Satisfyer Purple Pleasure Lay-on Klitoris Vibrator

DKK 189,00

 • En begyndervenlig klitorisvibrator
 • 100% vandtæt – Tag den med i bad
 • Perfekt hvad end du er alene eller sammen med en partner
 • Udstyret med hele 15 forskellige vibrationer
 • Kan bruges i 2 timer på en fuld opladning

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E28626 Kategorier: , , , , , , GTIN: 4061504000947

Satisfyer Purple Pleasure lay-on – En effektiv lille klitoris vibrator

Denne smarte lille klitoris vibrator ser måske simpel ud på overfladen, men lad dig ikke narre – den skal nok sætte gang i den stimulerende leg, og give dig vidunderlige intense orgasmer. Fremstillet af medicinsk silikone, føles denne vibrator blød og lækker mod din hud.

Klitoris vibratoren fra Satisfyer er udformet som en såkaldt lay-on vibrator. Det vil sige at den er perfekt udformet til blot at lægges mod vagina. Du bestemmer selv, hvor du ønsker at fokusere vibrationerne. Spidsen kan også bruges til præcis og intensiv stimulering af klitoris.

Sådan bruger du din Satisfyer Purple Pleasure lay-on vibrator

Den diskrete vibrator kan bruges på mange forskellige møder. Den runde og bløde form gør den lækker til stimulering af både klitoris og skedeåbning såvel som ved anus og brystvorter. Du kan kort sagt bruge den, lige der hvor du ønsker ekstra stimulering.

Vibratoren har en aflang knap på den ene side, som er den du bruger til at tænde og slukke samt skifte indstilling. Vibratoren er udstyret med 15 vibrationsindstillinger, der varierer i mønster, intensitet og tempo. Uanset hvor du bruger vibratoren, anbefaler vi, at du også bruger en god vandbaseret glidecreme.

Et design der stimulerer

Den simple udformning på Satisfyer Purple Pleasure lay-on vibrator er faktisk helt fantastisk. Den giver dig nemlig et utal af muligheder for at få, præcis den stimulering du ønsker. Du kan bruge vibratoren brede flade til at få vibrationerne til at ramme et større område. Dette føles for eksempel fantastisk mod skedeåbningen.

Du kan også bruge den afrundede spids på vibratoren. Med den har du mulighed for at præcisere vibrationerne og intensivere stimuleringen, lige der hvor du har allermest brug for det. Det kunne for eksempel være på klitoris.

Solo-karriere eller dynamisk duo?

Satisfyer Purple Pleasure lay-on vibrator kan bruges på mange måder. Den egner sig som de fleste vibratorer godt til solo-leg, men på grund af det lækre, smalle design, passer den også fantastisk til brug med en partner. Den er meget diskret i både design og størrelse, hvilket gør den til en praktisk og god parvibrator.

Den kan inddrages I jeres fælles leg og bruges på jer begge. Mange kvinder vil især nyde at bruge den til stimulering af klitoris under samleje, men også under forspil eller oralsex vil den gøre det godt.

Pas godt på din Satisfyer Purple Pleasure lay-on vibrator

Når nu du har fundet en god og effektiv klitoris vibrator som denne, ville det også være ærgerligt, hvis den gik i stykker. Det er dog ikke sandsynligt, hvis du passer godt på den. Hvis du sørger for altid at bruge Satisfyer Purple Pleasure lay-on vibrator med den rette glidecreme og rengøre og opbevare den korrekt, kan den give dig meget nydelse i mange år.

Derfor skal du også sørge for at skylle vibratoren grundigt ren i varmt vand efter brug. Vil du sikre dig det bedste og mest hygiejniske resultat, skal du også bruge en antibakteriel rensespray til sexlegetøj. Tør herefter vibratoren godt af og opbevar den i en æske eller stofpose.

Vægt135 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 120 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

9,5 cm

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Lilla

Vibration

15 vibrationer

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • En begyndervenlig klitorisvibrator
 • 100% vandtæt – Tag den med i bad
 • Perfekt hvad end du er alene eller sammen med en partner
 • Udstyret med hele 15 forskellige vibrationer
 • Kan bruges i 2 timer på en fuld opladning

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din Satisfyer klitoris vibrator
 • Tænd ved at holde knappen nede
 • Skift frem og tilbage mellem de 15 vibrationsindstillinger ved at trykke øverst eller nederst på den aflange knap

Efter brug:

 • Sluk din vibrator ved holde knappen nede
 • Skyl din vibrator fra Satisfyer under varmt vand og brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 • Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren

2 anmeldelser af Satisfyer Purple Pleasure Lay-on Klitoris Vibrator

 1. Marianne

  Lidt for kedelig
  Måske havde jeg forventet lidt for meget i forhold til prisen og funktionerne. Den bliver hvert fald lidt kedelig i længden når jeg bruger den alene. Den er til gengæld ret perfekt når mig og min kæreste er sammen. Den er ikke så stor så vi kan nemt bruge den mens vi har sex.

 2. Elskeren

  En sikker vinder
  Det er en helt simpel vibrator, der gør præcis det den lover. For mig er der orgasmegaranti hver gang og den er derfor også en trofast ven i soveværelset.

Tilføj en anmeldelse af varen