Satisfyer Yummy Sunshine Vibrator i Gul

DKK 299,00

 • Yummy Sunshine er designet til at stimulere G-punktet
 • Skaftet er fleksibelt og har riller for ekstra stimulering
 • Vibratoren er fremstillet i silkeblød og hudvenlig silikone
 • Du får 12 vibrationsprogrammer, du nemt kan skifte mellem
 • Vibratoren er vandtæt, så du kan bruge den i badet og nemt gøre den ren

Læs Mere

På lager

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Yummy Sunshine er designet til at stimulere G-punktet
 • Skaftet er fleksibelt og har riller for ekstra stimulering
 • Vibratoren er fremstillet i silkeblød og hudvenlig silikone
 • Du får 12 vibrationsprogrammer, du nemt kan skifte mellem
 • Vibratoren er vandtæt, så du kan bruge den i badet og nemt gøre den ren

Læs Mere

Beskrivelse

Satisfyer Yummy Sunshine – en farverig G-punktsvibrator

Denne vibrator fra Satisfyer er til dig, der ønsker stimulering direkte stimulering af G-punktet. Vibratoren er udformet med en buet ende, så den rammer G-punktet. Dertil har den en rillet struktur langs skaftet. Sidst men ikke mindst har den en forhøjning forneden, der kan bruges til stimulering af klitoris eller skedeåbningen.

Satisfyer Yummy Sunshine har 12 vibrationsindstillinger, som du nemt kan skifte mellem med det intuitive interface bestående af tre knapper. Den er fremstillet af kropsikker silikone uden ftalater og latex. Dette materiale er derudover silkeblødt at røre ved og nemt at holde rent.

Sådan bruger du din Satisfyer Yummy Sunshine vibrator

Brug gerne rigeligt med vandbaseret glidecreme, når du bruger din vibrator, så får du den bedste oplevelse. Når du bruger glidecremen, får du en bedre indføring. Rillerne langs skaftet og vibrationerne føles endnu bedre med den rette glidecreme.

Du kan tænde for vibrationerne på knapperne på håndtaget. Det er også herfra du skifter frem og tilbage mellem de 12 forskellige vibrationsindstillinger. Vibratoren er naturligvis perfekt til onani, men den kan også være en velkommen hjælper under forspillet.

Kraftige vibrationer de helt rigtige steder

Den farverige vibrator har hele 12 forskellige vibrationsindstillinger, som du selv kan styre ved at trykke på knapperne på håndtaget. Indstillingerne består af 6 forskellige hastigheder og 6 forskellige vibrationsmønstre. Det er nemt at skifte frem og tilbage mellem de forskellige indstillinger.

Med det fleksible skaft kan du sørge for, at de stimulerende vibrationer rammer helt rigtigt. Satisfyer Yummy Sunshine er ligeledes udstyret med et smart håndtag. Dette giver dig et godt og komfortabelt greb. På den måde kan du holde vibratoren på den måde, der er bedst for dig og den stilling du bruger den i.

Fleksibelt og blødt materiale

Vibratoren er lavet i det blødeste og lækreste silikone materiale, der føles fantastisk mod huden. Skaftet føles både glat og blødt, når du bruger den, og den rillede struktur og svungne form er alt sammen med til at øge din nydelse.

Satisfyer har brugt deres egen silicone-flex teknologi til at give dig en ekstra smidig vibrator. Det betyder, at vibratorens skaft kan bøjes i enhver retning. Dette gør det muligt at bruge vibratoren i forskellige stillinger. Det gør det også lettere for dig at ramme dit G-punkt og opnå den eftertragtede og eksplosive G-punktsorgasme.

Det populære sexlegetøj fra Satisfyer

Satisfyer er kendt for at lave produkter der overrasker på grund af deres unikke og farverige designs. Meget af deres sexlegetøj er perfekt til nybegynderen, da det er let at bruge og kan fås til en overkommelig pris. Med deres brede sortiment af sexlegetøj er der rig mulighed for at prøve en masse forskelligt.

Satisfyer Yummy Sunshine har vundet flere priser for sit legende og nyskabende design. Det sjove design er desuden fremstillet i et lækkert materiale med nem og intuitiv styring. Dertil får du selvfølgelig en genopladelig og fuldstændig vandtæt vibrator.

Rengøring af din Satisfyer Yummy Sunshine

Rengøring af dit sexlegetøj er vigtigt – men det er heldigvis også rigtig nemt. Med en vandtæt vibrator som denne skal du blot skylle den godt i varmt vand. Du kan med fordel også bruge en særlig rensespray til sexlegetøj. Den vil virke desinficerende men stadig være mild mod materialet og din hud.

Efter rengøringen af Satisfyer Yummy Sunshine er det ligeledes vigtigt, at du sørger for at den er helt tør, inden du lægger den væk. Du kan herefter bruge den medfølgende æske eller en stofpose til opbevaring. Ved at opbevare dit sexlegetøj på et rent og tørt sted, kan du nyde det i mange år fremover.

Detaljer
Vægt355 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 50 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

22,6 cm

Indsætbar længde

10 cm

Diameter

4 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Gul

Vibration

12 vibrationer

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Satisfyer vibrator
 2. Tænd for vibrationerne på tænd/sluk knappen på håndtaget
 3. Skift mellem de 12 forskellige vibrationsprogrammer på knapperne

Efter brug:

 1. Sluk for vibrationerne på tænd/sluk knappen på håndtaget
 2. Skyl din vibrator under varmt vand
 3. Spray 2-3 gange med en rengøringsspray til sexlegetøj og tør den af med en ren klud
 4. Oplad den med det medfølgende USB-kabel
Anmeldelser (1)

1 anmeldelse af Satisfyer Yummy Sunshine Vibrator i Gul

 1. Cecilie

  God dildo med vibrationer !
  Jeg er blevet ret glad for min nye vibrator. Den har en dejlig blød overflade og stimulere helt rigtigt. Jeg bruger den både helt dybt men også direkte på klitoris. Den er derfor også både blevet brugt alene og når jeg har været sammen med kæresten. Har dog haft lidt problemer med opladeren – det er som om at den nogen gange ikke vil connecte. Det er dog lykkedes indtil videre men det er ikke helt perfekt.

Tilføj en anmeldelse af varen