Satisfyer White Temptation Lay-on Klitoris Vibrator

DKK 230,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Enkel og elegant klitorisvibrator med med mange indstillinger
 • Vibratoren er vandtæt, så du kan tage den med i badet
 • Det smarte håndtag giver dig komplet kontrol over din nydelse
 • Vælg mellem 15 vibrationsmønstre via det brugervenlige interface
 • Vibratoren har et lydsvagt design, så du kan nyde i fred og ro uden bekymringer

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E28627 Kategorier: , , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Satisfyer White Temptation Lay-on vibrator – Orgasmer i verdensklasse

De fleste kvinder har lettest ved at opnå klimaks ved stimulering af klitoris og med denne lay-on vibrator fra Satisfyer er det blevet endnu lettere at få den stimulering, du har brug for. Med et design i både bløde former og materialer frister denne vibrator dig.

Satisfyer White Temptation Lay-on er udstyret med en ekstra kraftig, men stadig støjsvag, motor, der med dybe rumlende vibrationer gør, at du kan opnå en intens orgasme på få minutter. Og med et opladeligt batteri med en levetid på næsten én time, er der ingen grund til at holde sig tilbage.

Sådan bruger du din Satisfyer White Temptation Lay-on vibrator

Du skal ikke være bekymret for at bruge denne vibrator. Den har et utrolig simpelt interface, der blot består af to knapper. Det er derfor også en meget begyndervenlig vibrator, som dig der ikke har prøvet sexlegetøj før, nemt kan bruge.

For at få den bedste og mest stimulerende oplevelse med din klitorisvibrator er det vigtigt at du husker glidecremen. Dertil skal du huske at bruge en glidecreme der er vandbaseret. Med glidecremen vil det silkebløde silikonemateriale glide let og lækkert over dit følsomme område mens de dejlige vibrationer stimulerer.

Hvad kan vibratoren gøre for dig?

Satisfyer White Temptation stimulerer klitoris med 10 vibrationsprogrammer, der hver især kan justeres med 5 hastigheder. Derudover får du en vibrator, der er vandtæt og lydsvag. Den lille størrelse gør den nem at håndtere og giver dig samtidig en meget diskret vibrator, du uden problemer kan bruge på tur eller sammen med partneren.

Selvom vibratoren er designet med klitoris stimulering i tankerne, er det naturligvis helt op til dig, hvor du ønsker at mærke de pirrende vibrationer. Også mænd kan nyde vibrationer på enten testiklerne, penis eller mellemkødet. Det er rig mulighed for at eksperimentere og nyde – både sammen og hver for sig.

Tidsløst og feminint design

Med et yderst minimalistisk design og stilfulde detaljer er Satisfyer White Temptation Lay-on vibrator ikke kun en fornøjelse at bruge, men også at se på. På vibratoren er der to knapper, en plus og en minus. Det gør vibratoren ekstremt nem at betjene og det kræver ikke lang tid at sætte sig ind i, hvordan man bruger den.

Fingerhullet er udformet i skinnende sølv og giver dig et perfekt greb og gør dig i stand til at bevæge vibratoren præcist. Det gør, at du med ganske få og små bevægelser kan sørge for, at der bliver vibreret der, hvor det gør en forskel.

En prisvindende klitorisvibrator

Der er ingen, der har sagt, at vibratorer skal være klodset eller kompliceret, og det er Satisfyer White Temptation Lay-on et godt eksempel på. Den har vundet flere designpriser rundt om i verden. Den har blandt andet vundet en DFA Merit Award i Hong Kong, en Contemporary Good Design Award i 2019 og i Tyskland var den nomineret til German Design Award i 2020. Det er derfor ikke en frøken hvem-som-helst, du får mellem benene, når du køber en Satisfyer White Temptation Lay-on Klitoris vibrator.

Med et næsten uskyldigt udseende er vibratoren fra Satisfyer et stilfuld supplement til din nydelse og til en meget fornuftig pris, er den et klart plus i sengebordsskuffen. Vi forstår godt, hvorfor Satisfyer har valgt at kalde den for Temptation, for med et smukt design, alsidige vibrationsmuligheder og en meget favorabel pris er fristelsen næsten for stor.

Pas godt på din Satisfyer White Temptation Lay-on vibrator

Klitoris vibratoren fra Satisfyer er vandtæt, så der er ingen grund til at skønne den for vand – heller ikke når det kommer til rengøringen. Skyl den derfor grundigt ren efter brug i varmt vand. Ønsker du det bedste resultat, anbefaler vi, at du bruger en antibakteriel rensespray lavet specielt til brug på silikonesexlegetøj.

Når din vibrator er gjort godt ren, skal den være helt tør, inden du lægger den tilbage i skuffen. Det er derudover også vigtigt, at du opbevarer den i en lille stofpose. Det vil nemlig holde det værste støv og snavs væk, indtil du skal bruge den igen.

Detaljer
Vægt160 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 50 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

9,2 cm

Bredde

6 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Hvid

Vibration

15 vibrationer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme med din Satisfyer klitoris vibrator
 • Tænd for vibratoren ved at holde + knappen nede i 2 sekunder
 • Skift mellem de 15 forskellige vibrationer med +/- knapperne

Efter brug:

 • Sluk din vibrator ved holde + knappen nede
 • Skyl din vibrator fra Satisfyer under varmt vand
 • Brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 • Oplad med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på din vibrator
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer White Temptation Lay-on Klitoris Vibrator”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%