Satisfyer Pro Penguin Next Generation Klitoris stimulator

DKK 249,00

 • Klitorisstimulator i unikt og sjovt design
 • Udstyret med 11 indstillinger for stimulering
 • Fremstillet i hudvenlig og silkeblød silikone
 • Har vundet flere priser for sit innovative og smarte design
 • Vandtæt og lydsvagt design

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

Ikke på lager

Varenummer (SKU): E27982 Kategorier: , , , Tag: GTIN: 4049369015108

Satisfyer Pro Penguin Next Generation – en unik klitorisstimulator

Denne fine klitorisstimulator fra Satisfyer har et helt unikt design. Den søde Pro Penguin stimulerer klitoris ved hjælp af lufttryksbølger med Satisfyers egen Airpulse-teknologi og uden direkte berøring. Det giver en helt anden form for stimulering end de mere velkendte vibrationer.

Stimulatoren er lavet i et kompakt design, så du let og hurtigt kan putte denne fine ven væk i tasken eller i en skuffe, selvom den næsten er for fint klædt på til at blive gemt væk. Satisfyer Pro Penguin Next Generation har 11 forskellige pulseringsindstillinger, så du kan få alt fra blød til intens pulsering – og altså lige den stimulering, som du længes efter.

Sådan bruger du din Pro Penguin Next Generation

Klitorisstimulatoren har et enkelt interface med kun to knapper. Du tænder stimulatoren ved at holde den ene knap nede i 2 sekunder. Herefter kan du frit skifte frem og tilbage mellem de 11 pulseringsindstillinger, som Satisfyer Pro Penquin Next Generation er udstyret med.

For at få den bedste stimulering med lufttryksbølgerne anbefaler vi, at du bruger din stimulatoren sammen med en god mængde vandbaseret glidecreme. Du kan også bruge stimulatoren i bruseren eller badekarret for. Pulseringerne vil føles endnu dejligere når de opleves under vand.

Stimulerer med Airpulse-teknologi

Satisfyers egen Airpulse-teknologi er, hvad der gør deres klitorisstimulatorer til noget helt særligt. Stimulering med Airpulse virker ved, at det silkebløde silikonehoved omslutter klitoris. Her dannes et blidt vakuum, der stimulerer med en bølgende rytme i forskellig intensitet, alt efter hvilken indstilling du vælger.

Satisfyer Pro Penguin Next Generation kan være en god løsning for begyndere, da den takket være sin ergonomiske form og lille størrelse er let at bruge. Du kan derfor let og uden besvær nyde intense orgasmer enten alene eller i leg med din partner.

Et sjovt og unikt design

Satisfyer har et ry for at lave lækkert sexlegetøj med elegante og legende designs. Satisfyer Pro Penguin Next Generation er selvfølgelig ingen undtagelse. Den lever 100% op til sit navn, med sit søde og sjove design, som efterligner en lille pingvin – genkendelig som den er med sort og hvid smoking og en fin lille butterfly.

Modellen har i tidens løb meget velfortjent vundet en lille håndfuld priser for dens form og unikke udseende. Klitorisstimulatoren er perfekt til dig, der ønsker et sjovt design lige så meget som du ønsker et effektivt sexlegetøj.

Lille, let og praktisk

Satisfyer Pro Penguin Next Generation er en lille, let og praktisk klitorisstimulator. Den måler kun 10,8 cm i længden og 5,8 cm i bredden. Den er med sine meget lydsvage vibrationer perfekt til diskrete lege i soveværelset eller badet. Dog går den ikke på kompromis med styrken af sin stimulering.

Stimulatoren er lavet i medicinsk silikone, så den har en behagelig, blød og glat overflade, som dertil også er hudvenlig. Medicinsk silikone er meget hygiejnisk og let at rengøre. Det er anbefalet at bruge medicinsk silikone med vandbaseret glidecreme, da dette bedst bevarer overfladens kvalitet.

Sådan passer du godt på din Satisfyer Pro Penguin Next Generation

Efter brug er det altid vigtigt, at du gør dit sexlegetøj rent. Det er dog nemt og hurtigt gjort med en vandtæt klitorisstimulator som denne. Du skal blot skylle Satisfyer Pro Penguin Next Generation i varmt vand. Du kan med fordel bruge en rensespray lavet specifikt til sexlegetøj.

Mundstykket af silikone kan tages af for let rengøring. Det kan med tiden også udskiftes. Når stimulatoren er helt ren, skal den også være helt tør, inden du pakker den væk igen. Herefter kan du bruge den medfølgende æske eller en stofpose til opbevaring.

Vægt195 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 90 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Materiale

ABS-Plast, Medicinsk silikone

Farve

Sort/hvid

Vibration

11 pulseringsindstillinger

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Klitorisstimulator i unikt og sjovt design
 • Udstyret med 11 indstillinger for stimulering
 • Fremstillet i hudvenlig og silkeblød silikone
 • Har vundet flere priser for sit innovative og smarte design
 • Vandtæt og lydsvagt design

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme sammen med din klitorisstimulator
 • Tænd for stimulatoren ved at holde knappen med flere streger nede i 2 sekunder
 • Skift frem og tilbage mellem 11 pulseringsindstillinger med de to knapper

Efter brug:

 • Sluk stimulatoren ved at holde knappen med flere streger nede i 2 sekunder
 • Skyl stimulatoren i varmt vand og brug en rensespray til sexlegetøj
 • Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på stimulatoren

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Pro Penguin Next Generation Klitoris stimulator”