Satisfyer V Balls Bækkenbundskugler Sæt

DKK 129,00

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Brug disse bækkenbundskugler til at opnå en bedre og mere effektiv bækkenbundstræning
 • Sættet indeholder tre bækkenbundskugler med tre forskellige vægte – gå op i vægt, jo mere øvet du bliver
 • Kuglerne er fremstillet af medicinsk silikone – et materiale af højeste kvalitet, der er silkeblødt, holdbart og hudvenligt
 • Den afrundet spids gør kuglerne nemme at indføre, og silikonesnoren gør dem nemme at tage ud igen

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Satisfyer V Balls – træn mere effektivt!

Vil du gerne gøre din bækkenbundstræning endnu mere effektiv? Så prøv disse flotte og lækre Satisfyer V Balls. Sættet består af tre bækkenbundskugler med 3 forskellige vægte (79 g, 114 g og 150 g). Det er det perfekte begyndersæt, hvor du med tiden kan gå op i vægt.

Bækkenbundskugler fra Satisfyer hjælper dig med at træne mere korrekt. Vægten i kuglen aktiverer også dine muskler i bækkenbunden, hvilket gør dine knibeøvelser mere effektive. Ved at bruge bækkenbundskugler når du laver dine knibeøvelser, kan du gøre træningen mere sjov, samtidig med at du får mere ud af den.

Hvordan bruger jeg mine Satisfyer V balls?

Sættet kommer med tre bækkenbundskugler i forskellige vægte. Vælg først den vægt du synes er passende. Vi anbefaler at du altid starter med den letteste. Giver den ikke nok kan du altid gå op i vægt efterfølgende. Smør lidt vandbaseret glidecreme på din valgte bækkenbundskugle, læg dig eventuelt ned for at slappe af, og før bækkenbundskuglerne op.

Du vælger selv om du vil lægge ned eller gå rundt mens du laver knibeøvelser. Det er dog nemmere at ligge ned. Du kniber i 10 sekunder, hvorefter du slapper af i 10 sekunder. Brug kuglerne i 10-15 minutter ad gangen. Du kan læse mere om hvordan man bedst laver knibeøvelser her

Mere følsomhed og bedre orgasmer

Måske har du hørt lidt om bækkenbundstræning før, men ved ikke om det er noget du skal være opmærksom på? Det er det! Bækkenbundstræning er godt for alle. Når du får trænet muskulaturen i bækkenbunden, kan det både hjælpe dig med at holde på vandet, men det kan også gøre dig mere følsom i skeden.

Bækkenbundsøvelser øger blodtilførslen til underlivet, og det øger følsomheden, og giver dig større chancer for at opnå en endnu mere intens orgasme. Det kan man da ikke sige nej til? Med Satisfyer V Balls kan du hurtigere og mere effektivt opnå et resultat af dine knibeøvelser.

Få mere kontrol – og bliv bedre til at slappe af

Når du træner dit underliv vil du også generelt få mere kontrol over musklerne i området – det kan gøre det nemmere at slappe af under sex, gynækologiske undersøgelser, opsætning af sexlegetøj eller menstruationsprodukter som en kop eller tampon.

Med Satisfyer V Balls bliver din træning helt sikkert mere effektiv og sjov. Vi ved alle sammen at vi skal huske vores knibeøvelser, men det er måske sjældent de bliver lavet så ofte som de egentlig burde. Med et bækkenbundskugle sæt har du en god motivation til at få træningen klaret.

Høj kvalitet og lækkert design

Disse Satisfyler V Balls er fremstillet i medicinsk silikone, som er et hudvenligt materiale med en silkeblød overflade. Det er ligeledes nemt at rengøre, hvilket sikre dig et hygiejnisk produkt. Kvaliteten er høj og du kan bruge dem i mange år fremover, hvis du passer godt på dem.

Kuglerne har en let afrundet spids, der gør indføringen nemmere. De har ligeledes en diskret rille langs den ene side. De enkle og stilfulde design gør kuglerne en fryd for øjet såvel som din krop og dit velvære.

Pas godt på dine Satisfyer V Balls bækkenbundskugler

Bækkenbundstræning er godt om man er ung, midt i livet eller ældre – så pas godt på dine Satisfyer V Balls, så du kan have glæde af dem i mange år. Når du har brugt dem, så husk at vaske dem i varmt vand. Afslut med at bruge en rensespray lavet særligt til sexlegetøj – den sørger for at bækkenbundskuglerne er helt rene.

Tør efter med en ren klud. Når kuglerne er helt tørre, kan du pakke dem væk. Opbevar dem et tørt og rent sted, og gerne i en æske eller en stofpose. På den måde holder de sig rene til næste gang du skal bruge dem.

Vægt390 g
Længde

15,6 cm

Diameter

3,4 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Multi

Vægt

S: 79,3 g – M: 114,1 g – L: 150,3 g

Vandtæt

Ja

Mærke

Satisfyer

Oversigt

KAMPAGNE 3 FOR 450 KR.

 • Brug disse bækkenbundskugler til at opnå en bedre og mere effektiv bækkenbundstræning
 • Sættet indeholder tre bækkenbundskugler med tre forskellige vægte – gå op i vægt, jo mere øvet du bliver
 • Kuglerne er fremstillet af medicinsk silikone – et materiale af højeste kvalitet, der er silkeblødt, holdbart og hudvenligt
 • Den afrundet spids gør kuglerne nemme at indføre, og silikonesnoren gør dem nemme at tage ud igen

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør lidt vandbaseret glidecreme på den valgte bækkenbundskugle
 2. Læg dig ned og før den op i skeden
 3. Knib i op til 20 sek. ad gangen og slap af lige så længe, som du kniber – gentag i 10-15 min
 4. Gå evt. rundt for mere udfordrende træning

Efter brug:

 1. Vask i varmt vand og brug eventuelt rengøringsspray til sexlegetøj
 2. Lad den tørre

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer V Balls Bækkenbundskugler Sæt”