Sex i badet

sex i badet

Disse sexstillinger gør sex under bruseren perfekt

Selvom sex for de flestes vedkommende foregår i soveværelset, er der også mange som vælger at nyde hinanden i bruseren under det lune rindende vand. Men hvilke sexstillinger egner sig særligt godt til sex i badet? Det gør vi dig klogere på i denne artikel.

Artiklen er bragt i samarbejde med Temptations.dk, som blandt andet hjælper danskerne til et sikrere og sjovere sexliv gennem produktanbefalinger og guides til fx sprøjteorgasme.

Hvis du har prøvet at have sex i badet, ved du sikkert allerede. Selvom det kan være vildt frækt, er det ikke det mest praktiske sted at være intim med sin partner. Der er typisk ikke oceaner med plads, vandet kan irritere hvis man får det i øjnene og så kan det være decideret farligt, fordi gulvet kan være spejlglat. På grund af de mange udfordringer, kan det måske være fristende helt at droppe sex i badet. Det synes vi er en skam, for adspredelse er sundt for sexlivet.

I stedet skal I blot kaste jer over de rigtige sexstillinger, som gør sex i badet til en lækker og fræk fornøjelse.

Sexstillinger i badet

Det er fuldt ud forståeligt, hvis du har svært ved at holde fingrene fra din nøgne partner, når I tager et bad sammen. Vand gør sjældent noget skidt for en i forvejen sexet krop, så det skulle undre os meget, hvis et fællesbad ikke ender ud i pilleri af den ene eller anden art.

Sex i badet er ikke det nemmeste, men det kan sagtens lade sig gøre, hvis I bruger en eller flere af følgende sexstillinger.

Stående doggystyle

Måske den mest simple sexstilling og derfor også den, vi anbefaler at starte ud med. Du kender helt sikkert doggystyle fra jeres sexliv i soveværelset. I badet er der dog det lille twist, at det foregår stående.

stående doggy i badet

Kvinden vender numsen mod manden, som nu kan penetrere hende bagfra. Ikke så meget hokus pokus dér – simpel, men effektiv sexstilling, som egner sig særligt godt til sex i badet.

Sex i badet

Siddende

I denne sexstilling skal manden sætte sig på gulvet, hvorefter kvinden sætter dig ovenpå ham. Denne stilling kan sagtens sammenlignes med den klassiske cowgirl, hvor kvinden rider manden.

Er I ekstra modige, kan manden sætte sig op ad væggen, hvorefter kvinden placerer sig i hans skød. Det gør stillingen sværere og øger risikoen for, at I vælter, men til gengæld kan I have jeres ansigter i samme højde, så I kan kysse eller kigge hinanden i øjnene.

kvinder bider sig i læben

Oralsex

Man går aldrig galt i byen med oralsex – heller ikke i badet! Udfordringen ved oralsex i badet er dog, at det er let at få vand i øjnene, munden eller næsen, hvis ikke man får placeret sig rigtigt. Heldigvis kan I altid blot lukke for vandet, eller benytte lejligheden til at træne fridyk imens partneren tilfredsstilles.

Benløft

Den sidste sexstilling på listen er også den mest avancerede, hvorfor lidt øvelse kan være nødvendigt, før det fungerer helt, som det skal.

sex i badet med benet oppe

Manden og kvinden vender ansigterne mod hinanden, hvorefter manden løfter kvindens ene ben, så der er plads til, at han kan trænge op i hende. Det kræver både smidighed fra kvinden og styrke fra manden at holde denne stilling kørende, men lykkes det, er det vildt frækt.

Er manden et rigtigt muskelbundt, kan I tage stillingen et skridt videre og løfte begge ben i stedet for blot det ene. Når kvinden er løftet op, kan manden trænge op i hende, hvorefter der kan dyrkes sex indtil orgasme eller han bliver træt i armene.

Særligt ved sidstnævnte sexstilling skal I passe på det glatte gulv, som gør stabilt fodfæste til en udfordring.

Sexlegetøj i badet?

JA, det kan du faktisk godt. Det meste sexlegetøj i dag er vandtæt, og egner sig særlig godt til en våd omgang. Her taler vi ikke om en orgasme, der i sig selv kan blive temmelig våd. Legetøj som sugekop dildoer, vibratorer og anal legetøj er som ofte i vandtæt udgave.

Skal kvinden for alvor forkæles, er det værd at tage et kig på vores testvinder Magic Wand, der med kraftige vibrationer giver en orgasme udover det sædvanlige. Ved første øjekast ser det måske ud som om, at vibratoren er til sololeg, men lad dig ikke narre.

Det er et fantastisk stykke sexlegetøj at bruge sammen, både under forspil eller mens han tager dig bagfra i en doggy. Skal du have sex i badet, så find roligt dit yndlings legetøj frem.

Magic wand - testvinder

God fornøjelse i badet 😉

7 tanker om “Sex i badet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilføjet til indkøbskurven