Satisfyer Pro 2+ Vibration Klitoris Stimulator – TESTVINDER

kr. 399,00

 • Satisfyer Pro 2+ stimulerer både med lufttryksbølger og vibrationer
 • Den er udstyret med to motorer med separat styring, så du har fuld kontrol
 • Du kan vælge mellem 11 pulseringsindstillinger og 10 vibrationsindstillinger
 • Stimulatoren er vandtæt og genopladelig, så du kan bruge den hvor og hvornår, du ønsker det
 • Mundstykket er fremstillet af medicinsk silikone – et holdbart materiale, der er hudvenligt og silkeblødt

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Satisfyer Pro 2+ – den ultimative klitorisstimulator

Satisfyer Pro 2+ er en førsteklasses klitoris stimulator. Med sit lækre, minimalistiske og ergonomiske design får du en stimulator, der er en fryd for alle sanserne. Ikke nok med at den stimulerer med Satisfyers innovative Airpulse-teknologi, så kan du også nyde velkendte vibrationer.

Stimulatoren fra Satisfyer er nem at bruge og har et smart design, der gør den nem at vedligeholde. Det bløde hoved er fremstillet af silikone, og kan skiftes efter ønske. Stimulatoren er udstyret med to motorer, der styres separat.

Sådan bruger du en Satisfyer Pro 2+

Trods de mange kombinationsmuligheder, med 11 pulseringsindstillinger og 10 vibrationsindstillinger, lærer du hurtigt din nye stimulator at kende. For at komme i gang holder du tænd-knappen nede i 2 sekunder. Herefter kan du styre pulseringerne på knapperne med to streger.

Ønsker du at skifte indstilling for vibrationerne, bruger du knappen med den bølgede streg. Du kan kombinere de to former for stimulering, præcis som du ønsker det. Vi anbefaler, at du bruger din stimulator sammen med en vandbaseret glidecreme. Det vil give dig den bedste oplevelse af stimuleringen.

Luksuriøs selvforkælelse

Netop selvforkælelse er i fokus, når det kommer til denne klitorisstimulator. Stimulatorens elegante og ergonomisk design, som gør hele oplevelsen mere lækker. De to kraftige motorer giver dig let adgang til en række intense og eksplosive orgasmer, når du har lyst.

På grund af klitorisstimulatorens enkle design anbefales den til nybegyndere. Du vil hurtigt lære det simple interface at kende, og du har rig mulighed for at udforske blide pulseringer såvel som intense vibrationer.

Satisfyer – prisvindende design

Satisfyer har flere priser og nomineringer i bagagen, blandt andet også for denne Satisfyer Pro 2+. Stimulatoren er designet i minimalistiske linjer og har en mat rosaguld farve, som både er diskret og utrolig flot. Dertil er den ganske lydsvag.

Størrelsen er også med til at gøre stimulatoren diskret. Den er nemlig blot på 16,4 cm i længden og 6,4 cm i bredden ved hovedet af silikone. Den er med sit ergonomiske design let at håndtere, hvilket gør det lettere at opnå de nydelsesfulde orgasmer.

Satisfyer Airpulse-teknologi

Satisfyer Pro 2+ stimulerer klitoris med Satisfyers egen innovative Airpulse-teknologi. Denne teknologi stimulerer dig ved silikonehovedet slutter sig om klitoris. Her skabes et vakuum, hvor den suger om klitoris i pulserende rytmer.

Med denne form for stimulering behøves der ikke direkte kontakt mellem stimulatoren og klitoris. Dette kan i nogle tilfælde give en mere behagelig følelse, og som en følge af dette også bedre orgasmer.

Tag Satisfyer Pro 2+ vibration med i badet

Satisfyer Pro 2+ er selvfølgelig 100% vandtæt. Den kan derfor tages med under bruseren eller med i badekarret. Dette giver dig muligheden for at opleve endnu flere lækre orgasmer, da Air-pulse teknologien kan give dig en anderledes følelse under vandet.

Det vandtætte design gør også, at Pro 2+ er let at gøre ren. For optimal hygiejne kan du også skifte silikonehovedet. Silikonehætten er aftagelig og kan derfor fjernes og skiftes ud. Du kan også med fordel tage den af, når du gør stimulatoren ren efter brug.

Pas godt på din nye bedste ven

Det ville være synd at slide din nye bedste ven ned før tid, så derfor anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret glidecreme med din klitorisstimulator. Dertil er det vigtigt at du gør dit sexlegetøj rent hver gang du har brugt det.

Klitorisstimulatoren rengøres i varmt vand. Du kan med fordel bruge en rensespray udviklet specifikt til sexlegetøj. Sørg for at alle dele er helt tørre, inden du lægger stimulatoren væk igen. Opbevar den gerne i den medfølgende æske eller en stofpose.

Detaljer
Vægt210 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 60 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Materiale

ABS, Medicinsk silikone

Farve

Rosaguld

Vibration

10 vibrationsindstillinger, 11 pulseringsindstillinger

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme med din Satisfyer Pro
 • Tænd for stimulatoren ved at holde tænd-knappen nede i 2 sekunder
 • Skift mellem 10 vibrationsindstillinger på knappen med den bølgede streg
 • Skift mellem 11 pulseringsindstillinger på knapperne med to streger

Efter brug:

 • Sluk din stimulator ved at holde knappen med den bølgede streg nede i 2 sekunder
 • Skyl din stimulator fra Satisfyer under varmt vand og brug en rensespray til at gøre den helt ren
 • Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på stimulatoren
Anmeldelser (3)

3 anmeldelser af Satisfyer Pro 2+ Vibration Klitoris Stimulator – TESTVINDER

 1. Nordjyden

  Stor tilfredsstillelse
  Købte den til min kone og hun har nærmest ikke undværet den siden. Det er ret frækt at se hvor tændt hun bliver og hvor intens en orgasme hun får. Hun har faktisk fået flere orgasmer i streg for første gang med hjælp fra denne sag. Kan kun anbefale den til andre par.

 2. Anne-Sofie

  God til prisen
  Synes ikke den er ligeså god som andet sexlegetøj jeg har prøvet, men den gør det fint i forhold til hvad den koster.

 3. Helena

  Klar anbefaling!
  Kan kun anbefale denne frække sag. Den er bedre end andre modeller jeg har prøvet og jeg elsker bare den måde den stimulere på. Det er kun med denne at jeg kan få den ene orgasme efter den anden. Prøv den!!

Tilføj en anmeldelse af varen