Secura transparent kondomer

DKK 5,00

  • Kondom i medium størrelse
  • Gennemsigtigt
  • Perfekt til dig der har flere partnere
  • Sikker sex

Læs Mere.

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): sec1000 Kategorier: , GTIN: sec1000

Secura transparent kondomer

Vi ved det alle sammen, vi skal bruge kondom, når vi har sex med forskellige partnere. Der kan også være andre grunde til at bruge kondom, men oftest står det ikke højest på listen over ting som man husker i kampens hede. Med et Secura transparent kondomer i medium behøver I dog ikke at bekymre jer om, hvorvidt følsomheden bliver nedsat, for dette tynde kondom efterlader utrolig meget følelse til dig og din partner.

Brug kondom

I mange tilfælde handler det egentlig bare om, at få en god vane med, at man altid har flere kondomer på sig eller ved hånden, før man skal til at dyrke sex. På den måde bliver det mindre træls, når man så skal til at have det på. Det hjælper også at prøve forskellige kondomer af. Et godt basiskondom er disse Secura transparent kondomer. Prøv nogle med smag, nogle der lyser eller noget helt tredje. Det bliver meget sjovere at bruge kondom, når man har det lidt sjovt med det, i stedet for at fokusere på, at det er træls. Her hos AltErTysTys.dk har vi et stort udvalg af kondomer, som du kan prøve af: Kondomer.

Den helt rigtige wing man

Det kan være akavet at stå og slås med et kondom, som bare ikke passer, når man skal til at igang med noget fræk leg. Derfor anbefaler vi at du prøver forskellige størrelser og materialer af, indtil du finder lige det kondom der passer dig. Så er du sikker på at du har det helt rigtige kondom ved hånden, når det er tid til at hoppe i kanen. Du kan også fint prøve forskellige smage, farver og riller af i ny og næ, men er det ikke rart at du ved at du har noget der bare virker, at falde tilbage på? Secura transparent kondomer er et standardkondom, som helt sikkert vil være den rigtige løsning for de fleste.

Vægt5 g
Diameter

52 mm

Specielle Egenskaber

Med glidecreme og reservoir

Farve

Gennemsigtig

Oversigt

  • Kondom i medium størrelse
  • Gennemsigtigt
  • Perfekt til dig der har flere partnere
  • Sikker sex

Læs Mere.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Secura transparent kondomer”