Satisfyer Traveler Klitoris Stimulator

DKK 349,00

 • Oplev en dybere form for stimulering med en klitoris stimulator der stimulerer med pulserende lufttryksbølger
 • Stimulatoren er lavet i en rejsevenlig størrelse – den har også en hætte, så du nemt kan pakke den i tasken
 • Du får hele 11 lufttryksindstillinger, som du nemt skifter mellem med to knapper på stimulatoren
 • Mundstykket er fremstillet af medicinsk silikone – et materiale af højeste kvalitet der er hudvenligt, holdbart og silkeblødt
 • Den rejsevenlige stimulator er både vandtæt og støjsvag, så du kan bruge den, lige hvor du ønsker det

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E27976 Kategorier: , , , ,

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

 • Oplev en dybere form for stimulering med en klitoris stimulator der stimulerer med pulserende lufttryksbølger
 • Stimulatoren er lavet i en rejsevenlig størrelse – den har også en hætte, så du nemt kan pakke den i tasken
 • Du får hele 11 lufttryksindstillinger, som du nemt skifter mellem med to knapper på stimulatoren
 • Mundstykket er fremstillet af medicinsk silikone – et materiale af højeste kvalitet der er hudvenligt, holdbart og silkeblødt
 • Den rejsevenlige stimulator er både vandtæt og støjsvag, så du kan bruge den, lige hvor du ønsker det

Læs Mere

Beskrivelse

Satisfyer Traveler – en rejsevenlig stimulator

Er du på udkig efter nyt sexlegetøj, og gerne noget der er smart og nemt at tage med på farten? Så har du fundet det rette! Satisfyer er kendt for deres Air-Pulse teknologi, der sender de pulserende trykbølger mod klitoris, helt uden at røre. Har du aldrig prøvet de fantastiske lufttryksbølger før, er det nu du skal slå til. Du vil absolut ikke fortryde.

En fordel ved Satisfyer Traveler er, som du nok kan gætte ud fra navnet, at den er lige til at have med på rejsen. Der medfølger nemlig en magnetisk hætte, så den kan lukkes. Det sikrer dig en hygiejnisk oplevelse, når du rejser med din stimulator. Den er samtidig yderst diskret.

Sådan bruger du din Satisfyer Traveler

Den diskrete og rejsevenlige klitoris stimulator er naturligvis også meget nem at bruge. Den har kun to knapper, hvorfra du kan skifte mellem de 11 lufttryksbølgeindstillinger. Tænd vibratoren ved at holde + knappen nede, og du er klar til at nyde de stimulerende bølger.

Mundstykket holdes over klitoris eller tæt ved, og du kan med fordel bruge stimulatoren sammen med en vandbaseret glidecreme. Med +/- knapperne kan du let skrue op og ned for intensiteten, som du har lyst til. Sæt hætten på stimulatoren, når du ikke bruger den.

Din nye rejsemakker

Hvem siger, at det kun er derhjemme du kan hygge dig og få lækre orgasmer. Med en Satisfyer Traveler har du muligheden for at opnå klimaks hvor og hvornår, du har lyst. Den er nemlig designet til, at du nemt kan have den med på farten.

Stimulatoren er udstyret med en hætte, så du kan putte den i tasken uden at være nervøs for at dine andre ting ødelægger den. Er du typen der ofte er hjemmefra, er denne sag altså din nye bedste ven. Endnu en fordel ved hætten er, at den gør din stimulator yderst diskret, da ingen kan gætte, hvad der gemmer sig i den.

Prøv Satisfyers kendte Air-Pulse teknologi

Satisfyer har udviklet deres egen Air-Pulse teknologi, som er lavet for at tilfredsstille kvinder verden over. Air-Pulse er såkaldte lufttryksbølger, der føles som vibrationer, når de rammer klitoris. Selve stimulatoren behøver dog ikke at røre ved klitoris.

Denne form for stimulering har vist sig at være yderst effektiv. Flere kvinder oplever faktisk at de nemmere kan få en orgasme med lufttryksbølger end med vibrationer. Selvom Satisfyer Traveler kan sende kraftige lufttryksbølger, er den yderst lydsvag, og du behøver derfor ikke at tænke over om andre kan høre det, når du leger med den.

De dejligste klitorisorgasmer

Den mest almindelige orgasme hos kvinder er klitorisorgasmen. Nok synes en klitoris lille, men faktisk strækker den sig hele 10 cm ind i skeden. Med sine 8000 nervebaner, der løber ned langs dine lårs inderside, er det et utrolig sensitivt område. Nogle kvinder kan lide at blive stimuleret hårdt, mens andre foretrækker det blidt.

Med Satisfyer Traveler kan du selv styre via de 11 forskellige trykbølgestyrker, hvor hårdt og blidt det skal være. Du kan med fordel starte i det blide og derefter arbejde dig stille og roligt op. På den måde bliver du pirret, og opnår en kraftigere orgasme.

Hudvenlig silikone af høj kvalitet

Har du sart og følsom hud, er det sexlegetøj i medicinsk silikone du skal gå efter. Det er utrolig blødt og skånsomt mod huden, og så er det også allergivenligt. Det er nemlig fri for latex og ftalater, så det er yderst sikkert at bruge på kroppen – også helt intimt.

Den glatte overflade gør, at bakterier glider af, og ikke sætter sig særlig nemt fast. Du får altså et utrolig skånsomt og hygiejnisk produkt, der er nemt at holde rent og som derfor giver dig et langtidsholdbart produkt, du kan nyde i mange år fremover.

Rengøring af din Satisfyer Traveler

Silikonen gør den yderst nem at rengøre og stimulatoren er dertil fuldstændig vandtæt. Du skal blot skylle den under varmt vand og tørre af. Brug gerne en rensespray til sexlegetøj, så du sikrer dig et helt rent og sterilt sexlegetøj. Spray blot 2-3 gange, tør af eller lad den tørre. Den skal være helt tør inden du sætter hætten på.

Når din Satisfyer Traveler er ren kan du med fordel sætte den til opladning via det magnetiske USB-kabel. Stimulatoren holder i omkring én time på en fuld opladning.

Detaljer
Vægt146 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 60 min.

Genopladningsmetode

USB-kabel

Længde

10 cm

Bredde

3,5 cm

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Sort

Lufttryksbølger

11 niveauer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug

 • Start ud med at vaske den i varmt vand før det allerførste brug
 • Smør med vandbaseret glidecreme på klitoris
 • Tænd ved at holde + knappen nede i 2 sekunder
 • Skift mellem de forskellige indstillinger på +/- knappen

Efter brug

 • Sluk ved at holde den + knappen nede
 • Vask din Satisfyer under varmt vand og rens med en rensespray til sexlegetøj
 • Sæt til opladning hvis der er nødvendigt. Magnetstikket klikkes på de to metaldutter på din Satisfyer. Den anden ende af kablet sættes i din computer eller dit opladerstik i stikkontakten
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Traveler Klitoris Stimulator”