra den mindste klitorisvibrator og butt plug til det frækkeste udstyr til bondage og BDSM. Der er altså rig mulighed for at finde nyt legetøj til sengen, lige meget hvad du tænder på alene og med din partner, og uafhængigt af den erfaring du har.

Alt er tys tys har mere end 50 års erfaring med sex legetøj, og du kan derfor være sikker på, at vores sortiment indeholder alt det, der skaber et godt sexliv, gør onani meget sjovere, og udfordrer dit syn på sex legetøj og udstyr. Du finder masser af legetøj, som du som mand eller kvinde kan bruge både alene og sammen med din partner, eller mere specifikt sex legetøj til par, der vil sætte fut i sexlivet eller eksperimentere med ny og spændende sex og erotiske lege.

Er du ny på markedet for sex legetøj, og ved du ikke helt, hvor du skal starte, er der masser af hjælp at hente her. Du kan altid kontakte vores kundeservice eller komme ned forbi butikken i Aarhus, hvor vi kan hjælpe dig med at finde frem til dit næste seksuelle eventyr. Du kan også udforske vores top 10 bestsellers, hvis du trænger til lidt inspiration eller ikke helt ved, hvad der rører sig på markedet for sex legetøj i øjeblikket. Læs mere

sex legetøj til kvinder

sex legetøj til mænd

glidecreme er et must

Sex legetøj til erfarne kvinder og nybegyndere

I vores sortiment af sex legetøj til kvinder kan du finde lige præcis det legetøj, der giver vildere orgasmer, får dig til at komme nemmere eller passer perfekt til dig og din partner. Der kan være stor forskel på, om du køber dit første stykke legetøj, eller om du er vant til at udforske og eksperimentere med nydelse, og heldigvis er der lidt for enhver smag, så du kan finde det, der passer til dit niveau og dine lyster.

Der er også sex legetøj og tilbehør, der er godt for både nybegyndere og mere erfarne brugere af sex legetøj til kvinder. Og her er der ikke kun tale om en klassisk vibrator, der fungerer for de fleste – der er meget andet, for eksempel lækre cremer og gels, der gør dig mere følsom og derfor gør dine orgasmer endnu bedre, end de er i forvejen, eller hjælper dig lidt på vej, hvis du har svært ved at komme.

Hvad skal du kigge efter?

Det kan være en lang rejse at finde ud af, hvad du er til af sex legetøj, for der er mange muligheder, der alle kan noget forskelligt. Det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde, om det er g-punktet eller klitoris, der giver de bedste orgasmer, og om nogle af de andre erogene zoner som bryster eller inderlår giver mild eller ekstrem nydelse, når de stimuleres. Og derfor er der også forskel på, hvilket legetøj der fungerer.

Når du skal finde ud af, hvad der fungerer for dig, og hvad du bør kigge efter af stimulerende legetøj, er det en god idé at læse om de forskellige produkter og måske se nogle videoer, hvor produkterne anmeldes og vises. Det kan hjælpe dig til at finde ud af, hvad der kan fungere for dig, når du onanerer eller har sex – eller måske kan du blive fristet til at prøve noget helt nyt og eksperimentere lidt med dig selv seksuelt.

Sex legetøj til mænd på orgasmejagt

For mange mænd er sex legetøj noget, der er forbeholdt kvinder, og som oftest involverer en form for dildo eller vibrator – men sandheden er en helt anden. Der findes masser af legetøj skræddersyet til mænd, og du skylder dit sexliv at tjekke udvalget ud. Du kan både kaste dig ud i forskellige onaniprodukter, der næsten giver garanti for dybe, intense orgasmer, der er meget anderledes, end når det sker med klør fem.

Hvis du er nysgerrig på anal sex legetøj til mænd, vil du blive glædeligt overrasket over det store udvalg med alt fra butt plugs til pirrende anal vibratorer. Meget af legetøjet er også noget, du kan bruge, når det er tid til fræk leg i lagnerne med din partner – I kan nemlig sagtens begge få glæde af de stimulerende vibrationer, den pirrende fornemmelse af at blive fyldt ud af anal legetøj eller andre frække fornemmelser.

Hvad skal du være opmærksom på?

Hvis du er ny inden for sex legetøj til mænd, kan det være en fordel at kigge lidt på det store udvalg og ikke tage munden for fuld i begyndelsen, især hvis du er ude efter anal sex legetøj. Her er det især vigtigt at starte blidt ud, så du ikke får skader eller oplever ubehag. Du kan heldigvis få såkaldte træningssæt eller sæt med forskellige størrelser af for eksempel butt plugs, så du kan starte i det små og arbejde dig opefter.

Et af de mest populære stykker sex legetøj til mænd er onaniproduktet fleshlight. Det er et sleeve, ofte i en beholder, der er beregnet til at simulere anal-, vaginal- eller oralsex, og som laves i det mest realistiske realskin-materiale. Du snydes nemt til at tro, at du rent faktisk får et blowjob eller har sex med en dejlig kvinde, og der er både størrelser og indre design, der gør det nemt at skræddersy din oplevelse til dig.

Husk tilbehøret!

Sex legetøj er mere end blot dildoer, butt plugs og vibratorer, selvom det er en stor del af det. Det handler i høj grad også om alt det andet, du kan tage med i sengen, hvad enten det er til dig selv eller med en partner. En af de vigtigste ting at huske er glidecreme – det er næsten uundværligt til sex legetøj til både mænd og kvinder. Husk altid at bruge vandbaseret glidecreme, når det bruges til legetøj af silikone.

Du kan også kigge på noget sexet lingeri til dig selv, som kan få dig til at føle dig som den mest sexede kvinde i verden eller måske en penisring, som er en fornøjelse for både manden og kvinden. Du kan også kigge på kondomer til sikker leg, og pifte det lidt op med en lækker smag, et stimulerende mønster eller måske nogle med en varmebaseret glidecreme, der giver en fantastisk fornemmelse for begge parter.

Sådan overtaler du din partner til sex legetøj

Sex legetøj er for mange en helt naturlig del af et parforhold, men det er også uudforsket territorium for andre. Det er en rigtig god måde at forbedre sexlivet, enten hvis det er gået lidt i stå i dobbeltsengen, eller hvis det hele bare føles lidt, som det altid har gjort. Sex legetøj og seksuel nysgerrighed over for hinanden er en rigtig god måde at øge lysten til sex sammen, så soveværelset bliver lidt hedt igen.

Føles det lidt svært at introducere din partner for at tage sex legetøj med i sengen? Måske har I været sammen længe, og har lidt svært ved at bryde de gamle vaner, eller måske er I bare ikke gode til at prøve noget nyt, selvom I har et fremragende sexliv. Der er heldigvis gode råd at hente – vi har lavet en lille guide med 4 trin, som I kan følge for at få sex legetøj ind i jeres forhold på en god og tryg måde.

1)     Fortæl om dine lyster

Det er vigtigt at starte stille og roligt ud, så din partner ikke føler sig overfaldet af din lyst til noget nyt og anderledes i sengen – brug måske en hyggelig dateaften til at fortælle om, hvad du har lyst til at prøve, så det hele føles lidt mere naturligt og måske en anelse frækt også. I skæret fra stearinlys og med et godt glas vin virker idéen om lidt legetøj måske som en bedre idé, end den ville gøre over vasketøjet.

Det er vigtigt, at du er ærlig om, hvad du har lyst til. Din partner kan ikke gætte sig til dine saftige fantasier og frække idéer til, hvad I kan lave sammen – og så er det vigtigt at have fokus på, at det ikke er, fordi din partner mangler noget. Især mænd kan se lysten til sex legetøj med en partner, som om de ikke er nok i sig selv, og derfor er kommunikationen rigtig vigtig, så I ikke får talt forbi hinanden og skaber en dårlig stemning.

2)     Find det rigtige – sammen

Lige meget om I finder jeres nye sex legetøj til fælles brug online eller besøger en fysisk butik, kan det virke mere naturligt og rart at bruge det, hvis I har fundet det sammen. Du kan selvfølgelig også finde det selv, hvis din partner ikke har lyst eller er komfortabel ved det, og hvis du og din partner er enige om, hvad I skal prøve. Men det kan også være en god oplevelse at have sammen, når I kaster jer ud i jeres nye sexeventyr.

Hvis ikke I helt ved, hvor I skal starte, og hvad der egentlig vil fungere for jer sammen som et par, kan I læse vores anmeldelser af forskelligt sex legetøj. På den måde kan I spore jer ind på, hvad I måske kunne have lyst til at prøve sammen, og hvad der i det hele taget findes derude. Med 50 år på bagen ved vi alt, hvad der er værd at vide om sex legetøj til par, og derfor kan I roligt starte jeres nye eventyr med sex legetøj hos os.

3)     Tal grænser og lav en forventningsafstemning

Hvis ingen af jer har prøvet sex legetøj før, eller hvis det bare er første gang, I prøver det sammen med en partner, kan det godt virke lidt overvældende eller endda skræmmende i starten – medmindre I kommunikerer nok på forhånd, så I begge er helt mentalt klar på udfordringen. Du og din partner skal tale om de grænser, I har hver især, så der ikke sker noget under legen, der virker grænseoverskridende på en af jer.

Det er lige så vigtigt at forventningsafstemme, og det hører rigtig godt sammen med at sætte grænser. Måske forventer du, at legetøjet skal bruges på en helt særlig måde, og måske forventer din partner, at han eller hun slet ikke skal være den, der modtager – hvis ikke jeres forventninger stemmer overens, kan det gøre oplevelsen dårlig eller akavet, men hvis I kommunikerer og forbereder jer, kan det næsten kun gå godt.

4)     Prøv jer frem

I ved det helt sikkert godt i forvejen: øvelse gør mester! Og især når det handler om sex, lyster og at prøve noget nyt, som måske er lidt grænseoverskridende for den ene eller måske jer begge to. I har allerede talt om jeres forventninger til den første gang med legetøjet, men det er meget vigtigt at huske ikke at have for høje forventninger, til det der skal ske – det kan stresse jer begge eller gøre jer mere nervøse.

Første gang er det slet ikke nødvendigt, at en af jer eller begge to får orgasme. Det vigtigste er at nyde det, at få en rar oplevelse med det og at opleve, at I begge har mod på mere. Det er selvfølgelig en bonus, hvis I oplever en vild orgasme, men det bør ikke være målet. For I kan altid prøve igen (og igen og igen), indtil I har helt styr på, hvad der fungerer for jer som par.

Skab den rigtige stemning

Både når du onanerer alene og deler en fræk stund med din partner, er det vigtigt at have den rigtige stemning – både fysisk og mentalt. Du kan altid pifte stemningen lidt op for dig selv eller en partner med nogle få trin, for eksempel ved at skrue lidt op for sanserne, men det handler ikke kun om, at du eller I to sammen skal være i et rart, sensuelt humør – det handler i høj grad også om omgivelserne.

Den rigtige stemning i omgivelserne smitter nemlig også af på dig eller jer, så I får endnu mere ud af onani eller sex – og det er heldigvis rigtig nemt at gøre stemningen lidt mere varm og sexet. Sørg for en rar, måske dæmpet belysning og noget sensuelt, lækkert musik, der er perfekt til at få jer ind i den rette stemning og glemme alt andet omkring jer end hinanden og jeres pirrende, seksuelle møde.

Hvordan bruger du og din partner legetøjet sammen?

Har I brug for gode idéer til, hvordan I bruger jeres nye, frække legetøj på hinanden? Det er vigtigt – og nemt – at få noget ud af sensationen begge to, selvom det det ofte er tendensen at bruge sex legetøjet på kvinden. Brug for eksempel en vibrator på mandens pung, mellemkød og op og ned ad penis – så er du næsten garanteret, at han kommer med et brag.

Kvinden kan også bruge en vibrator eller andet sex legetøj på sig selv, mens manden kigger på, så han får et lille show og slet ikke kan holde fingrene væk. Hvis du og din partner vil bruge legetøjet sammen, kan en klitorisvibrator være fantastisk tilbehør til en fræk gang doggystyle, eller en penisring kan tage jer begge til skyerne, når manden bliver redet – især hvis det er en penisring med vibrator.

Stort udvalg af dit næste yndlings sex legetøj

Når sexlivet eller dine soloorgasmer lige skal have et lille pift, er du kommet til det helt rigtige sted. AltErTysTys.dk har helt sikkert lige det sex legetøj, du er på udkig efter, så du kan forbedre dine orgasmer eller måske gøre sexlivet en tand mere spændende. Du må gerne være kreativ og udforskende i dit sexliv, både med og uden legetøj, for så bliver det hele bare lidt sjovere og vildere, hvis der skal noget nyt til.

Alt er tys tys har kun sex legetøj i høj kvalitet, så du er helt sikker på at finde den helt rigtige dildo, vibrator eller penisring til en god pris uden at gå på kompromis med kvaliteten. Og når du bestiller noget, behøver du ikke være bekymret for løftede øjenbryn fra postmanden, der ikke er lige så åben og frisk, som du er. Vi sender nemlig alt i diskrete pakker, så det ikke er til at se, at du i virkeligheden modtager din næste orgasme.

Onani og sex er sundt for dig

Når vi onanerer, har sex og får orgasme, reagerer vores krop positivt på mange måder, der er rigtig gode for dig. Undersøgelser viser faktisk, at vi bliver sundere af at have sex og få orgasme. Du bliver mere afslappet, falder nemmere til ro, får styrket dine muskler – og så kan du faktisk også kurere hovedpinen helt uden piller, fordi kroppen producerer det såkaldte lykkehormon, der lindrer mange af de trælse, lettere smerter.

Oplever du problemer i sengen eller seksuelle skavanker? Hvis du hiver en vibrator med i sengen, kan du faktisk afhjælpe nogle af disse problemer og skavanker ved bare at give dig hen og nyde orgasmen. Du kan blandt andet øge sexlysten og få mere begær, træne for tidlig udløsning, og øge din seksuelle nydelse. Der er derfor ingen grund til ikke at hive sex legetøj med til lidt sololeg eller fræk sex med din partner.

Find alt hvad du behøver lige her

Hos Altertystys.dk kan du være sikker på at finde alt hvad du behøver samlet på et sted. Vi har alt, hvad du skal bruge inden for sex legetøj til mænd, kvinder og par. Det vil sige, at du kan finde frækt legetøj til sololeg, såvel som når du skal være sammen med din partner. Dertil er er der legetøj, der kan bruges under samleje, eller som er perfekt til et ekstra pirrende forspil.

Sexlegetøj i sig selv er ikke altid nok. Det kræver nemlig også, at du har alt det rigtige udstyr. Det kan for eksempel være en god glidecreme. For eksempel en vandbaseret glidecreme du bruger sammen med dit silikone sexlegetøj. Eller en silikonebaseret glidecreme du kan bruge til en ekstra sensuel massage. Du kan naturligvis også finde en række produkter til blid bondage, herunder blindfold, plyssede håndjern eller en lille fræk fjer.