Satisfyer Rocket Ring Penisring med Vibrator

DKK 149,00

 • Vibrerende penisring – perfekt til par
 • Fleksibel og blød ring i silikone
 • Med 10 vibrationsprogrammer
 • Giver en forbedret erektion

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E28619 Kategorier: , , , , , GTIN: 4061504000879

Satisfyer Rocket Ring penisring

Med en vibrerende penisring fra Satisfyer kan du øge både din og din partner nydelse. Satisfyer Rocket Ring er utrolig behagelig at bruge. Den bløde og fleksible silikonering, sidder tæt om penisroden giver dig bedre udholdenhed. Penisringen giver en mere kraftfuld og længerevarende erektion, som både du og din partner kan nyde godt af.

Den har oven i købet 10 vibrationsprogrammer, du selv kan styre, så du kan få lige netop den stimulering, du ønsker. Vibrationerne styres nemt med den ene knap, der sidder foran. Den er 100% vandtæt og er nem at rengøre efter brug.

Sådan bruger du din Satisfyer Rocket Ring

Satisfyer Rocket Ring er en lækker vibrerende penisring. Den stimulerer dig og din partner på samme tid med og kan indstilles med 10 forskellige programmer. Vibrationerne kan mærkes på penisskaftet, når du bruger den, og din partner vil mærke vibrationerne under samleje.

Hold knappen nede i 2 sekunder for at tænde for vibrationerne og tryk efterfølgende for at skifte mellem de forskellige vibrationsniveauer. Penisringen kan naturligvis også bruges uden vibrationer. Her vil den blot virke som en almindelig penisring, der giver en forbedret erektion.

En vibrerende penisring til par

Er du og din partner på udkig efter noget sexlegetøj, der kan stimulere jer begge på samme tid? Så er det denne penisring, I skal have fat i. Den er nemlig særlig velegnet som en parvibrator. Med penisringen kan du forkæle din partner hele natten lang, da den giver dig større udholdenhed og kraftigere erektion.

Den tætsiddende ring gør, at blodgennemstrømningen bliver langsommere. Derfor løber blodet langsommere tilbage fra din penis igen. Derudover udsættes sædafgangen, så du og din partner kan hygge jer i ekstra lang tid.

En behagelig pasform for alle mænd

Penisringen har en diameter på 2,5 cm. Den er dog meget strækbar og fleksibel. Den kan derfor passes af stort set alle penisstørrelser. Satisfyer Rocket Ring er fremstillet af silikone. Det er et meget smidigt materiale, der samtidig føles silkeblødt.

Placér din penisring omkring roden af din erigeret penis. Formålet er, at den skal holde noget af blodet tilbage, så det løber langsommere tilbage i kroppen. Det vil nemlig give dig en bedre kontrol med din orgasme og dermed en længerevarende erektion. Du kan med fordel bruge en vandbaseret glidecreme for at gøre påføringen nemmere.

Leg under bruseren

Satisfyer Rocket Ring er 100% vandtæt og derfor kan du tage den med under bruseren, hvis du gerne vil have en ekstra våd oplevelse. Eller tag den med i badekarret og nyd din kraftfulde erektion hvad end du er alene eller sammen med en partner.

Husk at oplade din penisring, når du er færdig med at bruge den, så den er klar til næste gang, du får lyst til at lege med den. Der medfølger et USB-kabel, du blot tilslutter en USB-indgang, så lader den op. Det tager ca. 60 minutter for en fuld opladning. Herefter kan den bruges i 40 minutter.

Rengøring af din Satisfyer Rocket Ring

Når du er færdig med din penisring, skal den selvfølgelig rengøres. Det kan du gøre ved at vaske den under varmt vand og bruge en rengøringsspray til sexlegetøj. En antibakteriel rensespray fjerner uønsket bakterier uden at beskadige materialet.

Lad din penisring tørre af, inden du lægger den væk. Herefter kan du opbevarer den i den medfølgende æske. Du kan også bruge en stofpose til opbevaring. På den måde kan den holde i lang tid og du kan få glæde af den igen og igen.

Vægt82 g
Batteri

Genopladeligt

Genopladningsmetode

USB-kabel

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Blå

Diameter

2,5 cm

Vibration

10 hastigheder

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

15 års garanti

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Vibrerende penisring – perfekt til par
 • Fleksibel og blød ring i silikone
 • Med 10 vibrationsprogrammer
 • Giver en forbedret erektion

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Smør vandbaseret glidecreme på din penis og omkring ringen
 2. Placer penisringen helt nede ved roden
 3. Tænd for vibrationerne på tænd/sluk knappen
 4. Tryk på knappen igen for at skifte indstilling

Efter brug:

 1. Sluk for vibrationerne på tænd/sluk knappen
 2. Tag penisringen af og skyl den under varmt vand
 3. Brug en rengøringsspray til sexlegetøj – Spray 2-3 gange og lad den tørre af
 4. Oplad den med det medfølgende USB-kabel

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Rocket Ring Penisring med Vibrator”