Satisfyer Sweet Treat Klitoris Vibrator i Lyserød – PRISVINDER

DKK 239,00

 • Klitorisvibrator med roterende hoved
 • Unikt design der ligner en isvaffel
 • Med 4 rotationsmønstre med 3 hastigheder hver
 • Bløde silikonelameller til stimulering
 • Simpelt interface bestående af to knapper

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E27456 Kategorier: , , , GTIN: 4061504001135

Satisfyer Sweet Treat – en roterende klitorisvibrator

Skal du forkæle dig selv med lidt sødt, er der intet bedre end denne Sweet Treat fra Satisfyer. Sweet Treat er en sød lille klitorisvibrator, der med sit roterende hoved stimulerer klitoris. Det er svært at se bort fra det nuttede design, der får den til at ligne en isvaffel.

Hovedet består af silkebløde silikone lameller der føles fantastisk når der flyder over klitoris. På “vaflen” finder du et simpelt interface bestående af kun to knapper. Herfra kan du nemt øge eller sænke intensiteten.

Sådan bruger du din Satisfyer Sweet Treat

Satisfyer Sweet Treat skal bruges sammen med vandbaseret glidecreme. Når du bruger denne klitoris vibrator sammen med glidecreme, vil de bløde lameller føles endnu mere fantastiske. Det hele bliver bare bedre, når du husker glidecremen.

Du har kun to knapper at holde styr på, når du skal bruge vibratoren. Tænd vibratoren ved at holde + knappen nede i 2 sekunder. Herefter kan du bruge +/- knapperne til at skifte mellem 11 vibrationsprogrammer herunder 4 rotationsmønstre der hver især har 3 hastigheder.

Satisfyer gør det igen

Satisfyer er ikke bange for at lave sexlegetøj som både er lækkert, luksuriøst og til tider legende og sjovt i designet. Deres unikke designs giver dig mulighed for at få et sexlegetøj, der ikke bare er en nydelse at bruge men også at se på.

Denne lille lyserøde isvaffel er et godt eksempel på dette. Udover sit fine og unikke design har vibratoren også en god størrelse. Den er blot 10,9 cm i længden og 5,5 cm i bredden. Den fylder derfor ikke meget hvad end den ligger i skuffen eller skal med på tur.

For fin til at blive gemt væk

Denne stimulator kan let ligge fremme og blive til et sjovt samtaleemne. Hvis den ikke er til dig selv, kan den bestemt anbefales som en sjov gave til din moderne veninde. Satisfyer har lavet flere sjove og fine produkter af denne type.

Derfor kan du også finde en klitoris stimulator formet som en pingvin, en parvibrator der ligner en hval såvel som en G-punktsvibrator med en flodhesteformet snude. Er du til det legende, sjove og ikke mindst farverige look, så er Satisfyer det helt rigtige mærke for dig.

Et godt sted at starte

Er du på jagt efter dit første sexlegetøj? Så kan vi helt klart anbefale Satisfyer Sweet Treat. Den lille vibrator er det perfekte begyndervenlige stykke sexlegetøj. Det er nemt at bruge, og du har en overskuelig mængde indstillinger.

Det søde design gør den naturligvis også mere diskret og perfekt til dig der ønsker, at dit sexlegetøj også har et flot udseende. Du kan bruge den roterende vibrator til onani såvel som forspil og samleje. Du kan også tage den med i bad for en endnu mere våd oplevelse.

Pas godt på din Satisfyer Sweet Treat

Når du har brugt din Satisfyer Sweet Treat, skal den rengøres i varmt vand. Brug gerne en ren med rensespray lavet til sexlegetøj efterfølgende. Det sikrer dig, at alle bakterier er fjernet fra sexlegetøjets overflade.

Efter at du har gjort vibratoren ren, skal den også være helt tør, inden du lægger den væk igen. Til opbevaring kan du med fordel bruge den æske sexlegetøjet kom i. Ellers kan du også bruge en stofpose. På den måde holder du det værste støv væk, indtil du skal bruge den igen.

Vægt196 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 50 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

10,4 cm

Bredde

5,5 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Brun og lyserød

Vibration

11 vibrationsprogrammer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Klitorisvibrator med roterende hoved
 • Unikt design der ligner en isvaffel
 • Med 4 rotationsmønstre med 3 hastigheder hver
 • Bløde silikonelameller til stimulering
 • Simpelt interface bestående af to knapper

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme med din vibrator
 • Tænd for vibratoren ved at holde + knappen nede i 2 sekunder
 • Skift mellem vibrationsindstillingerne med +/- knapperne
 • Tryk to gange på + knappen for at skifte rotationsmønster

Efter brug:

 • Sluk din vibrator ved holde + knappen nede
 • Skyl vibratoren under varmt vand og brug en rensespray til at gøre den helt ren
 • Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Sweet Treat Klitoris Vibrator i Lyserød – PRISVINDER”