Satisfyer Power Ring Genopladelig Penisring – BESTSELLER

kr. 229,00 kr. 183,20

 • En penisring med vibrator er perfekt til brug under samleje
 • Penisringen giver en hårdere og længerevarende erektion
 • Vibratoren er placeret, så den rammer klitoris under samleje
 • Det fleksible silikonemateriale sikrer en komfortabel pasform
 • Vibratoren har 10 forskellige mønstre, der skiftes med et enkelt tryk

Læs Mere

På lager

Vi anbefaler sammen med:

100% diskret levering

Fri fragt over 399,-

Trustpilot 4,8

Beskrivelse

Satisfyer Power Ring – en smart genopladelig penisring

Denne Satisfyer Power Ring kommer i et lækkert og blødt design, som gør, at den passer på de fleste penisstørrelser. Den er lavet i et fleksibelt silikonemateriale, der er hudvenligt og nemt at holde rent.

Dertil er den 100% vandtæt og altså klar på at komme en tur med under bruseren eller med i badekarret. En penisring med vibrator fra Satisfyer er den perfekte parvibrator, da den kan give ekstra nydelse til både bæreren og partneren. Den er designet til at indgå uden besvær i samlejet.

Sådan bruger I en Satisfyer Power Ring

En vibrerende penisring som denne er meget nem at bruge. Den silikoneringen er meget fleksibel, og du kan bruge en smule vandbaseret glidecreme for at få den til at glide på penis nemmere. Ringen sættes helt nede ved penisroden.

Når penisringen er på plads tændes vibrationerne ved at holde knappen nede. Med et enkelt tryk kan du eller din partner skifte mellem de 10 vibrationsindstillinger, som vibratoren er udstyret med. Penisringen er oplagt at bruge under samleje, men kan naturligvis også bruges ved oralsex og onani.

Til jer der vil prøve noget nyt

Er dig og din partner på udkig efter at spice tingene i soveværelset lidt op? Så er en penisring med vibrator et godt svar. Den kan give jer begge en mere nydelsesfuld oplevelse og kan blive en naturlig del af både forspil og samleje.

Penisringen giver manden en bedre erektion, da den gør den mere hård, og gør samtidig at den kan holde i længere tid. Dette kommer naturligvis også partneren til gode, der samtidig kan nyde de stimulerende vibrationer helt tæt på.

Et stilrent design der fungerer

Satisfyer Power Ring har et enkelt og stilrent design. Den er udformet, så den har en bred flade. Det betyder, at vibrationerne kan ramme et større område. Ringen har riller langs siden, der ligeledes er med til at øge nydelsen.

Med det simple design får du også et meget brugervenligt stykke sexlegetøj. Vibratoren styres med kun én knap, og selve penisringen er meget nem at tage på og af igen. Det er derfor et godt produkt til jer, der skal prøve at bruge sexlegetøj for første gang.

Mere power til dig og din partner

Satisfyer Power Ring kan selvfølgelig bruges til at intensivere din nydelse, når du er alene. Men den kan også med fordel bruges sammen med en partner, hvor den med sin form og riller både kan stimulere penis og klitoris. Den har en stærk motor og hele 10 vibrationsindstillinger, så den kan tilpasses lige den følelse du længes efter.

Vibrationerne stimulerer både dig og din partner, og kan give jer mere intens fælles oplevelse. Satisfyer Power Ring har ligesom andre penisringe den fordel, at den strammer om penis, hvilket giver en stagnationseffekt, hvor den holder på blodet, så du kan nyde og give nydelse i længere tid.

Sådan passer du godt på din Satisfyer Power Ring

Når du er færdig med at bruge din penisring, skal den gøres ren. Det sørger for en god hygiejne og er med til at øge produktets levetid betydeligt. Skyl derfor din penisring i varmt vand efter brug. Brug også gerne en rensespray lavet specifikt til sexlegetøj. Så er du sikker på, at din penisring er helt ren.

Hvis det er nødvendigt, kan du oplade penisringen med den medfølgende oplader. Er penisringen løbet helt tør for strøm tager det ca. 1 time at lade den helt op. Brug gerne en æske eller stofpose til opbevaring, da det holder det værste støv væk fra penisringen, mens den ikke er i brug.

Detaljer
Vægt175 g
Batteri

Genopladeligt

Batterilevetid

ca. 40 min.

Genopladningsmetode

Magnet – USB kabel

Materiale

ABS-Plast, Medicinsk silikone

Farve

Blå

Vibration

10 hastigheder

Vandtæt

Ja

Specielle Egenskaber

Indeholder ikke latex og ftalater, Lydsvagt design

Mærke

Satisfyer

Vejledning

Vejledning

Før brug:

 1. Brug lidt vandbaseret glidecreme på penis for nemmere at få ringen på
 2. Tænd for penisringen ved at holde knappen nede
 3. Skift indstilling ved at trykke på knappen

Efter brug:

 1. Sluk din penisring ved at holde knappen nede
 2. Skyl din penisringen under varmt vand og brug en rengøringsspray til sexlegetøj for at gøre vibratoren helt ren
 3. Oplad hvis nødvendigt med det medfølgende magnetiske USB-kabel. Klikkes på de to metalprikker på vibratoren
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Satisfyer Power Ring Genopladelig Penisring – BESTSELLER”