Satisfyer Pret-A-Porter Luxury Klitoris Stimulator i Hvid – TESTVINDER

DKK 499,00

 • Kraftfuld klitorisstimulator i luksuriøst design
 • Udstyret med 11 pulseringsindstillinger og 10 vibrationsindstillinger
 • Fremstillet af medicinsk silikone og ægte læder
 • Har to motorer der styres separat
 • Med smukke rosaguld detaljer

Læs Mere

Billigst på PriceRunner

På lager

Få en bedre oplevelse sammen med:

Varenummer (SKU): E28576 Kategorier: , , , , GTIN: 4049369016563

Satisfyer Pret-A-Porter Luxury klitoris stimulator

Denne lækre og yderst luksuriøse stimulator fra Satisfyer er helt i sin egen klasse. Satisfyer Pret-A-Porter Luxury er en stimulator, der både stimulerer ved hjælp af lufttryksbølger med Satisfyers Airpulse-teknologi og vibrationer, så du kan få de bedste orgasmer nogensinde.

Satisfyer Pret-A-Porter Luxury klitoris stimulator er fremstillet med ægte læder, silikone af høj kvalitet og detaljer i rosaguld. Den har en ekstraordinært luksuriøst udseende med det hvide læder. Den er perfekt til dig, der ønsker ønsker et sexlegetøj, der er en fryd for øjet såvel som dine andre sanser.

Sådan bruger du din Satisfyer Pret-A-Porter Luxury

Satisfyer Pret-A-Porter Luxury bruges som de fleste lufttrykvibratorer, ved at man tænder den og placerer den over klitoris, indtil du finder den helt rigtige position til lige præcis din krop. Stimulatoren har et simpelt interface bestående af tre knapper. Du bruger +/- knapperne til at skifte mellem de 11 pulseringsindstillinger.

Ønsker du at skifte vibrationsindstilling bruger du den runde knap. Det er vigtigt, at du bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med stimulatoren. Det vil få både vibrationer og lufttryksbølger til at føles endnu bedre. Du kan også med fordel tage den med i bad for en ekstra våd oplevelse.

En kraftfuld stimulator og vibrator

Satisfyer Pret-A-Porter Luxury er udstyret med hele to kraftfulde motorer, som kan styres hver for sig. Dette giver dig selvfølgelig en masse forskellige kombinationsmuligheder. Det giver dig samtidig fuldstændig kontrol, i forhold til hvordan du ønsker din stimulering skal være.

Lufttryksbølger kan give en mere dyb stimulering, og mange kvinder kan faktisk nemmere opnå en orgasme med denne form for stimulering. Hvis du dog ikke er helt klar til at vinke farvel til vibrationerne, er denne stimulator perfekt. Her kan du nemlig selv bestemme i, hvilken grad du ønsker henholdsvis pulserende og vibrerende stimulering.

Et design der udstråler luksus

Denne Satisfyer Pret-A-Porter Luxury er en yderst luksuriøs stimulator med et design i eksklusive materialer, der udstråler elegance og stilfuldhed. Den er til dig, der elsker at forkæle dig selv og som går op i æstetik og kvalitet. Det hvide læder og rosaguld metal gør stimulatoren lige så smuk, som den er stimulerende.

Brug stimulatoren når du ønsker en mere intens orgasme. Sexlegetøjet er naturligvis udviklet til sololeg, men det skal ikke holde dig fra at invitere en partner med i legen. Stimulatoren kan uden problemer bruges som en ekstra hjælpende hånd under samleje eller forspil.

Materialer af høj kvalitet

Det er svært at finde et sexlegetøj i samme lækre design som denne Pret-A-Porter. Den udstråler kvalitet og luksus – hvilket du uden tvivl også vil kunne mærke når du får den i hånden. Hovedet der placeres over klitoris af lavet af silikone af medicinsk kvalitet. Denne silikonekvalitet er naturligvis 100% hudvenlig og føles derudover silkeblød.

På forsiden er stimulatoren beklædt med ægte læder i den fineste kvalitet. Den hvide læder giver en anden struktur og tilføjer et ekstra lag af luksus. Læderstykket er omringet af et metalbånd i rosaguld.

Nem opladning og rengøring af Pret-A-Porter Luxury

Efter brug skal du gøre din stimulator ren under varmt vand. Stimulatoren er fuldstændig vandtæt, så du kan gøre den grundig ren uden nogen bekymringer. Brug gerne med en antibakteriel rensespray lavet specifikt til sexlegetøj for at få det bedste og mest hygiejniske resultat.

Når stimulatoren er ren, er det ligeledes vigtigt, at den er helt tør, inden du pakker den væk igen. Herefter kan du bruge den medfølgende æske eller en stofpose til opbevaring. Det vil holde den flotte stimulator pæn og ren, til næste gang du skal bruge den.

Vægt380 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 70 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Længde

19,2 cm

Bredde

5,3 cm

Materiale

100% ægte læder, ABS-Plast, Medicinsk silikone

Farve

Hvid, Rosaguld

Vibration

10 vibrationsindstillinger, 11 pulseringsindstillinger

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Oversigt

 • Kraftfuld klitorisstimulator i luksuriøst design
 • Udstyret med 11 pulseringsindstillinger og 10 vibrationsindstillinger
 • Fremstillet af medicinsk silikone og ægte læder
 • Har to motorer der styres separat
 • Med smukke rosaguld detaljer

Læs Mere

Vejledning

Før brug:

 • Brug vandbaseret glidecreme med din stimulator
 • Tænd for stimulatoren ved at holde + knappen nede i 2 sekunder
 • Skift frem og tilbage mellem de 11 pulseringsindstillinger med +/- knapperne
 • Skift mellem de 10 vibrationsindstillinger med den runde knap

Efter brug:

 • Sluk din vibrator ved at holde den runde knap nede i 2 sekunder
 • Skyl stimulatoren under varmt vand og brug en rensespray til at gøre den helt ren
 • Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Pret-A-Porter Luxury Klitoris Stimulator i Hvid – TESTVINDER”