Satisfyer Pro 4 Par Vibrator – BESTSELLER

DKK 299,00

 • Vibratoren er designet til brug under samleje – endnu større nydelse for begge parter
 • Indvendigt stimulerer vibratoren med vibrationerne, mens den udvendigt stimulerer med pulserende lufttryksbølger
 • Vibratoren stimulerer både ham og hende – den rammer klitoris, G-punktet og penis
 • Den er udstyret med to motorer, der kan styres separat for fuld kontrol over jeres fælles nydelse

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

Varenummer (SKU): E27977 Kategorier: , , , , , , Tag:

Satisfyer Pro 4 – Parvibrator med pulserende nydelse

Denne lækre vibrator fra Satisfyer er faktisk meget mere end blot en vibrator. Den kan nemlig ikke kun stimulere med de velkendte vibrationer. Den er også udstyret med pulserende lufttryksbølger. Det bløde hoved, hvorfra de pulserende stimuleringer strømmer, placeres over klitoris, mens den indvendige del indføres i vagina.

Den indvendige del vibrerer, og stimulerer både G-punktet og penis under samleje. Samtidig forkæles klitoris af berøringsfri stimulering med trykbølger. Der er kort sagt nydelse nok til jer begge, når I bruger Satisfyer Pro 4.

Sådan bruger I jeres Satisfyer Pro 4

Selvom denne stimulator er pakket med forskellige stimuleringer og indstillinger, er den meget nem at bruge. Vibratoren tændes på on-knappen, og I kan herefter styre pulseringer og vibrationer separat. +/- knapperne styrer pulseringer, mens vibrationerne styres på knappen med den bølgede streg.

En parvibrator som denne er designet, så den kan bruges under samleje. Den indvendige del indføres i vagina og efterlader samtidig plads til, at penis kan penetrere. Samtidig sidder den udvendige del, så klitoris stimuleres. Brug en god vandbaseret glidecreme for at få den bedste stimulering.

Separat styring af to motorer

Satisfyer Pro 4 har to separate motorer, som kan styres hver for sig for optimal fleksibilitet og nydelse. Den ene motor styrer lufttryksbølgerne, med Satisfyers Airpulse-teknologi, som stimulerer klitoris. Den anden motor styrer vibrationerne i den indvendige del.

Den indvendige del giver stimulering til G-punktet. Den flade form presses op mod det følsomme punkt, når penis føres ind. Manden kan naturligvis også nyde godt af de dejlige vibrationer.  Alle Satisfyer Pro 4’s vibrationer og pulseringer kan selvfølgelig komme med i badet for endnu flere intime oplevelser.

Et stærkt fælles klimaks

Denne Satisfyer Pro 4 par er sit navn tro, og den er optimal til parleg. Den kan stimulere på klitoris og G-punktet på samme tid, og med det vibrerende skaft kan den også stimulerer din partner, som ved indførelse får glæde af vibrationerne og en strammere følelse. Dette giver for begge parter en meget intens og fræk oplevelse.

Er du og din partner interesseret i at føje noget ny nydelse til jeres sexliv kan parvibrator bestemt anbefales. Med en parvibrator som denne, der er designet til at indgå naturligt i samlejet, kan I opnå en større fælles nydelse. Måske kan I endda time det, så I kommer på samme tid.

Elegant og stilfuldt design

Parvibratoren har en praktisk størrelse og et lækkert stilrent design. Denne er hvid med rosaguld detaljer, der giver den et eksklusivt og rent udseende. Den er fleksibel i formen, så den kan tilpasses jeres kroppe og giver sig i brug – det sikrer jer en god og komfortabel oplevelse.

Pro 4 lades med et USB-kabel som forbindes til vibratoren med et smart magnetisk stik. Du har over en times brugstid på en fuld opladning. Skal vibratoren oplades helt, tager det 1,5 time. Du kan derfor hurtigt gøre din vibrator klar.

Pas godt på din nye ven

Efter brug skal Pro 4 gøres ren med varmt vand. Derefter anbefaler vi, at du bruger en rensespray lavet specifikt til sexlegetøj. Den antibakterielle spray fjerner effektivt bakterier på silikonens overflade. Den er samtidig skånsom mod både materiale og hud.

Sørg for at vibratoren er helt tør efter rengøring. Når du er færdig, kan du med fordel oplade dit sexlegetøj, hvis det er nødvendigt. Opbevar parvibratoren i den medfølgende æske eller brug en stofpose. Det holder det værste støv og snavs væk, indtil du skal bruge den igen.

Vægt210 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 70 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Hvid

Vibration

10 vibrationsindstillinger, 11 pulseringsindstillinger

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Vibratoren er designet til brug under samleje – endnu større nydelse for begge parter
 • Indvendigt stimulerer vibratoren med vibrationerne, mens den udvendigt stimulerer med pulserende lufttryksbølger
 • Vibratoren stimulerer både ham og hende – den rammer klitoris, G-punktet og penis
 • Den er udstyret med to motorer, der kan styres separat for fuld kontrol over jeres fælles nydelse

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme med din Satisfyer Pro – og evt. en orgasmegel for en ekstra intens oplevelse
 • Tænd for vibratoren på tænd/sluk knappen
 • Skift mellem 11 pulseringsindstillinger med +/- knapperne
 • Skift mellem 10 vibrationsindstillinger på knappen med den bølgede streg

Efter brug:

 • Sluk din vibrator på tænd/sluk knappen
 • Skyl din vibrator fra Satisfyer under varmt vand og brug en rensespray til at gøre vibratoren helt ren
 • Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren

3 anmeldelser af Satisfyer Pro 4 Par Vibrator – BESTSELLER

 1. Petra

  Øv, ikke til mig
  Vi kunne slet ikke få det til at fungere og den blev ved med at ryge ud når vi brugte den. Selve vibrationen er der intet i vejen med, men lidt ærgeligt når nu vi havde købt den for at bruge den sammen.

 2. Gitta

  ikke til par men solo
  Det var slet ikke en succes da mig og min kæreste skulle prøve os med den her sammen. Den passede simpelthen ikke. Jeg prøvede dog at bruge den alene noget tid efter – og her kunne den virkelig noget! Stor succes 😉 Virker som om den er lavet til en meget specifik anatomi hvis man skal bruge den sammen med sin partner.

 3. Den nye

  Bedste orgasme
  Orgasmegaranti! Har fået den skønneste orgasme hver gang vi har brugt den her. Er stor fan af den måde den stimulerer på – noget helt andet end jeg har prøvet for. Dejligt med en vibrator vi kan nyde under sex.

Tilføj en anmeldelse af varen