Satisfyer Pro 3+ Vibration Klitoris Stimulator

DKK 389,00

 • Prisvindende design for optimal nydelse
 • Stimulator med to separat styret motorer
 • Udstyret med 11 pulserings- og 10 vibrationsindstillinger
 • Stimulerer uden direkte berøring med huden
 • Lydsvagt og vandtæt design

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E28579 Kategorier: , , , , Tag: GTIN: 4049369016532

Satisfyer Pro 3+ – en stimulator med vibrationer

Denne nyere version af Satisfyers lufttryksvibratorer kan bare lidt mere af det hele. Udover de lækre lufttryksbølger som Satisfyer er kendt for, så har denne model også vibrationer. Du kan altså skifte mellem forskellige former for stimulering.

Satisfyer Pro 3+ har et stilfuldt design i en elegant sort farve. Med sit enkle interface bestående af tre knapper kan du styre de to motorer separat. Du får derfor fuld kontrol over din nydelse, og kan få præcis den form for stimulering du har allermest brug for.

Sådan bruger du din Satisfyer Pro 3+

Med denne klitoris stimulator har du nok indstillinger at vælge imellem. Stimulatoren er udstyret med 11 pulseringsmønster samt 10 vibrationsmønstre. De forskellige stimuleringer styres med to motorer, og du kan kombinere dem, som du ønsker det.

Du tænder stimulatoren ved at holde knappen med on-symbolet på nede. Du skifter pulseringsmønster med knappen med to streger. Ønsker du at skifte vibrationsmønster, bruger du knappen med den bølgede streg. Brug gerne en god vandbaseret glidecreme sammen med stimulatoren for den bedste oplevelse.

Oplev berøringsfri orgasmer

Takket være den smarte stimulering med lufttrykbølger behøver stimulatoren slet ikke at være i direkte kontakt med din klitoris. Det store hoved omslutter klitoris og stimulerer med både vibrationer og pulserende bølger.

Mange kvinder oplever, at de kan opnå flere orgasmer efter hinanden, når de bruger en klitoris stimulator. Dette er netop på grund af den berøringsfri stimulering, der ikke giver den samme følelsesløshed, der kan opstå ved brug af vibrationer.

Lydniveauet er det eneste svage her

Satisfyer Pro 3+ er en særlig støjsvag model, som gør den til et diskret stykke sexlegetøj. De stærke men lydsvage motorer, giver dig mulighed for at lege med dit nye legetøj, lige der hvor du har lyst.

En lydsvag stimulator er det perfekte stykke sexlegetøj for mange. Det betyder nemlig, at du ikke skal bekymre dig om nysgerrige roomies eller andre, der måske kunne lytte med. Det betyder naturligvis også, at du altid kan tage din Pro 3+ klitoris stimulator med dig på farten.

Et prisvindende design for din nydelse

Satisfyer har vundet flere priser for deres innovative og stilfulde design. Denne model, Satisfyer Pro 3+, vandt i 2019 den prestigefyldte Good Design Award og i 2020 vandt den German Design Award for “Excellent Product Design”.

Du kan derfor være sikker på et lækkert sexlegetøj med et design, hvor der er tænkt på udseende såvel som funktion. Den slanke form på stimulatoren gør også, at den ligger godt i hånden og er komfortabel at bruge – også i længere tid.

Sådan passer du bedst på din Satisfyer Pro 3+

Det er faktisk ingen sag at passe godt på denne vibrator. Den er genopladelig, og så er den fuldstændig vandtæt. Det betyder at du kan gøre den ordentligt ren efter brug uden at nogen bekymringer. Du kan også let lade den op igen, når du har brugt den.

For at gøre dit sexlegetøj helt rent anbefales det altid, at du bruger en såkaldt rensespray. Dette er en rengøringsspray, der er antibakteriel, og som er udviklet specielt til brug på sexlegetøj. Det vil sige, at den effektivt fjerner bakterier, men samtidig er skånsom og mild, så du sikkert kan bruge dit rene sexlegetøj helt intimt.

Vægt270 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 60 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Materiale

Medicinsk silikone

Farve

Sort

Vibration

10 vibrationsindstillinger, 11 pulseringsindstillinger

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Prisvindende design for optimal nydelse
 • Stimulator med to separat styret motorer
 • Udstyret med 11 pulserings- og 10 vibrationsindstillinger
 • Stimulerer uden direkte berøring med huden
 • Lydsvagt og vandtæt design

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 1. Brug vandbaseret glidecreme med din Satisfyer Pro
 2. Tænd for stimulatoren på tænd/sluk knappen
 3. Skift mellem 10 vibrationsindstillinger på knappen med den bølgede streg
 4. Skift mellem 11 pulseringsindstillinger på knapperne med to streger

Efter brug:

 1. Sluk din stimulator ved holde at holde sluk/tænd knappen nede
 2. Skyl din stimulator fra Satisfyer under varmt vand og brug en rensespray til at gøre den helt ren
 3. Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på stimulatoren

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Pro 3+ Vibration Klitoris Stimulator”