Sex i badet – guide til sexstillinger i badet

sex i badet

Måske er du allerede kæmpe fan, eller måske er det noget, du har dårlig erfaring med. Sex i badet kan være en udfordring såvel som en glæde for mange. Det kan være sjovt og spændende at dyrke sex andre steder end i soveværelset, så det er uden tvivl værd at give et forsøg, hvad end dine erfaringer er. Vi giver dig her god inspiration til, hvordan du kan få den bedste oplevelse med sex under bruseren.

Artiklen er bragt i samarbejde med Temptations.dk, som blandt andet hjælper danskerne til et sikrere og sjovere sexliv gennem produktanbefalinger og guides til fx sprøjteorgasme.

Disse sexstillinger gør sex under bruseren perfekt

Selvom sex for de flestes vedkommende foregår i soveværelset, er der også mange, som vælger at nyde hinanden i bruseren under det lune rindende vand. Men hvilke sexstillinger egner sig særligt godt til sex i badet? Det gør vi dig klogere på i dette blogindlæg. Hvis du har prøvet at have sex i badet, ved du det sikkert allerede. Selvom det kan være vildt frækt, er det ikke det mest praktiske sted at være intim med sin partner.

Der er typisk ikke oceaner med plads, vandet kan irritere, hvis man får det i øjnene og så kan det være decideret farligt, fordi gulvet kan være spejlglat. På grund af de mange udfordringer kan det måske være fristende helt at droppe sex i badet. Det synes vi er en skam, for adspredelse er sundt for sexlivet. I stedet skal I blot kaste jer over de rigtige sexstillinger, som gør sex i badet til en lækker og fræk fornøjelse.

sexstillinger i badet

Sexstillinger i badet

Det er fuldt ud forståeligt, hvis du har svært ved at holde fingrene fra din nøgne partner, når I tager et bad sammen. Vand gør sjældent noget skidt for en i forvejen sexet krop, så det skulle undre os meget, hvis et fælles bad ikke ender ud i pilleri af den ene eller anden art.

Sex i badet er ikke det nemmeste, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis I bruger en eller flere af følgende sexstillinger.

Stående doggystyle

Måske den mest simple sexstilling og derfor også den, vi anbefaler at starte ud med. Du kender helt sikkert doggystyle fra jeres sexliv i soveværelset. I badet er der dog det lille twist, at det foregår stående.

Kvinden vender numsen mod manden, som nu kan penetrere hende bagfra. Ikke så meget hokus pokus dér – simpel, men effektiv sexstilling, som egner sig særligt godt til sex i badet.

stående doggy i badet
sex i badet

Siddende

I denne sexstilling skal manden sætte sig på gulvet, hvorefter kvinden sætter dig ovenpå ham. Denne stilling kan sagtens sammenlignes med den klassiske cowgirl, hvor kvinden rider manden. Er I ekstra modige, kan manden sætte sig op ad væggen, hvorefter kvinden placerer sig i hans skød. Det gør stillingen sværere og øger risikoen for, at I vælter, men til gengæld kan I have jeres ansigter i samme højde, så I kan kysse eller kigge hinanden i øjnene.

kvinder bider sig i læben

Oralsex

Man går aldrig galt i byen med oralsex – heller ikke i badet! Udfordringen ved oralsex i badet er dog, at det er let at få vand i øjnene, munden eller næsen, hvis ikke man får placeret sig rigtigt.

Heldigvis kan I altid blot lukke for vandet, eller benytte lejligheden til at træne fridyk imens partneren tilfredsstilles.

Benløft

Den sidste sexstilling på listen er også den mest avancerede, hvorfor lidt øvelse kan være nødvendigt, før det fungerer helt, som det skal. Manden og kvinden vender ansigterne mod hinanden, hvorefter manden løfter kvindens ene ben, så der er plads til, at han kan trænge op i hende. Det kræver både smidighed fra kvinden og styrke fra manden at holde denne stilling kørende, men lykkes det, er det vildt frækt. Er manden et rigtigt muskelbundt, kan I tage stillingen et skridt videre og løfte begge ben i stedet for blot det ene. Når kvinden er løftet op, kan manden trænge op i hende, hvorefter der kan dyrkes sex indtil orgasme, eller indtil han bliver træt i armene. Særligt ved sidstnævnte sexstilling skal I passe på det glatte gulv, som gør stabilt fodfæste til en udfordring.

sex i badet benet oppe

Sexlegetøj i badet?

Ja, det kan du faktisk godt. Det meste sexlegetøj i dag er vandtæt og egner sig særlig godt til en våd omgang. Her taler vi ikke om en orgasme, der i sig selv kan blive temmelig våd. Legetøj som sugekop dildoer, vibratorer og anal legetøj findes som oftest i vandtæt udgave.

vandtæt satisfyer

Du kan altid læse under vores produktbeskrivelser, hvorvidt et sexlegetøj er vandtæt eller ej. Men som sagt er det meste sexlegetøj i dag lavet, så det ikke bare tåler at blive vådt, men faktisk også kan sænkes helt ned i vandet. Det er selvfølgelig særlig anvendeligt, hvis I skal hygge i badekarret.

Sexlegetøj fra Satisfyer, LELO og Fun Factory er nogle af de mest populære brands lige nu, og de har et bredt udvalg af vandtæt sexlegetøj, der kan forkæle både ham og hende. Selvom vand og sæbe kan gøre, at tingene glider lidt lettere, kan det stadig være en fordel at anvende en vandbaseret glidecreme sammen med dit sexlegetøj.

God fornøjelse i badet 😉

7 tanker om “Sex i badet – guide til sexstillinger i badet

  1. Pernille-Louise siger:

    Har faktisk aldrig tænkt over mam kunne tage sexlegetøj med i badet! Det vil jeg prøve😍

  2. Katrine siger:

    Jeg har prøvet at tage den der Magic Wand med i bad – det er mega godt! Kan virkelig anbefales 🙂

Kommentar er lukket