Satisfyer USB Charging Cable

DKK 79,00

  • Ekstra USB-opladningskabel til dit Satisfyer sexlegetøj
  • Opladningskablet er kompatibel med alt genopladeligt sexlegetøj fra Satisfyer

Læs Mere

På lager

Varenummer (SKU): E27999 Kategorier: , , , , Tag:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Du vil måske også syntes om

Beskrivelse

Satisfyer USB-kabel med magnet

Har du mistet dit Satisfyer USB-kabel? Eller vil du gerne have et ekstra kabel for en sikkerheds skyld? Du kan bestille det antal, du ønsker, så du altid har mulighed for at oplade dit Satisfyer sexlegetøj. Det er så vigtigt, at det altid er klar til brug, når lysten kommer. Så med dette ladekabel kan du være sikker på, at dit legetøj altid er klar til brug.

I den ene ende har kablet to indbyggede magnethoveder, der sætter sig fast på dit Satisfyer sexlegetøj og genoplader det på meget kort tid. I den anden ende har kablet et USB-stik, der forbindes til et strømstik, en bærbar computer eller en anden strømkilde med USB-tilslutning.

Kompatibel med alt Satisfyer sexlegetøj

Uanset hvilket genopladeligt Satisfyer sexlegetøj du bruger, så passer dette kabel til det, så du er altså dækket ind med det. Det er altså både standard modellerne og next generation modellerne, der passer til dette ladekabel. Med et ekstra Satisfyer USB opladningskabel, kan du nyde dit sexlegetøj fra Satisfyer i mange år fremover. Et ødelagt eller forsvunden kabel, skal hvert fald ikke stoppe dig fra at nyde dit lækre sexlegetøj.

Tag den med på farten

Kablet har en god og praktisk længde, så det er ideelt at tage det med på farten. Du kan tage det med på længere rejser eller køreturen, hvis din bil har en USB-tilslutning. På den måde kan du altid forberede og være klar, når lysten til at lege med dit Satisfyer sexlegetøj skulle komme. Det er jo ikke kun, når du er derhjemme, at lysten kan opstå.

Satisfyer – et univers af nydelse

Satisfyer er en af de helt store spillere på markedet for sexlegetøj, så tro os, når vi siger, at du ikke vil fortryde at anskaffe dig et Satisfyer produkt. Deres produkter er enormt effektive, og mange af dem kommer med en orgasmegaranti. Vi har selvfølgelig et bredt udvalg af deres produkter, hvor du kan finde alt fra klitorisvibratorer, parvibratorer og onaniprodukter til mænd. Lad dig inspirere af det effektive og brugervenlige brand og find det produkt, der passer til dig.

Detaljer
Vægt33 g
Materiale

ABS

Farve

Hvid

Længde

110 cm

Mærke

Satisfyer

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer USB Charging Cable”

Ofte Købt sammen med

Billigst på PriceRunner
-30%
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-52%
Sommerudsalg
DKK 129,00
Billigst på PriceRunner
-28%
Sommerudsalg
DKK 359,00
Billigst på PriceRunner
-50%
Sommerudsalg
DKK 299,00
Billigst på PriceRunner
-34%
Sommerudsalg
DKK 79,00
Billigst på PriceRunner
-31%